Tiga iPhone 5S untuk dimiliki

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, pasti ramai yang ternanti-nanti contest iPhone 5s yang sudah lama dijanjikan. Pertamanya aku nak memohon maaf kepada penaja dan semua rakan blogger yang sudah menunggu lama. Sebenarnya aku mencari masa yang sesuai ketika tidak banyak contest dianjurkan oleh blogger lain. Ini masa yang paling sesuai walaupun khabarnya iPhone generasi baru akan dilancarkan bulan September ini.

gambar iPhone 5S

Cabaran iPhone 5s kali terbuka kepada semua Rakan Blogger Nusantara yang telah menjadi pembaca setia kepada blog Denaihati. Tiga unit iPhone 5s akan menjadi milik tiga blogger yang berusaha bersungguh-sungguh untuk mencapai impian memilikinya. Ucapan jutaan terima kasih kepada 22 rakan blogger yang sudi menaja hadiah yang istimewa ini.

Cabaran iPhone 5s akan melalui beberapa peringkat tugasan yang akan diumumkan apabila setiap tugas selesai. Kelihatan agak susah untuk memiliki iPhone 5s tetapi tidak kepada yang mempunyai kesungguhan .

Tugasan Pertama Cabaran iPhone 5s

  1. Menulis satu entri sebagai tiket untuk ikut serta contest dengan tajuk “iPhone 5s gajet impian setiap blogger”
  2. Pengisian entri adalah bebas tetapi mesti kreatif dan mengikut cara penulisan blog yang betul dengan memasukan :
    • Satu backlinks kepada blog Denaihati.
    • Entri mesti tidak kurang daripada 300 perkataan.
    • Senaraikan semua blog penaja dengan backlinks. Dapatkan senarai penaja di SINI.
  3. Tarikh terakhir menulis entri cabaran iPhone 5s adalah pada 11.59 pm, 24/8/2014.
  4. Peserta diwajibkan meletakan satu banner Denaihati di mana-mana posisi di blog anda. Pilihan banner Denaihati boleh didapati di SINI.
  5. Sila tinggalkan entri cabaran iPhone 5s di SINI.

Semua peserta akan diberi masa dan peluang yang mencukupi untuk bersaing bagi memiliki gajet impian iPhone 5s. Semua penaja juga layak untuk menjadi peserta cabaran iPhone 5s.

Hadiah Cabaran iPhone 5s

Hadiah Utama : Tiga unit iPhone 5s 16GB untuk tiga pemenang
Hadiah saguhati : Wang Tunai akan diumumkan jumlah dan katogeri di entri yang lain.

gambar iphone 5s gold

Jangan sesekali putus asa sebelum berusaha sehingga saat terakhir … tatap gambar iPhone 5s di atas untuk menaikan semangat. Sifat orang dahagakan kejayaan tidak akan pernah putus asa atau takut untuk mencuba. Tuah ayam nampak di kaki tapi tuah manusia siapa yang tahu. Memang best menggunakan iPhone 5s terutama kepada blogger kerana boleh menambah kualiti menguruskan blog. Tak percaya tanyalah rakan-rakan yang pernah menang contest iPhone dan yang pernah mendapat cabutan bertuah iPhone di Majlis Seperang Bersama Blogger.

Selamat maju jaya kepada semua peserta cabaran iPhone 5s.

---

    Kongsi pendapat anda

    *

    CommentLuv badge

  1. Selamat malam..nampaknya iphone5s semakin hari semakin hampir kepada pemenang agak-agaknya siapa yang akan layak ke akhir dan menang cabaran akhir nanti

  2. masih berusaha lagi untuk jadi top 10 pengomen tertinggi… 6 iPhone 5S untuk dimiliki masih segar dalam ingatan..hihih

  3. hari dah nak tengahari…cabaran untuk mendapatkan iphone 5s sedang berjalan..tengok gambar iphone di atas je dah membuak-buakkan semangat kita
    Entri terbaru hpmurah2u – Video iPhone 6 Plus tested into liquid nitrogenMy Profile

  4. melihat 3 buah iphone 5s di atas memang menerujakan kita..inikan pulak kepada 140 peserta cabaran kedua..masih ada masa..jom berjuang
    Entri terbaru hpmurah2u – Video iPhone 6 Plus tested into liquid nitrogenMy Profile

  5. tapi komen komen yg ditinggalkan mesti lah berkaitan dengan entry ataupun memberi semangat kepada peserta lain
    Entri terbaru nikkhazami – iPhone 5s Gajet Impian Setiap BloggerMy Profile

  6. dengan hantar komen banyak banyak kat blog DH aje yang boleh ke peringkat seterusnya
    Entri terbaru nikkhazami – iPhone 5s Gajet Impian Setiap BloggerMy Profile

  7. lebih ramai blogger yang berlumba lumba utk komen macam ni buatkan contest ni meriah
    Entri terbaru nikkhazami – iPhone 5s Gajet Impian Setiap BloggerMy Profile

  8. sejak dapat PM dari DH peserta yang jarang komen dah mula kelihatan kat sini
    Entri terbaru nikkhazami – iPhone 5s Gajet Impian Setiap BloggerMy Profile

