Hajjah Makcik Sitt AlWuzara yang sebenar

Spread the love

Assalamulaikum dan salam 1Dunia, isu pendedahan sebenar Hajjah Makcik Sitt AlWuzara yang menghina Islam masih belum berakhir walaupun pihak GaySec telah memohon maaf secara terbuka di atas silap dedah dalam #OpsRamadhan. GaySec telah memohon maaf secara terbuka kepada Arlene Tan yang pada awalnya disangka Hajjah Makcik Sitt AlWuzara.

Seluruh umat Islam Malaysia yang sayangkan Islam menyokong penuh usaha GaySec mendedahkan siapa sebenar Hajjah Makcik Sitt AlWuzara yang bukan sahaja menghina Yang Di Pertuan Agung tetapi lebih bangsat lagi menghina Islam secara bersembunyi disebalik identiti samaran.

Mengikut beberapa blog identiti Hajjah Makcik Sitt AlWuzara yang sebenar telah didedahkan sebagai Adlin Abdul Jalil. Mengikut pendedahan blog  Tubelawak Hajjah Makcik Sitt AlWuzara bergembira sakan apbila GaySec telah tersalah dedah identiti dan mengirimkan surat kutukan kepada GaySec. Mungkinkah GaySec sengaja ingin menjerat Makcik Sitt AlWuzara yang sebenar dengan mendedahkan Arlene Tan.

Dalam blog Melvestir ada di sertakan gambar-gambar Adlin Abdul Jalin dengan berbagai aksi. Kalau Arlene Tan terus membuat penafian apabila GaySec tersalah dedah identiti Makcik Hajjah Sitt AlWuzara tetapi Adlin Abdul Jalil masih senyap sunyi dengan pendedahan terbaru oleh GaySec. Mungkinkah benar Adlin Abdul Jalil adalah Makcik Hajjah Sitt AlWuzara yang sebenar??

Kita tunggu perkembangan seterusnya di Pendedahan Eksklusif. Kalau Rakan Blogger ada informasi terkini sila update di ruangan komen. Kita doakan semuga ALLAH SWT tidak tarik hidayah daripada kita dan ALLAH SWT beri hidayah pada Makcik Hajjah Sitt AlWuzara dan semua Rakan Murtad Malaysia.


Spread the love

105 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!