Keputusan Anugerah DiGi WWWOW Senarai 6 Finalis Terakhir (Terkini)

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, masih ingat dengan Anugerah DiGi WWWOW. Ramai juga rakan blogger denaihati yang join Anugerah DiGi WWWOW dalam berbagai katogeri. Blog denaihati memang tidak menyertai kerana rasanya belum layak. Insyallah kalau ada tahun depan dan ada yang memberi sokongan pasti akan join juga.

Keputusan Anugerah DiGi WWWOW akan diumumkan pada 12 Julai 2011 dah tak lama tu pasti yang tersenarai akan berdebar-debar menunggu keputusan. Berikut adalah senarai 6 finalis terakhir Anugerah DiGi WWWOW mengikut katogeri berdasarkan pengundian tertinggi :

Blogger of the Year

1. Top Kay PohLee Zi Wen, Limau Ais, Momento, Oh! Artis, BeautifulNara dan Bicara Mak Dara

2Fave Tech HeadThe Techno Hut, My eTech9, Amanz Network, Sony Rolly, Sir Games dan Receivo

3Fave Malaysian Female Online CelebrityStacy, Siti Nurhaliza, Lisa Surihani, Ana Raffali, Heliza Helmi dan Proudduck

4Fave Malaysian Male Online CelebrityAnwar Hadi, Nicholas Teo, Zizan, Shahir, Faizal Tahir dan Aznil Hj. Nawawi

5Best Internet For Good AwardThe Creative News, Anwar Hadi, Momento, HotelRates2U, Berry Berry Easy dan Malaysia Free Maps

6Top Makan-Makan Expert : Oh! Malaysia, Momento, Dapur Tanpa Sempadan, Goodie Foodies, Places and Foods dan Restoran Seafood

7Top LOLBlogSerius, Onenezz, Anwar Hadi, Miao & WafuPafu, Cisdel dan Conteng-Conteng

8Blogger Of The YearOnline Movies TV,  Anwar Hadi, MiaLiana, Ben Ashaari, Global Personal Branding dan Momento

9Best Internet For All Idea :  Oh! Malaysia, Lepasan SPM, Maya360, Maaduu TV, Mosque360 dan Unscientific Malaysia

Semua blog hebat-hebat belaka pasti saingannya hebat. Ada sebahagian blog tersenarai ini belum aku jejaki pun lagi lepas ni kena pergi terjah ni. Kepada blog yang tak masuk senarai daripada beratus yang join jangan kecewa perjalanan kita masih jauh lagi. Kau dan Aku Seorang Blogger yang tidak boleh kecewa hanya kerana tidak masuk finalis Anugerah DiGi WWWOW. Hidup Mesti Berani Gagal.

Antara update keputusan

1. Blog Ariffshah

2. Blog Akustressgiler

3. Keputusan penuh dari blog Prince91

  • Fave Person Under 15 ~ Let it be <3 Hisyam The Photographer
  • Fave Person Over 40 ~ brandjontan (Jon Tan)
  • Fave Tech Head ~ The Techno Hut
  • Must-Follow Personality ~ Ini Anwar Hadi
  • Online Shop of the Year ~ Karysma Beads and Sequins
  • Online Story of the Year ~ Malaysia wins AFF Suzuki Cup
  • Fave Malaysian Female Online Celebrity ~ Stacy AF6
  • Fave Malaysian Male Online Celebrity ~ Nicholas Teo
  • Top Kay Poh ~ Lee Zi Wen
  • Top LOL (humor) ~ Blog Yang Amat Serius
  • Top Makan Makan Expert ~ Oh Malaysia
  • Picture of the Year ~ Beautiful White Orchid
  • Video of the Year ~ bajetnyeewww (Anwar Hadi)
  • Blogger of the Year ~ Ini Anwar Hadi
  • Best Internet for Good Award ~ PetFinder.my
  • Best Internet for all Idea / Campaign ~ A.F.O Radio

---

  1. Selamat ya buat semua para pemenang, semoga menjadi motivasi buat kalian semua.
    Entri terbaru Ibang S R – Davinci Emily CribMy Profile

  2. Tahniah kepada semua pemenang.
    Entri terbaru KDN – What is acne?My Profile

  3. salam, stacy mmg layak menang stacy Hebat!!! wwoww!!!

  4. Tahniah buat Amanz Network dan oh Malaysia serta BlogSerius
    Entri terbaru wazy – Wordless Wednesday #7 : TasbihMy Profile

  5. wah
    memang semua hebat2
    bergantung pada promosi
    :-)
    Entri terbaru Hans – Juvana Episod 12My Profile

  6. siapalah yang menang agaknya?tahun depan boleh lihat denaihati masuk bertanding pulak? :D
    Entri terbaru izwan – Iphoneography 3My Profile

  7. anwar hadi smpi sume ktegori dia ada.. hebat2..
    Entri terbaru trigyy – Gambar Perhimpunan BERSIH 2.0 di France [hahhaha]My Profile

  8. salam semua… mia baru sempat jenguk entri ni.. heheheh… terima kasih semua. sangat bersyukur tersenarai dalam top 6 blogger of the year… terima kasih kepada semua yang mengundi..
    Entri terbaru mia liana – Latihan Menari Poco-PocoMy Profile

  9. Salaam, all.

    Alhamdulillah. Last week, I have finally received 4 invitation passes to attend the DiGi WWWOW Awards 2011. My blog were among the top six nominees for these categories :

    (1) Blogger of the year
    (2) Picture of the year
    (3) Top makan-makan expert
    (4)Top kay poh award

    Congratulations to the other nominees. See you guys, soon!

    Regards.

  10. hmmm.. ramai yg kakyong tak kenal..
    harus g terjah..

    thanks
    Entri terbaru kakyong – Malek sudah datang… mahu cari SharkMy Profile

  11. Harap-harap dapat la pergi DIGI AWARD tu….boleh la nak jumpe blogger hebat tue…..
    Entri terbaru hazman aka species1980 – Gambar sekitar pra tonton filem Tolong!Awek Aku PontianakMy Profile

  12. serius hebat semua finalis tuh, hehe
    Entri terbaru Juan – Avril LavigneMy Profile

  13. Anwar Hadi paling banyak vote ek. Dah tahap artis tu
    Entri terbaru zool – Kelantan Juara Liga Super 2011My Profile

  14. tahniah kepada smua yg tesenarai ..
    Mereka memang layak pun sbb hebat-hebat

Trackbacks

  1. […] sebab Amanz.my tak dinobatkan sebagai pemenang bagi kategori Fave Tech Head Malaysia untuk majlis anugerah Digi WWWOW. Nak tengok rupa site yang menang? Design pun guna template biasa […]

Artikel pilihan...close