DiGi WWWOW Awards terima kasih semua

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, rasanya belum terlewat nak ucapkan JUTAAN TERIMA KASIH kepada semua Rakan Denaihati dan kepada Rakan kepada Rakan Denaihati serta Saudara kepada Rakan Denaihati yang telah sudi mengundi blog Denaihati, saudara sendiri pun belum tentu sudi nak undi untuk DiGi WWWOW  Awards Nuffnang Blogger of The Year dan DiGi WWWOW Awards Yahoo Malaysia Social Media Gathering og The Year untuk Majlis Sepetang Bersama Blogger.

digi award2 Banner
 

Terima kasih tidak terhingga kepada Kedai Kak Siti yang sudi sponsor single shawl kepada semua rakan-rakan dan follower blog Sweetkurma. Tersentuh juga hati bila ada sahabat yang sudi berhabisan menyokong blog Denaihati sedangkan aku sibuk dengan Kembara Musafir Europe. Insyallah usaha Kedai Kak Siti akan dibalas dengan bisnis yang semakin maju dan tersohor bukan sahaja di Malaysia malah menyeberang sehingga ke Indonesia sejauh Makassar.

Terima kasih kepada semua Rakan Blogger yang terlalu ramai sehingga tidak tercatat yang sudi menampal Banner DiGi WWWOW Denaihati di berbagai lokasi di blog. Jasa kalian tidak terbalas semuga Allah SWT membalas dengan menambah kehebatan blog anda semua.

Alhamdulillah selepas tamat waktu mengundi pada 13/5/2012 sehari selepas kembali dari Kembara Musafir Europe untuk katogeri Nuffnang Blogger of  The Year ranking #8 dan untuk Yahoo Malaysia Social Media Gathering of The Year juga ranking #8. Tujuan utama menyertai DiGi WWWOW Awards adalah untuk PENJENAMAAN kalau menang itu bonus.

Tahniah juga kepada Rakan Blogger yang menyertai DiGi WWWOW Awards dalam berbagai katogeri.  Juri DiGi WWWOW Awards mempunyai masa sehingga 31/5/2012 untuk menentukan top 50 setiap katogeri yang paling layak menjulang awards setiap katogeri. Kita tunggu sesama siapa yang bakal menang cuma teringat kata bijak pandai yang menang bukan menang semua dan yang kalah bukan kalah semua.


Spread the love

169 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!