Zacheela Dot Com

Trillion Terima Kasih

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, tiada perkataan yang paling sesuai untuk ditulis melainkan Trillio Terima Kasih kepada semua Rakan Denaihati apabila keputusan World Bloggers and Social Awards untuk Best of the best blog of the year diumumkan oleh penganjur Malaysia Social Media Week 2012. Trillion Terima Kasih kepada semua dah wish tahniah melalui Twitter, Facebook dan Email. Trillion Terima Kasih kepada penganjur kerana memilih blog Denaihati.

Blog Emilayusof.com dan blog Lyssasecret.com finalist best of the best blog walaupun tidak terpilih dua blog ini tetap best of the best blog pasti rakan semua setuju cuma tak ada rezeki terpilih insyallah tahun depan.

Tahniah kepada semua pemenang antaranya Ariffshah.com, Apesal.com, Myorange.my dan lain-lain. Kepada yang tidak menang jangan kecewa walaupun tak menang pendedahan dan promosi sudah berlaku. Suatu hari Rakan Blogger yang sabar pasti akan menjadi Top Blogger Malaysia.

Kemenangan ini bermakna tanggungjawab blog Denaihati bertambah dan semuga kemenangan ini akan memberi manafaat kepada semua Rakan Blogger yang sering bersama dengan kami.

Keputusan penuh World Bloggers and Social Media Awards @ MSMW2012

---

  1. Tahniah kepada seluruh pemenang, meskipun sudah terlewatkan tak apalh saya mengaturkan ucapan selamat atas keberhasilannya.
    Entri terbaru Mas Gie – Agenliga Sebagai Agen Bola Online Untuk Euro 2012My Profile

Trackbacks

  1. […] anugerah tersebut telah ditangguhkan (tarikh baru masih belum diumumkan).Tahniah juga kepada encik sponsor kerana menang Best of the Best Blog of the Year!Buffer Tweet Share Kategori: Bla Bla Bla oleh […]

  2. […] Tapi kalau lu orang mahu gua pilih siapa Top Malaysian Blogger BFF gua. Gua pilih 3 orang. Itu pakcik Denaihati, Itu adik Ariff Shah dan juga itu brader Rohaizad. Gua pilih sebab gua rasa satu hari nanti gua […]

Artikel pilihan...close