Prepaid RM10 untuk Rakan Denaihati

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, nak prepaid RM10 ke? Offer prepaid RM10 untuk 100 Rakan Blogger Malaysia pertama tak kiralah yang menggunakan khidmat Celcom, Digi atau Maxis. Caranya tak susah hanya perlu copy paste entri ini “Hadiah Perodua Myvi Extreme contest besar Denaihati” dan publish di blog anda. Tajuk bebas mengikut kreativiti tersendiri dan jangan ubah links yang ada di dalam entri tersebut. Tak susahkan.

Kepada 100 Rakan Blogger yang dah buat entri special ini sila tinggalkan nama, link entri, no hp dan nyatakan samada Celcom, Digi atau Maxis kemudian email ke saya [at] denaihati [dot] com. Jangan lupa ya Rakan Blogger juga kena daftar jadi ahli DEALMATES. Caranya ada dalam entri yg copy paste tu. Dah join jadi ahli kemudian bantu promosi memang terbaiklah.

Memang semangat aku nak bantu supaya rakan ini menang contest Dealmates RM100,000 jadi bolehlah beliau sponsor Myvi 1.5 Extreme. Katanya kalau menang Top Referrer pun beliau akan sponsor gadget samada iPhone 4 atau iPad 2 32GB. Jom ramai-ramai kita support untuk faedah kita bersama.

Peserta Terkini : DI TUTUP

152 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!