5 blog paling kerap dilawati oleh 101 blogger

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, masih ingat lagi dengan projek “5 blog paling kerap dilawati 2011“. Nak update sikit senarai 5 blog paling kerap dilawati oleh 101 blogger. 5 blog ini disenaraikan ini berdasarkan jumlah paling banyak dilawati mengikut pilihan101  blogger.

1. Benashaari.com (23)

2. Amanz.my (10)

3. Ariffshah.com(10)

4. Kujie2.com(9)

5. Nisamenaip.blogspot.com (9)

(Terima kasih kepada 22 blogger yang kerap singgah blog denaihati)

Selain daripada 5 blog di atas ada beratus blog yang lain paling kerap dilawati oleh 101 blogger setiap hari seperti di senarai “Blog Paling Kerap Dilawati” (mungkin blog anda antara yang paling kerap dilawati). Masih ada lagi senarai yang akan diupdate dari masa ke semasa.

Pasang banner ini di blog anda

Untuk mencapai matlamat ini aku memohon kerjasama kepada blogger 1Malaysia dan nusantara untuk membuat entri khas bertajuk “5 blog paling kerap dilawati 2011” dengan menyenaraikan 5 blog yang paling kerap anda lawati sepanjang 2011. Di dalam entri tersebut sila senaraikan juga 10 teman blogger anda  yang juga anda ingin mereka ikut serta dalam projek ini. Tinggalkan link setiap entri tersebut dicommentLuv di ruangan komen entri ini. Kepada yang kurang faham nak buat entri boleh contohi entri blog Anarm.

Aku sedang berusaha mencari hadiah terbaik untuk 5 blog paling kerap dilawati 2011 jadi lebih banyak yang ikut serta lebih berkualiti projek ini. Harap dapat bantuan semua untuk promosi projek ini.

Projek ini memang kecil dan simple tetapi akan memberi kesan viral trafik yang sangat menakjubkan jika semua blogger ikutserta… joom tengok blog mana yang sering dilawati oleh teman-teman blogger @ Blog Paling Kerap diLAWATI.

---

  1. % Blog diatas memang layak untuk dapat pelawat yang banyak

  2. Harap-harap nanti aku tergolong dalam golongan ini…
    Entri terbaru Kaki Wayang – Edisi Hangat! Siapa Lelaki Misteri Yang Mempunyai Plate Number WWW 5 Terbongkar!My Profile

  3. memang blogger terhebat ^_^
    Entri terbaru emma – WARGA OKU DI CUNGKIL MATA !!My Profile

  4. perghh..aku tabik spring kt diorg!
    Entri terbaru SyamKyray – Memang Siot: Jenis Pakaian Pemusik Yang PopularMy Profile

  5. semua blogger hebat2…inspirasi suatu hari nanti
    Entri terbaru lin azlina – Dapat Buffered Earning lagiMy Profile

  6. masih boleh join ke nie,,,,
    Entri terbaru hatiputera – Pelaburan ASB : untung atau rugi?My Profile

  7. huhuuuu BEST SANGAT2 NI !!!
    Entri terbaru yusri – BLOGGER MALAYSIA ROUND NECK SHIRTMy Profile

  8. saya dah edit balik.harap di terimalah.. :)

    http://rafinamimi.com/5-blog-2011-paling-kerap-di-lawati/

  9. saya tersilap buat dalam entri saya tak senaraikan 10 blogger untuk turut serta dalam projek ni..saya edit balik nanti ye..
    Entri terbaru mrs.yie – SELAMAT DATANG 2012 DAN AZAM TAHUN BARUMy Profile

  10. Andai blog saye ade…
    Entri terbaru On The Spot – 7 Keuntungan Jadi Orang JelekMy Profile

  11. Assalamualaikum,
    Dinaihati….. (mudah2an… sehat sejahtera hendak ya…!)

    (MELAWAT dari blog I LUV ISLAM)
    Entri terbaru I LUV ISLAM – ♥ Iblis Laknatullah Menemui Ajal ♥My Profile

  12. ada tarikh rurup ke ni?

  13. Boleh join lagi ke?
    Entri terbaru BloggerHowtt – Ost Ramadan Terakhir Full Version Dan LirikMy Profile

Trackbacks

  1. [...] lebih 9K FB Fanpage follower dan 16k Twitter follower. Terima kasih juga yang dah ikut projek “5 blog yang paling kerap dilawati“. Kepada Rakan setia Denaihati Network yang datang setiap hari melawat blog ini ada ganjaran [...]

  2. [...] senarai 5 blog paling kerap dilawati oleh rakan blogger, nak tengok update pertama sila ke @ link. 9 blog ini disenaraikan berdasarkan jumlah paling banyak dilawati mengikut pilihan 117 rakan [...]

  3. [...] Asaari yang merupakan salah seorang ahli tribe Denaihati Network dan blog no 1 untuk projek “5 blog paling kerap dilawati” aku nak juga ikut projek terbaru Ben Ashaari iaitu “Ben Ashaari ajak pilih [...]

  4. [...] lebih 7K FB Fanpage follower dan 15k Twitter follower. Terima kasih juga yang dah ikut projek “5 blog yang paling kerap dilawati“. Teruskan bersama denaihati mungkin anda akan dapat apa yang anda tidak dapat diblog-blog lain [...]

  5. [...] ekonomi dengan perkongsian peluang bisnis online melalui konsep Hidup untuk memberi. Projek 5 blog yang paling kerap dilawati tu pun projek besar cuma belum diumumkan lagi detailnya.Banyak lagi perancangan untuk tahun ke 4. [...]

  6. [...] 6K FB Fanpage follower dan 15k Twitter follower. Terima kasih juga yang dah ikut projek “5 blog yang paling kerap dilawati“. Teruskan bersama denaihati mungkin anda akan dapat apa yang anda tidak dapat diblog-blog [...]

Artikel pilihan...close