Arsenal Tour 2012 : Arsenal vs Malaysia XI

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, semua pembaca setia blog Denaihati sudah tahu yang aku ini adalah peminat Arsenal. Cemburu juga tengok awek cun Miss XXXX sorang ni dapat bergambar dengan Theo Walcott dan pemain utama Arsenal yang lain.

Arsenal Tour 2012 bermula dengan singgah di Malaysia untuk menentang pasukan pilihan Malaysia XI. Berbagai aktiviti bertemu bersama peminat telah diatur antaranya bertemu pelajar sekolah, sessi bertemu peminat dan sessi latihan. Memang best tapi masa tak begitu sesuai untuk aku menyibukan diri dengan team Arsenal ni.

Arsenal Tour 2012 at School
Arsenal Tour 2012 : Theo Walcott
Arsenal Tour 2012 : Mikel Arteta

Perlawanan Arsenal vs Malaysia XI akan beraksi di Stadium Nasional Bukit Jalil pada 24/7/12 jam 9.45 pm yang akan ditayangkan secara lansung di Astro Supersport Channel 817.

Keputusan Arsenal vs Malaysia XI : 2 – 1

Semuga kedua-dua pasukan dapat mempamerkan pemainan yang berkualiti untuk tontonan Rakyat Malaysia yang menyokong Harimau Malaya dan semua peminat Arsenal dari Nusantara. Perlawanan Arsenal vs Malaysia XI  2011 berakhir dengan keputusan 4 – 0. Semuga keputusan Arsenal vs Malaysia 2012 lebih seimbang.

Live Arsenal vs Malaysia XI juga boleh diikut di stadium Twitter dengan hashtag #Arsenal. Juga boleh saksikan video live Arsenal vs Malaysia XI di website Arsenal.com.

Pada 27/7/12 Arsenal akan ke Beijing untuk menentang Manchester City dan pada 29/7/12 ke Hong kong menentang Kitchee FC.


Spread the love

178 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!