Make Money Blogging

Spread the love

Dalam suasana ekonomi dunia yang tidak menentu semakin ramai pekerja yang kehilangan kerja dan beribu-ribu siswazah yang bigung mencari pekerjaan. Dari data terkini lebih daripada 25,000 orang telah diberhentikan kerja. Pasti ramai yang kebingungan dan mendapat sumber kewangan baru.

Aku rasa sekarang bukan masa yang sesuai untuk mencari pekerjaan tetapi masa yang paling sesuai mencari peluang. Dalam suasana kecelaruan ekonomi ini pasti ada peluang di sana-sini yang boleh kita cari. Dalam sejarah telah banyak cerita kejayaan manusia di masa kegawatan ekonomi. Mereka ini tenang, pandai dan kreatif mencari peluang ketika manusia lain panik dengan keruntuhan ekonomi.

Ramai yang kata online business adalah antara peluang yang terbaik untuk kita menjana pendapatan ketika gawat ni. Ada yang menjual produk atau trading secara online, ada yang offer online service, join affiliate, adsense google dan sebagainya. Ramai juga yang telah membuktikan bahawa online busines boleh memberi penghasilan yang lumayan dan mereka berkongsi cerita melalui seminar-seminar di seluruh pelusuk negara seperti IrfanKhairi.

[ad#Mangga 300]


Spread the love

29 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!