Euro 2012 Juara pilihan Lelaki Kacak

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, lelaki kacak peminat bola sepak satu dunia mengikuti Euro 2012 yang bermula pada 8/6/2012. Euro 2012 semakin rancak dan mendebarkan jadi untuk memeriahkan Euro 2012 blog Denaihati menganjurkan contest ringkas. Semuga contest ini dapat memeriahkan Google dengan entri-entri Euro 2012.

Cara : Contest ini mudah sahaja semua Blogger satu dunia boleh menyertai dengan menulis satu entri pasukan pilihan yang bakal menjuari Euro 2012 dan tinggalkan link entri di ruangan komen. Kalau dapat bagi backlinks kepada entri ini lagilah terbaik.

Hadiah : 10,000 trafik blog + T-Shirt Denaihati

(Kepada Rakan Blogger yang nak sponsor hadiah sangat dialu-alukan boleh juga dapat backlinks daripada blog Denaihati)

Pemenang : Semua Lelaki Kacak yang pasukan pilihan menjadi juara Euro 2012 akan mendapat hadiah.

Tarikh Tutup : 11.59pm, 14/6/2012

Jadual Euro 2012 dan keputusan terkini @ Jadual Euro 2012.

Team Oranje walaupun sudah kalah perlawanan pertama 0 – 1 kepada Denmark tetap menjadi pilihan aku untuk menjuari Euro 2012. Bola itukan bulat macam-macam boleh jadi. Tak kan nak menang je kan. Apa pasukan pilihan Rakan Blogger? Berikut adalah pasukan pilihan lelaki kacak yang telah mengirimkan entri bertajuk “Juara Euro 2012″.

 

Euro 2012 Poland – Ukraine

Juara Euro 2012 pilihan Lelaki Kacak

1. Amriawan.blogspot.com – Sepanyol

2. Ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com – Perancis

3. Smp3lembang.blogspot.comGerman

4. Duniainfodantips.blogspot.com – Belanda

5. Sensasi2020.blogspot.com – Sepanyol

6. Razifredz.com – Sepanyol

7. MalaysianCareerJobs.com – Sepanyol

8. Syahrilhafiz.com – Sepanyol

9. Hatiputera.com – Portugal

10. MalaysiaScore.blogspot.com – Sepanyol

11. Yastro.blogspot.com – Sepanyol

12. Askep-net.blogspot.com – Sepanyol

13. Hafizmohd.com – Itali

14. Anakulucheka.com – Sepanyol

15. Syaisya.com – Germany

16. Akusijebat.blogspot.com – Sepanyol

17. Profhariz.com – Sepanyol

18. Teratakusang.com – Sepanyol

19. Prince-aeros.blogspot.com – Germany

20. Mohamadisamuddin.blogspot.com – England

21. Pipoq.blogspot.com – Sepanyol

22. Azidi.com – Sepanyol

23. Jebengotai.com – Germany

24. Shipsailsmooth.blogspot.com – Itali

25. DaddyDee.net – Perancis

26. cmratu.blogspot.com – Belanda

27. Azrijohan.com – Portugal

28. Shakiddo.com – Germany

29. 1000-freedownload.blogspot.com – Sepanyol

30. Coretananuar.com – Sepanyol

31. Kurakura.my – Sepanyol

32. Ahmadijat.blogspot.com – Sepanyol

33. CetusanSuara.com – Germany

34. Sohoque.com – Germany

35. Wangerrard.com – England

36. Namiacinta.com – Germany

37. Earncent.com – Germany

38. PondokKecil.com – Sepanyol

39. Fiezaradzi.com – Sepanyol

40. Eyriqazz.com – Ukraine

41. Seotoolinfo.com – Germany

42. spudinpunya.com – Sepanyol

43. Kertaswarnamerah.blogspot.com – Germany

44. Dzuandiey.com – Germany

45. Thehasrulhassan.blogspot.com – Germany

46. Naman0807.blogspot.com – Germany

Daripada komen yang ditinggalkan ramai yang ada pasukan pilihan jadi jom buat satu entri ringkas manalah tahu ada rezeki dapat hadiah yang telah ditetapkan. Disamping hadiah pasti menyertai contest juga dapat mempromosi blog kepada rakan-rakan baru peminat Euro 2012 yang singgah di blog Denaihati.

Kepada kaum Wanita Cantik jangan pulak marah-marah kalau Lelaki Kacak terbangun lewat kerana menonton Euro 2012. Jangan pulak cakap lelaki kacak tak boleh harap bagilah peluang sebulan untuk menonton pasukan favorite Euro 2012.

