Google PageRank update Jun 2011

Assalamualaikum dan salam 1Dunia,masih ingat dengan entri jangkaan Pagerank dalam “Gempak Pagerank Kujie2.com PR5“. Hari ini rakan blogger dikejutkan dengan update Pagerank sebenar oleh Google. Inilah yang dinanti-nantikan oleh ramai blogger yang sudah berusaha meningkatkan PR blog masing-masing. Mulai hari ini Google sedang dalam proses update Pagerank dan biasanya akan mengambil masa beberapa hari.

@affanruslan Affan @ RT @broframestone sape lagi dapat PR 4 ? @yanmie @ariffshah @denaihati @admiralhafiz

Jangkaan Pagerank tidak berapa jauh dengan Pagerank sebenar. Tahniah kepada Yanmieonline.com, Emilayusof.comKujie2.com dan Ariffshah.com yang naik pangkat ke PR4 dari PR3. Pagerank blog denaihati masih kekal pada PR4 tak tahulah samada sudah di update atau masih menunggu giliran. Blog Bang Iwan merosot dari PR5 ke PR4.

Kepada blog yang ada perubahan Pagerank sila maklumkan dan kongsikan bersama kami di ruangan komen. Nak periksa Pagerank boleh lansung ke PRchecker.

[ad#Adsense234x60]

Tahniah kepada yang naik PR nya dan jangan kecewa yang PR menurun sebab blog denaihati pun pernah kena PR slap dari PR4 ke PR0. Bila PR turun yang perlu dibuat adalah analisa apa kesilapan yang telah kita buat, pasti ada. Bagi blog yang PR nya naik bukan senang nak kekalkan PR tu perlu ada strategi. Kalau nak cari sedikit ilmu Pagerank klik je [Pagerank] atau tengok video ini.

216 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!