Jopana Resources Sambut Ulangtahun Kedua

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

bersyukur kita ke hadrat Allah SWT dengan limpah kurnianya, kita masih lagi berada di bulan yang berkat ini. Baru-baru ini berlangsung Majlis Santai Hari Raya yang dianjurkan oleh Jopana Resources. Untuk pengetahuan, Jopana Resources merupakan salah satu penaja ketika majlis gilang-gemilang MDeC Sepetang Bersama Blogger 2016 pada bulan April yang lalu.

Jopana ditubuhkan sejak 2008 yang diuruskan oleh Tuan Haji Anuar Hassan, Pengarah Urusan Jopana.my ini. Jopana.my yang merupakan pengerdar sah M7 Japan ini juga bermula di kedai-kedai yang berpangkalan di Pandan City, Johor Bahru serta Simpang Renggam, Johor sejak 2014.

Majlis santai hari raya berlangsung dengan ucapan perasmian bekas Mufti Johor iaitu Dato’ Noh bin Gadut dan perkongsian tazkirahnya kepada tetamu yang hadir.

Jopana Aidilfitri

Tazkirah pada malam tersebut menyentuh pelbagai aspek di dalam kehidupan keluarga dan negara pada masa kini. Pengalaman, pesanan dan banyak ilmu yang dikongsikan untuk para hadirin di majlis santai raya Jopana yang dibuat di Pandan, Johor Bharu. Anggaran dalam 200 orang yang hadir memeriahkan suasana sambil menikmati hidangan yang enak.

Jopana Hari Raya

Jopana juga mengambil kesempatan untuk meraikan ulangtahun kedua bagi cawangan-cawangan yang telah menjadi tumpuan ramai bagi peminat pakaian yang berkonsepkan permotoran seperti tshirt, hoodie, kasut dan lain-lain.

Jopana Resorces team

Jenama permotoran yang sentiasa menjadi perhatian adalah seperti MotoGP, M7, Yamaha, Ducati, Ferrari, Harley Davidson, KTM, Kawasaki dan banyak lagi. Bukan sahaja boleh beli di kedai-kedai Jopana, tetapi juga dengan pembelian atas talian di laman sesawang Jopana.my yang juga mendapat perhatian pembeli luar negara. Pembayaran bebas tunai juga boleh dibuat melalui kad kredit seperti PayPal, Visa, Mastercard, dan lain-lain jenama kad kredit utama.

Kedai Jopana Johor

Baju Jopana Kanak kanak

New Design Jopana

Jopana juga sedang mempromosikan rekabentuk tshirt terbaru yang akan menggegarkan seluruh peminat dan penyokong Johor iaitu Johore Boy.

Johore Boy Tshirt

Hummer Tshirt

Harley Davidson Tshirt

Banyak lagi corak dan rekabentuk menarik yang boleh didapati di kedai JopanaMY ini. Pilih sahaja dengan saiz dan warna kegemaran anda.

Jopana-pandan-hq

Kepada yang berminat untuk mendapatkan pakaian eksklusif Jopana ini, boleh terus ke www.jopana.my

Email : enquiry@jopana.my
Mobile : +60196103297

Jopana.my
Jopana Resources (JM0546671-D)

Lot AC02, Auto Center Pandan City,
Jalan Pandan Ria 1,
81100, Johor Bahru, Johor,
Malaysia.

Facebook : https://www.facebook.com/Jopana.my
Instagram : http://instagram.com/Jopana.my
Twitter : https://twitter.com/JopanaMY
LINE ID : jopanadotmy
WeChat ID : jopanadotmy

25 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!