  9. Bila dah tahu ada cakap jumlah iPhone 5S meningkat jadi 6,lagi bersemangat untuk kita berebut…memang best contest ni..harap dapat layak ke peringkat akhir
    Entri terbaru hpmurah2u – Video iPhone 6 Plus tested into liquid nitrogenMy Profile

  10. Demi iPhone 5s, teruskan perjuangan untuk memasuki carta top #70 dan menyahut cabaran seterusnya pulak. harap harap ada rezeki.
    Entri terbaru Azhafizah – Pekena Cendol di Pantai Klebang MelakaMy Profile

  11. 2 komen setiap jam untuk iPhone 5s. Lihat tak betapa berkomitmennya saya terhadap cabaran ini. walau sejuk dan panas melanda, laman ini wajib kulawati sekurang-kurangnya 2,3 kali sehari…..Tak masuk finalis tak apa yang penting sempat say HI to you all :D

  12. saya datang lagi menyahut cabaran ini. saya tahu orang datang sini setiap selang 5 minit, saya datang selang 5 jam ^^ :P

  13. salam,selamat pagi rakan-rakan perjuangan contest gajet impian iphone 5s..jom kita menulis komen banyak-banyak hari ni
    Entri terbaru hpmurah2u – Video iPhone 6 Plus tested into liquid nitrogenMy Profile

  14. Wake me up when September ends untuk memberi komen disini. Eh, nama saya tak muncul-muncul dalam side bar tu hahaha…..mungkin sy antara yang tercorot dari yang tercorot kot.. kikikik

Trackbacks

  1. […] aku ini mungkin boleh menjadi kenyataan apabila Denaihati menganjurkan pertandingan dan 3 pemenangnya akan memenangi 3 iPhone […]

  2. […] won by the lucky ones. So, hurry up and register now. For more info, please visit the contest page HERE. Good luck to all and may the best bloggers […]

  3. […] blogger telah menyiapkan tugasan pertama iaitu menulis entri bertajuk “iPhone 5s gajet impian setiap blogger” sebagai tiket untuk meneruskan perjuangan ke tugas seterusnya. Mohon maaf kerana terdapat […]

  4. […] saya memang teruja dengan telefon ini dan benar-benar jatuh cinta dengan iphone. Sebab itu, apabila Denaihati menganjurkan pertandingan seumpama ini, saya pasti akan menyesal seumur hidup jika melepaskan […]

  5. […] 5s gajet impian setiap blogger ini dianjurkan oleh denaihati.com dan ditaja oleh […]

  6. […] blogwalking after resting for cople of weeks, I came across a contest about iPhone 5s organized by Denaihati.com, and frankly speaking it was so tempting to join. Just reading the terms and condition made me […]

  7. […] bulan jatuh ke riba. Hanya itu yang mampu diucapkan apabila pemilik Denaihati mengumumkan terdapat tiga iPhone 5S untuk dimiliki oleh 3 blogger bertuah. Ya, bukan satu sebaliknya 3 unit yang ditawarkan kepada blogger. Namun, […]

  8. […] Boleh juga dapatkan iphone 5s gajet impian setiap blogger. Caranya dengan mengikuti pertandingan di denai.com.my . Korang kena buat beberapa tugasan sebelum boleh dapat peggang iphone 5s ni. Apa […]

  9. […] untuk memiliki. Ya. Aku dah lama sangat menyimpan impian untuk mendapatkan iPhone ni. Pantang ada contest Denaihati tawarkan iPhone, mesti hati jadi kucar kacir. Tak senang duduk jadinya. Haru biru juga untuk seketika. Maklum aje […]

  10. […] iPhone 5s gajet impian setiap blogger. Tak kira, blogger picisan atau pun blogger hebat. Lebih tepat lagi, bukan sahaja blogger yang mengimpikan untuk memiliki iphone 5s, tapi juga kepada pembaca blog atau pengamal media sosial. Lebih-lebih lagi dapat memiliknya secara FREE kan? Yes, aku sangat SUKA! […]

  11. […] di Malaysia mesti kenal akan jenama blog “Denaihati.com“. Kali ini giliran “iPhone 5s gajet impian setiap blogger“ pula menjadi tema pembuka kepada peraduan suku akhir tahun 2014 […]

  12. […] Untuk tahu dengan lebih lanjut tentang CONTEST ini, boleh rujuk disini – Contest Menang 3 iPhone 5S […]

  13. […] mendapatkan iPhone buat kali kedua, ya buat kali kedua. Sebab tu yeop sanggup menaja atas nama blog Denaihati.com.my untuk menunaikan hajat yang yeop impikan selama ini. Ada beberapa blogger sertai yeop seperti  […]

  14. […] 4s aku sekarang dalam keadaan kurang stabil, Aku mengambil inisiatif untuk join kontest anjuran Denaihati yang menawarkan hadiah Iphone 5s. Walaupun ramai pencabar dikalangan blogger-blogger yang hebat […]

Artikel pilihan...close