Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Guna Duit Dapat Trafik Cara Yang Hina

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, sementara aku menganalisa berpuluh-puluh penyertaan Cabaran Duit Raya RM1000 mari kita analisa sebuah komen yang datang dicelah-celah puluhan penyertaan Cabaran Duit Raya.

Abou August 28, 2011 at 10:49 am : tak habis-habis gunakan duit untuk dapatkan trafik. cara yang hina untuk dapat trafik.

Kalau sebelum ini sibuk kita bercerita tentang Trafik Hunter yang menggunakan cara tidak sihat menganggu Rakan Blogger lain dengan strategi yang tidak berapa mesra alam kini timbul pulak Guna Duit Dapat Trafik Cara yang Hina.

Terima kasih kepada Abou yang tinggalkan komen.

Apa pandangan Rakan Blogger yang lain?

---

  1. adui….abou..abou..janganlah macam tu
    Entri terbaru cikgu naman – Dapat cek berganda dari NuffnangMy Profile

  2. Saya kira yang hina kalau mendapatkan duit dari jalan yang tidak halal.
    Entri terbaru Bang Iwan – Penyatuan Zona Waktu IndonesiaMy Profile

  3. perduli apa dia org nak kata…
    Entri terbaru Nana – Slot Akasia TV3 – Cinta Buat EmeldaMy Profile

  4. Walau bagaimanapun, tentu kita harus gunakan cara yang sehat, tak boleh cara hina. Maju kang DH :)
    Entri terbaru Adrian Firmansyah | Blogger Newbie dari Bekasi – Adrian Firmansyah | Blogger Newbie dari BekasiMy Profile

  5. saya setuju 100% dgn cara admin denaihati.com. sebab memberi tu adalah sesuatu yg sangat baik. drpd post benda2 yg berunsur lucah dan mengarut, lebih baik bg duit (bg yg mampu). kat akhirat nanti tak payah2 nak jawab kan?

    Wira Chomel recently posted Gempar, Seekor Panda Terlekat Di Celah Dahan Pokok Hampir Mati!

  6. W/lau apapun, cara terbaik adalah dgn cara yg sihat, tidak memerlukan permainan kotor utk mencapai traffic yg byk. Ini sesuatu yg jijik utk diamalkan.
    Entri terbaru sensasi2020 – “PRU KE 13 RAMALAN MUNGKIN MENJADI KENYATAAN”My Profile

  7. Begitulah biasanya, ada segelintir di kalangan blogger yg sentiasa mencari sesuatu yg lain drp yg lain utk mencapai hajat mereka dgn cara ygy tidak sihat.

  8. nak belajar.. ia buka trafic yang hina.

    Sila layari
    klik disini untuk senarai ejan sah ataupun pembelian terus di ->
    sila klik disini
    produk 100% asli..harga murah?
    duit anda akan dikembalikan sekiranya produk itu tiruan..
    jaminan kami 900%

  9. bagi saya ni bukan sesuatu yang hina, ianya adalah win-win situation..
    Entri terbaru cikpuanhady – WW10 | Mee Kari Yang Ada UmmppphhhhMy Profile

  10. buat saya sih wajar-wajar saja, dan itu bukan sesuatu yang hina tapi suatu pembuktian dari Hidupkan Untuk Memberi…
    Entri terbaru Dadan – Ronaldo Mengikuti Jejak Scholes dan ThierryMy Profile

  11. ini ialah marketing strategy …..
    Entri terbaru jawatankosong.2012-2013.info – (SWASTA) Jawatan Kosong di Mydin Mohamad Holding Berhad (Mydin)My Profile

  12. cara yang digunakan denaihati.com takde hina pon.

  13. biarlah org kata apa, yg ptg hati kita kepada ALLAH tu.
    Entri terbaru manmala – Happy Birthday GoogleMy Profile

Trackbacks

  1. […] Assalamualaikum dan salam 1Dunia, masih ingat lagi dengan entri “Guna Duit Dapat Trafik Cara Yang Hina” kritik cara blog Denaihati menggunakan insentif tunai untuk meningkatkan trafik. 2011 juga […]

  2. […] tak dulu isu dalam enti “Guna Duit Dapat Trafik Cara Hina” yang hangat dibincangkan. Blog Denaihati memang banyak menggunakan insentif untuk […]

Artikel pilihan...close