ISTIMEWA 2021 Talaqqi & Tadabbur (TNT) Online

“Nak baca Al-Quran tapi tak yakin? Teringin nak belajar Talaqqi dan Tadabbur dengan Ustaz dan Ustazah yang hebat-hebat bacaannya.”

Sekarang pula musim PKP, nak belajar face to face dengan mereka sekarang dah susah, megharapkan dapat belajar online je lahh.

Ramai yang nak mantapkan bacaan Al-Quran sehingga hari ini pun ramai yang bertanya kelas-kelas Al-Quran.

Anda takkan percaya, anda boleh kuasai dan baiki bacaan Al-Quran serta faham tentang teknik memahami Al-Quran dengan mudah dan cepat..

Kalian tak perlu fikir tentang lokasi dan sebagainya.

Mereka yang berada di luar Malaysia pun boleh langgan kelas online ini.

Bagaimana format kelas online ni?

Peserta akan mengikuti kelas dalam Zoom dan akan dipecahkan kepada kumpulan kecil bersama guru talaqqi atau tadabbur masing-masing.

Jadual dan waktu kelas online?

Isnin & Rabu : Kelas Talaqqi

Selasa & Khamis : Kelas Tadabbur

9.15 malam hingga 10.15 malam (1 jam).

Dapatkan dengan harga special untuk sebulan…

Kombo Talaqqi & Tadabbur (TNT) sebulan – Earlybird RM 300, Harga Biasa RM 500
Talaqqi Online – RM 300
Tadabbur Online – RM 300

Dalam masa sebulan akan ada 8 kali kelas bersama guru talaqqi dan tadabbur masing-masing.

Modul dan rangka pembelajaran yang sama, juzuk (silibus) yang berbeza.

LEKAS DAPATKAN SEGERA ILMU MAHAL NI!

HANYA RM300 SAHAJA untuk earlybird

Jika kalian menghadapi sebarang masalah, boleh hubungi Customer Service Team kami:

 (whatsapp) 013-964 6618/ 012-505 1357

Dapatkan info menarik TNT di grup telegram : https://t.me/talaqqitadabbur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!