Blogger of the Year

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, anda blogger sudah tahukah DIGI sedang menjadi Blogger of the Year 2011. Blogger of the Year adalah merupakan satu dari 16 Awards yang disediakan oleh DIGI untuk Malaysia’s 1st by the people, for the peopleInternet for all Awards atau di gelar DiGi WWWOW Awards.

Blogger of the Year anjuran DIGI

Sambutan sangat mengalakan dimana dah banyak blog yang telah dicalonkan atau mencalonkan diri sendiri untuk menjadi Blogger of the Year yang menyediakan hadiah yang menarik iaitu trofi dan hadiah wang tunai RM5000 (lumayan tu).

Apa lagi joom ramai-ramai rakan blogger 1Malaysia kita join DiGi WWWOW Awards bukan sekadar untuk menang hadiah tetapi yang paling penting pendedahan dan cara promosi blog yang sangat berkesan. Contest dan awards adalah platform yang sangat baik untuk kita memperkenalkan blog kepada mata dunia terutama apabila blog dan blogger sudah mendapat pengiktirafan oleh kerajaan.

[ad#nuffnang336]

[ad#Adsense234x60]

---

  1. Ramai sahabat blogger yang sudah menyertainya. Cuma syaratnya yang tidak melayakkan saya untuk sertai kerana perlu berdaftar menggunakan akaun Facebook

  2. good luck yea…
    Entri terbaru trigyy – Bloglist Blog Edie Trigyy – MayMy Profile

  3. Saya bukan orang Malaysia hehehe
    Entri terbaru anazkia – FF Merepih AwanMy Profile

  4. Assalam..

    Selamat berjaya pada semua peserta..
    Entri terbaru ozzy – SERBA SALAHMy Profile

  5. ingat nak join jek tapi xtau nak join kategori ape.heheheheheeh. ingat nak submit gambar.
    Entri terbaru lizz – Drama Isteriku Zulaikha TV 9-ReviewMy Profile

  6. Saya join dalam kategori Fav Tech Head, bertujuan untuk promote blog untuk readers Malaysia (siapa lagi nak promote, kalau bukan tuanpunya blog? hehe)

    http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=220411122042301#fb_share

    Sesiapa nak vote, silakan :)
    Entri terbaru GreenLava – How to add Facebook Send button to every postMy Profile

  7. obat alami darah tinggi says:

    thank sob buat informasinya semoga bermanfaat , salm kenal aja gan

  8. hehe, saya rasa segan pulak nak join
    tapi ada dah yang undi, forum la banyak..kiki
    Entri terbaru syahrilhafiz – Tarikh Keramat Ubuntu 1104 &amp Pelancaran iPad 2 MalaysiaMy Profile

  9. saya pun dah join..memeriahkan contest yang ada :)
    Entri terbaru aizuddin – Tutorial Masukkan Iklan Di Dalam BlogMy Profile

  10. Hehe, saya dah submit blog sendiri dibawah kategori Fave Person (Over 40).

  11. tau benda ni dari radio. saya sekadar memerhati dan bagi sokongan je, maklumlah blog pun biasa-biasa saja
    Entri terbaru nasslimdiet2 – TGV Birthday Suprise dari NuffnangMy Profile

  12. Lumayan nye adiah.kaya2! Hehe.gudluck bro!

  13. kalau diberi kewenangan untuk memilih, maka saya pasti menobatkan Bro DH sebagai Blogger Of The year.
    Entri terbaru Bang Iwan – Purple Love Movie Trailer – UnguMy Profile