Zacheela Dot Com

Blog menghina Islam

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, menghina Islam ini sudah ada sejak Islam itu ada di atas muka bumi. Menghina Nabi Muhamad SAW sudah ada sejak Nabi diangkat sebagai Rasulullah. Blog menghina Islam adalah satu dari jutaan penghinaan yang berterusan yang akan berlaku sehingga hari kiamat. Lihat sahaja bagaimana Benjamin Stephen mengina Islam melalui ceramahnya.

Di bawah kubah hijau Masjid Nabawi inilah Nabi Muhamad SAW disemadikan

Banyak blog yang mengulas isu ini terus link kan ke blog Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara yang mencerca ALLAH SWT, menghina Nabi Muhamad SAW dan mempesenda Islam tetapi tidak untuk aku kerana ini sudah pasti memberi laluan trafik dan menambah popularkan dan menjadikan penulis lebih mengila. Penulis ini adalah antara manusia psiko yang cuba mencari publisiti murahan melalui aktiviti ekstrim yang tidak adalah dalam kamus mana-mana agama.

Menghina Islam terjadi apabila umat Islam lemah tidak mampu merapatkan shaf berganding bahu walaupun ada perbezaan pendapat. Kelemahan in menjadi senjata pihak yang ingin melihat Islam jadi semakin lemah dengan diadu domba sesama Islam.

Kita sedang menunggu IMAM MAHDI yang bila-bila masa sahaja akan muncul menyelamatkan umat Islam kerana pemimpin Islam yang ada kini sudah tidak mampu lagi.

Nota : Hukum Menghina Rasulullah SAW

[ad#eQurban300]

---

 1. Salam DH
  Saya juga telah cukup banyak menemukan blog2 yang menghina dan menjelek2an agama islam, mereka dengan seenaknya berkata seolah2 apa yang mereka katakan itu paling benar. Setuju dengan pendapat anda, ada sebagian orang yang memang sengaja membuat hal2 semacam ini untuk sebuah popularitas katakanlah untuk menarik visitor lebih banyak dalam waktu singkat. Menurut saya Bodoh sangat orang2 yang mempunyai pemikiran dangkal semacam ini.
  Entri terbaru Mas Gie – Betwin188.com Agen Bola Terbaik Dukung Anti Rasisme EURO 2012My Profile

 2. semoga kita terus bersatu di bawah kalimah tauhid..
  Entri terbaru JomStadi – Anugerah Biasiswa Astro 2012My Profile

 3. sangat terkutuk bagi orang yang menghina islam.
  Entri terbaru obat tradisional Gondok – Obat tradisional kanker hatiMy Profile

 4. Ass wr wb buat ustadz saya sangat berterima kasih apabila ustadz bisa sedikit bisa menolong saya dan tiada hal yang lebih membahagiakan kepada saya selain mendapat rahmat allah dan sedikit kasih dari sesama muslimnya
  apalagi seperti saat seperti sekarang ini,entah ini apa cobaan atau balak bagi saya tapi rasanya sangat berat bagi saya.
  fitnah memang begitu kejam dan fitnah pulalah yang menimpa saya saat ini ustadz.
  maka dari itu saya mohon dengan sejuta pengharapan,tolong bersihkan nama saya yang dijelek jelekkan dan dirusak di salah satu blog.sungguh saya sangat berterima kasih apabila ustadz ikut berusaha untuk membersihkan nama baik saya terlebih lebih blog tersebut ditutup.
  alamatnya ini ustadz http://pemapar-kebathilan.blogspot.com/2012/01/mengobati-penyakit-itu-mudah.html
  mohon maaf kalau saya merepotkan dan terimakasih beribu ribu terima kasih saya buat ustadz atas perhatiannya Wassalamu alaikum wr wb
  Moeslih Rosyid

 5. allahuakbar…moga tuhan membuka pintu hati mereka..
  Entri terbaru wany – Pramugari koma di tanah suci…MESTI BACAMy Profile

 6. kasian sekali yang menghina islam,,semoga dibukakan hati mereka

 7. Situs² begitu secepatnya di counter..
  Allahu Akbar
  Entri terbaru Eby Islam – Dr Zakir Naik – Media dan IslamMy Profile

 8. islam rahmatan lil alamin :)
  Entri terbaru sigit – Tanah LotMy Profile

 9. kita harus berjuang demi agama islam yg suci ini
  Entri terbaru Shack – Nurshuhada Azman Maut Di Hempap PokokMy Profile

 10. Islam agama yg suci…..
  dorang tu dgki sbb tu main kutuk2 islam..
  Entri terbaru amie7834 – Tips menaikkan Berat Badan Secara SihatMy Profile

 11. Setahu saya Islam adalah agama yang teduh dan damai….
  biarkan saja mereka, karena akan ada hukumannya.
  Entri terbaru Hybrid car – Is The Future Of Hybrid Cars Unpredictable?My Profile

 12. Sekarang makin ramai yang menghina Islam, orang Islam kena bersatu tanpa mengira semangat kepartian or asabiyah (kesukuan). Baru lah Islam tu kukuh
  Entri terbaru BloggerHowtt – Insentif Tunai dan Rewards dari Blogger OtaiMy Profile

 13. umat Islam perlu bersatu…
  Entri terbaru Han – Majlis Penutupan Pesta Sungai Melaka 2011My Profile

 14. “Menghina Islam terjadi apabila umat Islam lemah tidak mampu merapatkan shaf berganding bahu walaupun ada perbezaan pendapat.”

  usah lihat benda yang besar….

  kita sering alpa ttg benda kecil yang Rasulullah saw pesan…

  Lihat pada saf ma’mum bila solat jemaah….

  bukankah pesanan Rasulullah saw supaya diRAPAT dan LURUSkan saf?

  apa jadi kalau tak RAPAT dan LURUS? ALLAH swt akan selisihkan hati kita. tak bersatu, tak bersama, tak seia sekata sehati sejiwa.

  itu kan antara penyumbang kenapa aktiviti hina menghina ini boleh berlaku….

  sekadar renungan….

Trackbacks

 1. […] dan menaikkan kemarahan umat Islam.Tertarik dengan artikel terbaru daripada blog Denaihati mengenai Blog Menghina Islam yang menyebut mengenai penyebaran blog Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara yang mencerca Allah s.w.t. dan […]

 2. […] air muka mereka kelihatan keimanan dan kesucian hati mereka.Sehingga kiamat pasti akan ada banyak Blog menghina Islam, Facebook menghina Islam dan ramai lagi individu yang menghina Islam seperti Geert Wilders […]

 3. […] let’s go straight to the point. Bila kita jumpa page di Facebook atau dalam hal ini, blog yang menghina Islam, satu kesalahan besar yang orang ramai selalu buat adalah sebarkan benda ni. What’s the […]

Artikel pilihan...close