---

  1. Semoga nantinya ada contes lagi yang akan diadakan sahabat DH di kemudian hari
    Entri terbaru Blog Keperawatan – Cara Trik Cepat HamilMy Profile

  2. Pada kesempatan ini saya ucapkan terima kasih kepada sahabat denaihati atas hadiahnya
    Entri terbaru Blog Keperawatan – Film Kontroversial Innocence of MuslimsMy Profile

  3. Alhamdulillah akhirnya saat itu pilihan spanyol yang juara jadi kenyataan
    Entri terbaru Blog Keperawatan – Film Kontroversial Innocence of MuslimsMy Profile

  4. Alhamdulillah… kemenangan saya disini memberikan traffik yang sangat tinggi.
    Entri terbaru Bang Iwan – London 2012 Rhythmic Gymnastics | Senam Ritmik di Logo Google Hari IniMy Profile

  5. Selamat buat Spanyol. Salam kenal
    Entri terbaru Fairbet88.com dukung fairplay EURO 2012 – Jasa SEO Murah 80 ribuMy Profile

  6. tetap marah kalau mereka terlewat bangun kerana mereka kalah dalam peperangan…hahahahhaha
    Entri terbaru bitt – Kejohanan Bola Keranjang Bukan Cina, Piala UitmMy Profile

  7. Syukur Alhamdulillah.. Seperti yang dijangka..
    Akhirnya Spain berjaya menjadi juara EURO 2012..
    Entri terbaru Anuar – Spain Juara EURO 2012My Profile

Trackbacks

  1. [...] Akhirnya. Namapun sudah perlawanan akhir…hehe. Tekaan ambe sekali lagi mengena. Tekaan ambe pasal mana-mana pasukan daripada kumpulan B akan masuk akhir dan menjadi juara Piala Malaysia, benar-benar menjadi kenyataan. Cuma, sayangnya tiada yang buat kontest khas macam kontest Bro Denaihati yang ini, “Euro 2012 Pilihan Lelaki Kacak” [...]

  2. [...] ni aku dapat disebabkan oleh contest Denaihati hari tu. Contest untuk meneka siapakah juara Euro 2012. Kalau dah rezeki aku ada, tak kan kemananya. Hehe. Suka sangat bila dapat hadiah macam ni dai [...]

  3. [...] betullah ramalan ku selama ni.. dan blog aku telah dinobatkan antara pemenang Contest Juara Euro 2012 anjuran Denaihati. Haa.. tak caya ..klik kat sini. Dapat RM10,000 tu… [...]

  4. [...] telah mencatat sejarah baru buat dunia bola sepak. MalaysianCareerJobs telah mencatat nama sebagai juara baru EURO 2012 bersama 20 pasukan yang lain. Sebagai juara telah melayakkan MalaysianCareerJobs membawa pulang [...]

  5. [...] Aku cuma mahukan hadiah yang ditawarkan sahaja. Sebab sangat menarik. Nak tgok apa hadiah dia??Jom klik link di sini. [...]

  6. [...] gara2 contest oleh Denaihati.com sempena EURO 2012 yang sedang berlangsung sekarang. Info ble klik SINI. Daripada 46 peserta, 23 sudah terkeluar apabila pasukan pilihan mereka semuanya telah kecundang. [...]

  7. [...] kita lihat hadiah yang bakal dimiliki sekiranya anda memenangi Cabaran SEO “Eyriqazz vs Denaihati” ini. 1st Prize – RM500 Cash + ( 20,000 trafik dari Denaihati.com ) + ( iklan banner saiz [...]

  8. [...] Kalau Portugal dapat masuk ke final maka makin cerah sikit harapan aku untuk bersaing di contest Euro 2012 Juara pilihan Lelaki Kacak anjuran Denaihati.Barisan Pemain Portugal Euro 2012Penjaga Gol Eduardo(Benfica) Beto(CFR 1907 Cluj) [...]

  9. [...] akan join seperti mana contest kedua yang aku join dua minggu lepas anjuran blog denaihati. Klik di sini dan di sini untuk tahu lebih [...]

  10. [...] aku masih dalam saingan dengan cabaran contest ringkas yang dianjurkan oleh denaihati iaitu Euro 2012 Juara Pilihan Lelaki Kacak . Siapakah gerangan Lawan Portugal pada separuh akhir nanti..Hahaha..Jadual perlawanan separuh [...]