Innity I Follow

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, setelah berkomunikasi dan menunggu hampir dua minggu akhirnya aku dapat email yang di tunggu.

Dear Ilham,

Thank you for registering on network.innity.com. Your account has been created successfully. You may access your Advenue account through:

URL: http://www.advenueplatform.com

ID: XXXXXXXXXX

PW: YYYYYYYYYY

Please find the Advenue Smart Publisher Guidelines V4 as per attached to guide you through the system. We would like to suggest you to go through our FAQ section at http://innity.com/publisher/publisher-faq.php to have clearer understanding about Innity Performance Network.

If you have any enquiry please do not hesitate to contact us at media@innity.com.

Thanks!

Sincerely,
The Innity Performance Network Team

Innity : Digital Media Vantage

Terima kasih juga kepada teman-teman twitter yang wish tahniah.

1. akustress3 : tahniah kerana dah diterima innity @denaihati terima kasih kerana selalu retweet.

2. yusriyassin @denaihati tahniah, dah guna innity #silentreader

3. ezanykun @denaihati ok.. tahniah.. pelik gak sbelum ni nape blog denaihati xnak guna innity.. baru igt nak cadangkan.. hehe..

Kalau nak ikut syarat yang telah ditetapkan memang dah lama blog denaihati ni layak memohon tetapi gerak hati masih belum bersedia sehingga bulan lepas.

Untuk menjadi sebagai publisher dengan Innity, anda perlu memohon dan memenuhi beberapa syarat seperti :

1. Website mesti memiliki purata minima 100k Pageviews sebulan.

2. Website mesti memiliki purata minima Unique Visitors 20k sebulan.

3. Website mesti memiliki entri berkualiti dan dikemaskini selalu.

Lihat syarat-syarat lain di sini > [Syarat] , isikan permohonan di [borang] jika anda berminat setelah memenuhi syarat di atas. Yang belum sabar one day pasti boleh.

Mungkin entri “Masa paling sesuai letak iklan di blog” boleh menjadi panduan kepada semua teman blogger.

---

  1. Aku pernah daftar tapi belum ada konfirmasi sampai sekarang
    Entri terbaru Bang Iwan – Prediksi Skor Chelsea Vs Barcelona | Semi Final Liga Champion 2012 Leg 1My Profile

  2. wah,tahniah denaihati dah pasang innity:)
    Entri terbaru nik – Abg Ensem panggil kak?My Profile

  3. wahhh..tahniahh denaihati :) ..saya pernah try tapi tak di approve :(
    Entri terbaru nizarazu – Kebaikan Rokok Yang Mesti Kita Ambil TahuMy Profile

  4. uisshhh…100k pageview sebulan…syarat yg lain tu baca lain kali je la kalau camtu :-))
    Entri terbaru atieyy – Doa Dipermudahkan Segala UrusanMy Profile

  5. Terima kasih infonya. Mau coba keberuntungan di innity..
    Entri terbaru Hybrid car – Hybrid Cars vs Conventional CarsMy Profile

  6. bilalah aku nak terima emel mcm nie dr innity :(

Trackbacks

  1. [...] Syarat untuk jadi rakan pengiklanan Innity ini memang ketat kalau nak tahu boleh baca kat sini. Dengar cerita dah ramai rakan blogger yang buat duit dengan Innity tapi tak nampak lagi yang [...]