Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Tiga iPhone 5S untuk dimiliki

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, pasti ramai yang ternanti-nanti contest iPhone 5s yang sudah lama dijanjikan. Pertamanya aku nak memohon maaf kepada penaja dan semua rakan blogger yang sudah menunggu lama. Sebenarnya aku mencari masa yang sesuai ketika tidak banyak contest dianjurkan oleh blogger lain. Ini masa yang paling sesuai walaupun khabarnya iPhone generasi baru akan dilancarkan bulan September ini.

gambar iPhone 5S

Cabaran iPhone 5s kali terbuka kepada semua Rakan Blogger Nusantara yang telah menjadi pembaca setia kepada blog Denaihati. Tiga unit iPhone 5s akan menjadi milik tiga blogger yang berusaha bersungguh-sungguh untuk mencapai impian memilikinya. Ucapan jutaan terima kasih kepada 22 rakan blogger yang sudi menaja hadiah yang istimewa ini.

Cabaran iPhone 5s akan melalui beberapa peringkat tugasan yang akan diumumkan apabila setiap tugas selesai. Kelihatan agak susah untuk memiliki iPhone 5s tetapi tidak kepada yang mempunyai kesungguhan .

Tugasan Pertama Cabaran iPhone 5s

  1. Menulis satu entri sebagai tiket untuk ikut serta contest dengan tajuk “iPhone 5s gajet impian setiap blogger”
  2. Pengisian entri adalah bebas tetapi mesti kreatif dan mengikut cara penulisan blog yang betul dengan memasukan :
    • Satu backlinks kepada blog Denaihati.
    • Entri mesti tidak kurang daripada 300 perkataan.
    • Senaraikan semua blog penaja dengan backlinks. Dapatkan senarai penaja di SINI.
  3. Tarikh terakhir menulis entri cabaran iPhone 5s adalah pada 11.59 pm, 24/8/2014.
  4. Peserta diwajibkan meletakan satu banner Denaihati di mana-mana posisi di blog anda. Pilihan banner Denaihati boleh didapati di SINI.
  5. Sila tinggalkan entri cabaran iPhone 5s di SINI.

Semua peserta akan diberi masa dan peluang yang mencukupi untuk bersaing bagi memiliki gajet impian iPhone 5s. Semua penaja juga layak untuk menjadi peserta cabaran iPhone 5s.

Hadiah Cabaran iPhone 5s

Hadiah Utama : Tiga unit iPhone 5s 16GB untuk tiga pemenang
Hadiah saguhati : Wang Tunai akan diumumkan jumlah dan katogeri di entri yang lain.

gambar iphone 5s gold

Jangan sesekali putus asa sebelum berusaha sehingga saat terakhir … tatap gambar iPhone 5s di atas untuk menaikan semangat. Sifat orang dahagakan kejayaan tidak akan pernah putus asa atau takut untuk mencuba. Tuah ayam nampak di kaki tapi tuah manusia siapa yang tahu. Memang best menggunakan iPhone 5s terutama kepada blogger kerana boleh menambah kualiti menguruskan blog. Tak percaya tanyalah rakan-rakan yang pernah menang contest iPhone dan yang pernah mendapat cabutan bertuah iPhone di Majlis Seperang Bersama Blogger.

Selamat maju jaya kepada semua peserta cabaran iPhone 5s.

---

    Kongsi pendapat anda

    *

    CommentLuv badge

  1. tatap gambar iphone 5s tu lama-lama bak kata denaihati. hehe. baru naik semangat nak menang iphone 5s. hehe.
    Entri terbaru Mrsyatie – Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  2. selain senarai para penaja kena letak dalam artikel, kena letak banner dari denaihati sendiri.
    Entri terbaru Mrsyatie – Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  3. syukur alhamdulillah, sempat juga PG hantar artikel iphone 5s gajet impian setiap blogger sebelum tarikh akhir hantar artikel iaitu pada 24/8/2014.
    Entri terbaru Mrsyatie – Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  4. artikel pula kena masukkan senarai nama para penaja. memang PG nak ucapkan terima kasih pada para penaja.
    Entri terbaru Mrsyatie – Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  5. entri pula kena backlinks kepada blog denaihati, sebagai syarat lain, kena tulis 300 patah perkataan artikel tersebut.
    Entri terbaru Mrsyatie – Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  6. pengisian artikel adalah bebas dan kenalah kreatif kan. juga kena mengikut cara penulisan blog yang betul.
    Entri terbaru Mrsyatie – Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  7. untuk tugasan pertama, para peserta perlu menulis artikel mengenai iphone 5s gajet impian setiap blogger
    Entri terbaru Mrsyatie – Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  8. ada dinyatakan 3 hadiah iphone 5s sebagai hadiah utama. tetapi kini hadiah menjadi 5 unit.
    Entri terbaru Mrsyatie – Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

