Blog Jejaka Paling Nakal

Spread the love

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, mesti ramai yang kenal blog Budak Nakal kan? Tuan punya blog merupakan salah seorang dari graphic designer 1 dunia yang buat duit dengan menyediakan servis rekabentuk grafik. Ramai di kalangan rakan blogger Denaihati Network telah menggunakan servis tempahan design dari Budak Nakal untuk membuat design header blog, Facebook Cover dan sebagainya. Joom kita berkenalan dengan Budak Nakal @ kozumiro.

template-comel

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Hari ini nak Review sikit tentang Blog kesayangan koz iaitu Budak Nakal Blogspot. “Blog Jejaka Paling Nakal” inilah tagline yang telah digunakan blog ini yang di mana sebelum ini menggunakan tagline “Saya Tak Comel, Tapi Nakal”. Pengubah suaian tagline ini ada sebabnya kerana pemilik blog Budak Nakal Blogspot kini sudah mula mencorak langkah yang positif bagi meningkatkan lagi mutu blog ini.

( BANTU DENAIHATI MENANG PETI SEJUK INI DENGAN KLIK LIKE > CONFIRM > LIKE DI SINI )

Dengan umur blog yang sudah mencecah 3 tahun pada Fabruary lalu, kini blog ini semakin meningkat dari segi rupa bentuknya, isiannya, dan perkongsiannya.

Budak Nakal Blogspot merupakan salah semua blog yang mementingkan kekemasan dari segi designnya dan juga susun atur widgetnya. Berkongsepkan blog santai dan bebas dalam segi perkongsian artikel, ini telah memberi peluang kepada semua pengunjungnya untuk mendapat segala maklumat dari segi gosip artis, isu semasa, tempahan design, tutorial blog, tips seo dan sebagainya.

target

Kini pencapaian Blog Budak nakal dalam bentuk trafik kini sudah memiliki tidak kurang 20,000 Pageview setiap hari dan keseluruhannya hampir mencecah 4.5 Juta Pageview. Memang amat berkesan setelah sekian lama mempelajari Tip-tip SEO dari blogger-blogger yang lain yang sudi kongsikan ilmu yang mereka miliki.

(DAFTAR SEMINAR BUAT DUIT DENGAN BLOG SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT)

Rangking Blog Budak nakal ini juga semakin mendapat kedudukan terbaik di mana Alexa Rank kini dalam kedudukan 200,000 terbaik dan Pageranknya yang dalam kedudukan PR3. Sekarang sedang target untuk tempatkan blog ini bawah 1,000 Alexa Rank dan PR4 – PR6 insyaallah.

fulltime-blogger

Sekarang ini koz juga telah mencapai ke tahap Blogger Fulltime di mana minat koz sebagai Designer telah koz jadikan sebagai modal untuk membina income yang kini telah mencecah 4 angka Alhamdulillah.

Moga ulasan yang koz berikan ini dapat memberi info yang berguna kepada pengunjung-pengunjung setia Budak Nakal Blogspot dan doakan kerjaya sebagai Blogger Fulltime kozumi untuk mendapat income yang lebih baik dari sekarang. Amin….


Spread the love

284 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!