Blogger Ensem Sangat #SBB2013

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, semangat Sepetang Bersama Blogger 2013 #SBB2013 masih hangat dan rasa syukur kerana ALLAH SWT mempermudahkan majlis dari perancangan sehinggalah tamat. Paling syukur kerana ramai Rakan Blogger sangguh korban masa dan wang ringgit untuk datang dari jauh dan dekat untuk memeriahkan majlis dan kepada semua penaja yang sudi berkongsi rezeki dengan Rakan Blogger.

#SBB2013 memang meriah dengan berbagai gurau senda yang menjadikan majlis meriah ya lah bukan mudah nak jumpa walaupun setiap hari bertemu di dunia maya. Paling meriah apabila #SBB2013 dipenuhi dengan Blogger Ensem sehingga ada yang terpaksa labelkan diri Blogger Ensem Sangat.

Antara Blogger Ensem yang memeriahkan #SBB2013. Kenal ke???

Blogger Ensem

Blogger Ensem

Blogger Ensem

SBB2013

Blogger Ensem

Blogger Ensem

Blogger Ensem

Blogger Ensem

Blogger Ensem

Kepada Blogger Ensem lain yang tak termasuk dalam gambar di atas aku mohon maaf kerana gambar kalian telah disabotaj oleh lelaki misteri yang memakai label di bawah ini.

Blogger Ensem

Walau segembira mana sekali pun Blogger Ensem Sangat yang menghadiri #SBB2013 sebak di hati melihat Rakan Blogger yang memenangi Grand Cabutan Bertuah #SBB2012 tidak dapat diselindungi. Terima kasih kepada semua yang telah memberi sumbangan kepada beliau dan acara serahan sumbangan tersebut terpaksa dilakukan di luar dewan kerana beliau tidak dapat bertahan lama untuk menunggu sehingga habis majlis. Terima kasih kepada isteri dan ayah beliau yang berkorban membawa beliau untuk bertemu dengan Rakan Blogger yang sangat merindui beliau. Aku nampak Blogger INI lari jauh tidak dapat menahan sebak dan kisah sedih Blogger INI yang duduk disebelah beliau sepanjang majlis.

Bro Jejai

Terima kasih semua.

(Nota : Sebahagian gambar #SBB2013 dicelok dari Blog Rakan Blogger … mohon kebenaran)

120 Comments

  1. sha sempat tegur Jai memang dia dah tak cam sha. tegur kak Maz juga ternyata beliau sgt tabah.walaupun baru kali kedua jupe k Maz tapi rasa seperti rakan yg rapat

    anyway thanks again buat team Denaihati atas event yg ensem sangat 🙂

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!