  9. ianya terbuka kepada semua para rakan blogger nusantara. menarik bukan?! Denaihati sentiasa memberikan kita peluang untuk menjana duit melalui contest beliau juga.
    Entri terbaru Mrsyatie – Vitamin Shaklee Bagus Untuk KesihatanMy Profile

Trackbacks

  1. […] dari blogger Malaysia. Bukan sombong, tapi masa tak mengizinkan dan kebanyakkan giveway seperti Giveaway iPhone 5s dari Denaihati memerlukan komitmen yang […]

  2. […] aku ini mungkin boleh menjadi kenyataan apabila Denaihati menganjurkan pertandingan dan 3 pemenangnya akan memenangi 3 iPhone […]

  3. […] won by the lucky ones. So, hurry up and register now. For more info, please visit the contest page HERE. Good luck to all and may the best bloggers […]

  4. […] blogger telah menyiapkan tugasan pertama iaitu menulis entri bertajuk “iPhone 5s gajet impian setiap blogger” sebagai tiket untuk meneruskan perjuangan ke tugas seterusnya. Mohon maaf kerana terdapat […]

  5. […] saya memang teruja dengan telefon ini dan benar-benar jatuh cinta dengan iphone. Sebab itu, apabila Denaihati menganjurkan pertandingan seumpama ini, saya pasti akan menyesal seumur hidup jika melepaskan […]

  6. […] 5s gajet impian setiap blogger ini dianjurkan oleh denaihati.com dan ditaja oleh […]

  7. […] blogwalking after resting for cople of weeks, I came across a contest about iPhone 5s organized by Denaihati.com, and frankly speaking it was so tempting to join. Just reading the terms and condition made me […]

  8. […] bulan jatuh ke riba. Hanya itu yang mampu diucapkan apabila pemilik Denaihati mengumumkan terdapat tiga iPhone 5S untuk dimiliki oleh 3 blogger bertuah. Ya, bukan satu sebaliknya 3 unit yang ditawarkan kepada blogger. Namun, […]

  9. […] Boleh juga dapatkan iphone 5s gajet impian setiap blogger. Caranya dengan mengikuti pertandingan di denai.com.my . Korang kena buat beberapa tugasan sebelum boleh dapat peggang iphone 5s ni. Apa […]

  10. […] untuk memiliki. Ya. Aku dah lama sangat menyimpan impian untuk mendapatkan iPhone ni. Pantang ada contest Denaihati tawarkan iPhone, mesti hati jadi kucar kacir. Tak senang duduk jadinya. Haru biru juga untuk seketika. Maklum aje […]

  11. […] iPhone 5s gajet impian setiap blogger. Tak kira, blogger picisan atau pun blogger hebat. Lebih tepat lagi, bukan sahaja blogger yang mengimpikan untuk memiliki iphone 5s, tapi juga kepada pembaca blog atau pengamal media sosial. Lebih-lebih lagi dapat memiliknya secara FREE kan? Yes, aku sangat SUKA! […]

  12. […] di Malaysia mesti kenal akan jenama blog “Denaihati.com“. Kali ini giliran “iPhone 5s gajet impian setiap blogger“ pula menjadi tema pembuka kepada peraduan suku akhir tahun 2014 […]

  13. […] Untuk tahu dengan lebih lanjut tentang CONTEST ini, boleh rujuk disini – Contest Menang 3 iPhone 5S […]

  14. […] mendapatkan iPhone buat kali kedua, ya buat kali kedua. Sebab tu yeop sanggup menaja atas nama blog Denaihati.com.my untuk menunaikan hajat yang yeop impikan selama ini. Ada beberapa blogger sertai yeop seperti  […]

  15. […] 4s aku sekarang dalam keadaan kurang stabil, Aku mengambil inisiatif untuk join kontest anjuran Denaihati yang menawarkan hadiah Iphone 5s. Walaupun ramai pencabar dikalangan blogger-blogger yang hebat […]

Artikel pilihan...close