Zacheela Dot Com

Malaysia Social Media Week 2012

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, 2011 aku tak join Malaysia Social Media Week walaupun dijemput tapi tahun ini macam teringin pulak nak join “Malaysia Social Media Week 2012“.  Seperti yang Ariffshah cakaplah pergi bukan nak glamour tapi nak menambah network dan menambah Rakan Blogger, memang terasa selepas join test drive Honda Insight. Masih teringah bila Benashaari peluk aku pada hari kedua test drive walaupun dah bersama lebih daripada 36 jam … almaklumlah walaupun dah lama berblogging boleh kira dengan jari berapa orang je Rakan Blogger yang dah bertemu bersua muka.

Selain World Bloggers and Social Media Award yang blog Denaihati join bawah katogeri Best of the Best Blog ada banyak lagi aktiviti antaranya 2nd World Bloggers and Social Media Summit yang akan dihadiri oleh VIP Blogger seperti Tun Dr Mahathir bersama ribuan Blogger dari lebih 10 buah negara. Insyallah ada rezeki aku akan bawa team Denaihati untuk ikut serta program yang hebat ini. Siapa lagi nak meriahkan acara kalau bukan kita para Blogger.

Nak ucapankan jutaan terima kasih kepada semua yang dah vote blog Denaihati macam tak percaya je boleh mengatasi blog hebat Emilayusof.com beberapa kali walaupun seminit dua jadi no 1 untuk Best of the Best Blog terasa sungguh gembiranya. Semasa entri ini ditulis blog Denaihati masih no 2.

Cara mengundi

Cara menilaian : Judging criteria is based on 20% popularity level, 15% site or blog content, 5% design and layout, 5% ethics and effectiveness and 50% public poll and online voting.

Untuk dapatkan update informasi terkini World Bloggers and Social Media Summit 2012 sila follow Facebook dan Twitter penganjur.

---

 1. dah jarang nampak blog emilayusof di sini… dulu pernah nampak beliau keluar paper… bersama suami dan anak beliau…

  DH tak nak ke? ke saya yang terlepas pandang…
  Entri terbaru Pendekar – Gambar Siti Nurhaliza Bertudung Yang Sangat Cantik.My Profile

 2. tak sangka?
  blog denaihati memang sentiasa terbaik…
  nak buat macam mana lagi….
  Entri terbaru Pendekar – Gambar Siti Nurhaliza Bertudung Yang Sangat Cantik.My Profile

 3. Semoga Denaihati bisa berjaya kembali pada tahun 2013 ini aamiin

 4. Semoga DH selalu dengan misi hidupkan untuk memberi
  Entri terbaru Blog Keperawatan – Penyebab Bayi MenangisMy Profile

 5. Salam DH
  semakin maju teknologi didunia maka semakin banyak kecanggihan teknologi yang tercipta.
  Entri terbaru Mas Gie – Iklan Internet Murah Efektif Berkualitas IndonesiaMy Profile

 6. sukses selalu buat denaihati
  Entri terbaru obat herbal xamthone plus – Obat herbal strokeMy Profile

Trackbacks

 1. […] kasih kepada semua Rakan dan Rakan kepada Rakan Denaihati yang sudi VOTE blog Denaihati untuk World Bloggers and Social Media Awards 2012. 80% tugasan telah selesai tinggal 20% serah kepada penganjur untuk menentukan pemenang untuk […]

Artikel pilihan...close