Top Link Referrer untuk Acer Aspire One

Salam 1Malaysia, hari ini aku nak kongsi senarai top link referrer dari google analytics untuk tarikh 10/4/2010 – 15/5/2010. Kenapa 10/4/2010 kerana contest untuk menang Acer Aspire One bermula pada tarikh tersebut. Semuga senarai top link referrer terkini ini akan menjadi panduan untuk merancang strategi yang paling baik untuk terus kekal sebagai referrer paling top di denaihati. Berbagai strategi boleh digunakan antaranya memasang banner di sidebar, memasang banner di setiap entri, letakan link denaihati di dalam entri terbaru, buat blog review untuk denaihati dan anjurkan mini contest yang link ke denaihati. Mungkin teman-teman ada strategi lain jom kongsikan, ILMU jangan disimpan untuk diri sendiri sahaja.

Senarai Top Link Referrer

Nota : bukan semua yang tersenarai adalah peserta contest Hidup Untuk Memberi.

Untuk maklumat :

1. PENYERTAAN contest ini akan ditutup lebih awal dan ada juga yang mencadangkan contest ini hanya dibuka untuk 100 peserta sahaja.

2. Aku juga akan membuat special entri contest Hidup Untuk Memberi dalam bahasa English (kerjasama dengan Incik RestnRileks) dalam masa terdekat atas permintaan rakan-rakan yang mempunyai blog berbahasa English.

3. Semua hadiah untuk pemenang kedua, ketiga dan lain-lain akan diumumkan selepas PENYERTAAN contest ditutup.

4. Terima kasih kepada sponsor yang sudi sponsor contest ni. Kepada yang berminat samada individu atau syarikat boleh sponsor cash, produk, hosting, iklan dan lain-lain. Berminat untuk sponsor boleh terus Boleh bertanya terus hubungi aku melalui  twitter @Denaihati, facebook @Denaihati atau tinggalkan pesan di contact.

Jangan lupa untuk membaca entri daripada penulis jemputan pertama denaihati yang sangat menarik bertajuk Media cetak dan laman web serta blog secara am.
[ad#advertlets336]

---

  1. kayaknya untuk bulan Agustus belum ada postingannya nih…
    Entri terbaru Bang Iwan – Untuk Kita RenungkanMy Profile

  2. Moga nantinya bisa masuk dalam daftar diatas.
    Entri terbaru Bang Iwan – Satu Jam SajaMy Profile

  3. mantap nian semoga bisa pula aku masuk dalam top referrer

  4. @steward john, *@Dya, Haha.. yer la.. Bagus juga daily commentators ni. Tapi tak tahu berapa dah jumlah comment kita untuk bulan ni.

    yap .. hrp2 nya mencukupi la komen yg dya bg utk masuk at least top 3 commentators hehe

  5. ah moy nak betulkan sikit dlm entri ni bley x?
    sepatut Bahasa Inggeris bukan Bahasa English…kalau nk sebut sebagai English, hapuskan ‘bahasa’…tiada istilah bahasa English…harp maklum..terima kasih.:) :razz:

  6. dahsat2 semua tue..
    .-= zuriey´s last blog ..Guru Pembina Negara Bangsa =-.

  7. ben lagi teratas…
    hmmm apa yang dicadangkan oleh DH semuanya dah ada dalam pemikiran cuma tak terpikir jer nak buat contest untuk link ke DH
    p/s: terlepas lagi jadi pengomen pertama
    .-= yangbaik´s last blog ..Salam buat semua =-.

    • @yangbaik, Macammana nak naik dekat list paling atas tu? sedang memikir…
      .-= Steward John´s last blog ..Google Pagerank Exposed =-.

  8. :mrgreen: entri sudah siap. komen sana sini la pula. hehe. Harap masih blom terlambat.
    .-= arynet´s last blog ..Percuma Laptop Acer Aspire One Untuk Anda! =-.

  9. Top 6 ni mantep gila la… Nama yang hebat dalam dunia bloggers. Macam mana mau berentap dengan dorang ni…
    .-= Steward John´s last blog ..Google Pagerank Exposed =-.

  10. huhuu..mcm xde chance langsung.. :P
    .-= marki´s last blog ..Keputusan separuh akhir Piala Thomas 2010 =-.

Trackbacks

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Denaihati and Muhammad Hanifi, yanmie. yanmie said: RT @denaihati: Top Link Referrer untuk Acer Aspire One http://gengblogger.com/read/126899 […]

Artikel pilihan...close