Best of the Best Blog terima kasih semua

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, tak terkata hanya boleh mengucapan jutaan terima kasih kepada semua Rakan dan Rakan kepada Rakan Denaihati yang sudi VOTE blog Denaihati untuk World Bloggers and Social Media Awards 2012. 80% tugasan telah selesai tinggal 20% serah kepada penganjur untuk menentukan pemenang untuk katogeri Best of the Best Blog of the year.

Dari awal penyertaan saingan yang diterima dari blog Emilayusof.com memang sengit dan nak jadi best lagi buat pertama kalinya kami berjumpa di pejabat Intel Malaysia. Blog Emilayusof memang terbaik dan pasti kami akan bersaing lagi untuk Ultrabook Toshiba Z830 tapi persaingan sihat yang akan lebih mewarnai dunia blog Malaysia untuk dijadikan motivasi kepada semua. Emila Yusof you are always the best.

Jutaan terima kasih tidak terhingga kepada Rakan-rakan Malaysia, Indonesia, Brunei dan 1Dunia yang bersungguh-sungguh membantu blog Denaihati antaranya Kedai Kak Siti yang bagi tudung percuma kepada follower yang vote, memang terbaiklah sebagai tanda terima kasih jom follow Fanpage Kedai Kak Siti.

Blog Ariffshah.com yang beberapa kali keluarkan entri promosi supaya vote blog Denaihati dan tahniah juga kepada Ariff Shah yang dapat vote tertinggi untuk Upcoming Blogger of the year.

Terima kasih juga kepada Yanmieonline.com, Kakilepak.com, Snowygirl-syuhada.blogspot.com, Razifredz.blogspot.com, Eiz1004.upprofits.com, Kakyong.com, Shakiddo.comdan banyak lagi yang tak dapat dikesan (sila tinggalkan link kepada blog yang ada bantu promosi untuk bagi backlinks percuma) telah membantu untuk blog Denaihati mendapat vote tertinggi untuk Best of the Best Blog of the year.

Terima kasih tidak terhingga juga untuk Bang Iwan dari Makassar dan Ustaz Effendi dari Madarsah An Nur yang sentiasa memberi sokongan. Tidak akan lupa jasa kalian insyallah akan dibalas dengan contest yang lebih mengancam.

Insyallah berjumpa kita di World Bloggers and Social Media Summit di PWTC pada 13 – 17/2/2012, ada harapan jumpa Ariff Shah ni kot. Untuk dapatkan update informasi terkini World Bloggers and Social Media Summit 2012 sila follow Facebook dan Twitter penganjur. Senarai penuh vote tertinggi semua katogeri @ World Blogger and Social Media Award.


Spread the love

141 Comments

    1. Blog ini banyak memberi manfaat bagi orang banyak saya pribadi khususnya jadi saya rasa ini adalah penghargaan yang sepadan.

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!