Zacheela Dot Com

5 Blog paling kerap dilawati 2011

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, kali ini nak mulakan projek yang agak berbeza semuga mendapat kerjasama daripada semua teman-teman blogger juga teman kepada teman blogger juga teman kepada teman kepada teman blogger dimana sahaja berada samada yang kenal atau yang belum kenal bak pepatah orang tua tak kenal maka tak cinta.

Tampal banner ini di blog anda

<a href=”http://denaihati.com/5-blog-paling-kerap-dilawati-2011” target=”_blank”><img src=”http://denaihati.com/wp-content/uploads/2011/04/5blog.jpg” border=”0″ alt=”5 Blog Paling Kerap Dilawati”></a>

Tujuan projek ini adalah untuk membina NETWORK BLOGGER yang besar yang akhirnya insyallah akan menambah kenalan yang mungkin akan menjadi rakan setia kepada blog anda. Network Blogger ini akan sangat diperlukan pada waktu-waktu tertentu seperti membantu teman blogger menang contest seperti Bantu Blogger jadi No 1.

Untuk mencapai matlamat ini aku memohon kerjasama kepada 10 blogger yang aku senaraikan untuk membuat entri khas bertajuk “5 blog paling kerap dilawati 2011” dengan menyenaraikan 5 blog yang paling kerap anda lawati sepanjang 2011. Di dalam entri tersebut sila senaraikan juga 10 teman blogger anda  yang juga anda ingin mereka ikut serta dalam projek ini. Tinggalkan link setiap entri tersebut di commentLuv di ruangan komen entri ini.

Kerjasama daripada teman blogger sangat diharapkan Yanmieonline.com, StewardJohn.com, Ariffshah.com, Amriawan.blogspot.com, Kujie2.com, Affanruslan.com, RestnRileks.com, Emilayusof.com, Blog.Mohdisa.com, syahrilhafiz.com dan semua teman blogger yang berminat walupun tidak tersenarai.

[ad#Adsense234x60]

Projek ini memang kecil dan simple tetapi akan memberi kesan viral trafik yang sangat menakjubkan jika semua blogger ikutserta… joom tengok blog mana yang sering dilawati oleh teman-teman blogger @ Blog Paling Kerap diLAWATI.

note : ingat dulu aku pernah cadangkan Anugerah Blog 1Malaysia 2011.

[ad#nuffnang336]

---

 1. Sungguh luar biasa, sayangnya blog ku tdk seprti itu, btapa senangnya hatiku
  Entri terbaru Jacky Blog – Mega Millions lotto NumbersMy Profile

 2. Sayang blog ku tak ada, seandainya ada senang lah hatiku :D
  Entri terbaru On The Spot – 7 Keuntungan Jadi Orang JelekMy Profile

 3. Sayang blog ku tak ada.

 4. ok..mari join …semoga dpt membantu membina network blogger
  Entri terbaru rosezha – Wordless Wednesday 10 – Smart TowelMy Profile

Trackbacks

 1. […] 5 blog paling kerap dilawati untuk tahun 2011. Disebabkan DAUSPOZI.COM ada tagged aku untuk projek Denaihati | 5 Blog paling kerap dilawati 2011 maka aku akan cuba penuhi permintaan daus dan sama-sama menyokong mini projek Denaihati.com ni. […]

Artikel pilihan...close