Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Acer Aspire One untuk top commentator 2010

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, hari yang ditunggu oleh ramai blogger terutama peserta contest Hidup Untuk Memberi dan lebih utama kepada blogger yang berusaha bersungguh-sungguh tidak kira siang atau malam. Kepada blogger yang bersengkang mata memerah otak untuk berbincang, berkongsi ilmu dan membantu menjawab soalan yang tak terjawab di ruangan komen blog ini, usaha anda memang tidak sia-sia. Tahniah kepada semua pemenang dan kepada yang tidak berjaya jangan putus asa teruskan meninggalkankan jejak komen di blog ini kerana ada sesuatu yang besar sedang menunggu untuk top commentator 2011.

Senarai Pemenang Top Commentator 2010

1. Acer Aspire One : Steward John (Stewardjohn.com)

2. Wang tunai RM500 : Abang Iwan (Amriawan.blogspot.com)

3. Wang tunai RM250 : Munir ardi  (Smp3lembang.blogspot.com)

4. Wang tunai RM 100 : Mieran (Mieran87.blogspot.com), Dya (Nizuijinhaihaoma.blogspot.com), Suarapeople (Suarapeople.com), Pisyek (Pisyek.com), KDN (Kadazanita.blogspot.com), FaiS (Belajar-bersama-pemula.blogspot.com) dan Aduka (Aduka5.blogspot.com)

Terima kasih kepada sponsor Alansarproperties.com, www.xztly.comAnisha Online MalleQurban.com, iks1Malaysia, smartgold.biz dan Kulanzsalleh.com di atas kesudian menyumbang hadiah kepada semua pemenang. Kepada semua pemenang suka sangat aku kalau boleh buat review pendek keputusan bersama dengan senarai sponsor sekali. To all my loyal readers wait ya banyak lagi contest dengan hadiah gempak akan disediakan sepanjang 2011 jadi jangan lupa untuk join mailing list dan tambahkan link denaihati.com di blogroll blog anda.

P/s : Kepada pemenang sila hubungi melalui contact atau boleh DM lansung ke Facebook dan Twitter.

[ad#nuffnang336]

---

  1. alhamdullillah..baru taw menang disini…lama tidak on9.. connection problem
    Entri terbaru suarapeople – Awek Seksi Dan Cun – Awek Mamat SepahMy Profile

  2. tiada kontest baru untuk tahun 2011 ini
    Entri terbaru secantikmanis – “Aku Ada Impian” peraduan yang lumayanMy Profile

  3. wah..syoknya mennag..tahiah tuk semua yer…best giler menang duit!
    saya dah terlambat nak join…

  4. wayfarer rare prints says:

    Tahniah kepada pemenang..Tahniah bro steward john

  5. wah, tahniah kepada pemenang, hehehehe

  6. Tahniah pemenang!
    hadiah memang best-best
    Entri terbaru wansiti – Tips Merawat Demam Kuning Pada Bayi- Tips untuk contes qalishcomMy Profile

  7. Tahniah kepada semua pemenang..usaha yang gigih akhirnya membuahkan hasil…tahniah sekali lagi..

  8. selamat bagi para pemenangnya
    Entri terbaru r10 – Google Office vs Facebook OfficeMy Profile

  9. mau donk acer-nya

  10. wah, tahniah buat semua pemenang. hehe, top commentator je ke? top referral tak kuar lg yerk?
    Entri terbaru Mohd Isa – Kepentingan Meta Tags Dalam SEOMy Profile

  11. Tahniah kepada semua pemenang dan peserta contest yang memang memeriahkan suasana contest ni sepanjang tahun 2010.. Terima Kasih juga buat Bro DH kerana menganjurkan contest ni dan juga para sponsor yang sudi menyumbangkan hadiah2 kepada pemenang.. Segala salah silap sepanjang contest ni berlangsung harap dimaafkan…

  12. wah…tahniah kepada semua pemenng…rezeki dari ALLAH..siapa yang tahu kan….
    Entri terbaru kuyie – Hujan- Kucing dan Anjing!My Profile

  13. Alhamdulillah bisa berhempas dan jadi nombor tiga pada tarif akhir
    Entri terbaru Berpikir Positif – Ayam Kampung- Kota bunyi KuntilanakMy Profile

Trackbacks

  1. Saya Menang Acer Aspire One | Ini betul-betul lah bukan cobaan. | Steward John says:

    […] berlangsung selama setahun di Denaihati. Masih tak percaya ker? tak pe, meh singgah dekat blog Denaihati untuk […]

  2. […] This post was mentioned on Twitter by yanmie, Merpati Putih. Merpati Putih said: Acer Aspire One untuk top commentator 2010 http://bit.ly/gQmbCT (via @denaihati) […]

Artikel pilihan...close