Undian Nuffnang Blogger Of The Year bermula #DiGiWWWOW

Spread the love

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, dengan rasa rendah diri setelah dijemput oleh Penganjur maka blog Denaihati sekali lagi masuk pencalonan untuk DiGi WWWOW Awards untuk Nuffnang Blogger Of The Year. Jika sebelum ini dengan bantuan semua Rakan Denaihati blog ini telah dianugerahkan Best Of The Best Blog of the Year anjuran MSMW tetapi untuk Blogger of The Year awards bukan semudah itu kerana yang ikut serta semuanya lebih hebat.

Sekali lagi mohon bantuan daripada Rakan Denaihati untuk tolong promosi dan tolong VOTE ME seandainya anugerah ini layak untuk blog Denaihati.

Cara nak VOTE ME mudah je > terjah website DiGi WWWOW Awards > Login dengan akaun FB atau Twitter > Pilih Katogeri Nuffnang Blogger of The Yearklik button VOTE ME > Boleh VOTE ME sehari sekali setiap hari sehingga 13/5/2012.

Jutaan terima kasih kepada semua yang sudi membantu  dan sudi VOTE ME kerana seperti yang telah diumumkan di Majlis Sepetang Bersama Blogger yang blog Denaihati akan ikut serta beberapa anugerah pada tahun 2012 yang tidak pernah sebelum ini dan tidak akan ikut serta mana-mana anugerah untuk 2-3 tahun akan datang untuk fokus pada aktiviti yang berkualiti.

Maka undian DiGi WWWOW Awards untuk Nuffnang Blogger of The Year bermula.

 

Adakah blog Denaihati layak?

Kalau layak VOTE ME ya!

Kalau sudi tampal banner DiGi Awards ni di blog anda dan tujukan link ke entri ini membantu promosi dan boleh lah juga dapat insentif trafik RM0.02 kira sambil menyelam minum air lah tu. Banner DiGi Awards boleh diperolehi di Banner Denaihati.

Terima Kasih tak terhingga yang sudi membantu :

1. Kalau nak dapat single-shawl percuma sila LIKE dulu kedai kak siti kat http://www.sweetkurma.com dan VOTE Denaihati dan tunjukkan bukti screenshot di FB Kedai Kak Siti.

2. Kepada Blog yang dah tampal banner : Teratakarmo.com, Dunia Info & Tips, Celoteh MJ, Puanbee.com, Ejamothman.com, UpProfits.com dan lain yang akan diupdate dari masa ke semasa.


Spread the love

577 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!