Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

BERANI GAGAL NETWORK : Dapat Wang Segera

Maaf entri ini KHAS untuk teman-teman yang dah join atau akan join projek bisnis online baru DapatWang.com. Bisnis online ni sememangnya perlu keBERANIAN kerana tak mustahil lansung hari ini kita join besok website dah hilang. Jadi kita kena mesti anda keBERANIAN dan join dengan jumlah modal yang kita mampu untuk hilang sahaja. Tapi tulah dalam dunia bisnis ni orang kata High Risk High Return. Jadi tepuk dada tanya hati jangan ikut emosi.

Strategi kumpulan kita mudah sahaja iaitu setiap yang join akan disenaraikan dientri ini. Tugasan setiap ahli adalah datang MELAWAT ke entri ini setiap hari dan KLIK LINK yang disenaraikan untuk melayakan setiap ahli mendapat income yang layak untuk mereka. LINK akan di update mengikut senarai teman-teman yang dah aktifkan akaun mereka. Untuk teman-teman yang dah join jangan lupa tinggalkan LINK anda diruangan komen entri ini.

Contoh Bonus (15 – 31/11/09 : Latest Update)

Contoh Bank Statement :


1. This is to inform you that BRAIN SUCCESS SOLUTION has transferred RM50.12 to your Maybank account for Dapatwang Komisyen on 10/31/09 07:08:24 via Maybank2u.com.
2. This is to inform you that BRAIN SUCCESS SOLUTION has transferred RM343.52 to your Maybank account for  Komisyen DapatWang 15Nov on 11/20/09 12:48:19 via Maybank2u.com
3. This is to inform you that BRAIN SUCCESS SOLUTION has transferred RM252.42
to your Maybank account for Komisyen DapatWang  1Dec on 12/03/09 03:43:06 via Maybank2u.com.

Syarat pembayaran baru : Mulai Disember 2009 pengiraan komisyen akan dibuat sehingga tarikh 30hb dan komisyen akan dibayar di antara 1 – 7hb berikutnya. Sila pastikan anda memasukkan maklumat bank yang sah. Jumlah minima payout adalah RM50.00. Pembayaran akan dibuat melalui Maybank2u / Deposit Cek kepada akaun bank anda. Anda perlu menanggung semua caj yang dikenakan oleh pihak bank sekiranya perlu (RM2 caj untuk bank selain Maybank).

Senarai teman-teman (Minta bantuan teman-teman yang tak join untuk klik link dibawah untuk menyumbang income kepada kami semua – jasa kalian insyallah dibalas Allah dengan Pahala) :

1. http://www.dapatwang.com/?id=denaihati
2. http://www.dapatwang.com/?id=truebiz
3. http://www.dapatwang.com/?id=easi-money
4. http://www.dapatwang.com/?id=info
5. http://www.dapatwang.com/?id=html
6. http://dapatwang.com/?id=rose2009
7. http://www.dapatwang.com/?id=nitazakaria
8. http://www.dapa twang.com/? id= klik
9. http://www.dapatwang.com/? id= klik_ sini

10.http://www.dapatwang.com/?id=tgzuhaili  
11.http://www.dapatwang.com/?id=ratusalju 
12.http://www.dapatwang.com/?id=nisah
13.http://www.dapatwang.com/?id=sollehinnordin
14.http://www.dapatwang.com/?id=daud 
15.http://www.dapatwang.com/?id=haynee 
16.http://www.dapatwang.com/?id=linda88
17.http://www.dapatwang.com/?id=wse5053
18.http://www.dapatwang.com/?id=riaziana 
19.http://www.dapatwang.com/?id=comellote
 

20.http://www.dapatwang.com/?id=azienozie 
21.http://www.dapatwang.com/?id=lili  
22.http://www.dapatwang.com/?id=moneyman
23.http://www.dapatwang.com/?id=tabung
24.http://www.dapatwang.com/?id=miema1608
25.http://www.dapatwang.com/?id=aurajutawan  

26.http://www.dapatwang.com/?id=sharkbreakerz
27.http://www.dapatwang.com/?id=ayman 
28.http://www.dapatwang.com/?id=iradinar
29.http://www.dapatwang.com/?id=azizul

30.http://www.dapatwang.com/?id=dunhill
31.http://www.dapatwang.com/?id=mohdfathin  
32.http://www.dapatwang.com/?id=sahirah29
33.http://www.dapatwang.com/?id=ichirosic
34.http://www.dapatwang.com/?id=matzammorven
35.http://www.dapatwang.com/?id=norazri76
36.http://www.dapatwang.com/?id=Gadis09
37.http://www.dapatwang.com/?id=anisha44
38. http://www.dapatwang.com/?id=fraxavyong
39.http://www.dapatwang.com/?id=rosejutawan

40.http://www.dapatwang.com/?id=mahubanyakwang
41.http://www.dapatwang.com/?id=shafim
42.http://www.dapatwang.com/?id=girlgirl
43.http://www.dapatwang.com/?id=endelyna888
44.http://www.dapatwang.com/?id=Loray
45.http://www.dapatwang.com/?id=juhijau
46.http://www.dapatwang.com/?id=ays
47.http://www.dapatwang.com/?id=preveica
48.http://www.dapatwang.com/?id=frenclicks
49.http://www.dapatwang.com/?id=nini

50.http://www.dapatwang.com/?id=zalee80 
(Nota : Kepada ahli-ahli sila tinggalkan komen apabila sudah klik. Kepada ahli-ahli yang tidak meninggalkan komen dalam tempoh 2 hari maka LINK akan digugurkan daripada senarai. Ahli-ahli juga digalakkan buat entri khas diblog masing-masing)

Kepada teman-teman yang nak join syarat pertama MESTI BERANI GAGAL dan jangan sesekali menyalahkan orang lain bila gagal, tu namanya belum rezeki. Kepada yang dah join kita doa sama-sama semuga Allah murahkan rezeki kita. Kepada ahli yang tersenarai JANGAN lupa klik sekali sehari pada setiap link yang tersenarai. Kepada yang BERANI nak mencuba dengan modal serendah RM50 sila klik @ http://www.dapatwang.com/?id=denaihati. Ingat Kita manusia berusaha tapi rezeki Allah yang kurniakan.

~Terima Kasih~
X-PO – Aku X-PO

---

  1. KA tak pernah sertai mana2 program macam ni, nanti kalau di beri peluang KA nak jua cuba2 nasib…
    Entri terbaru Kamarul Azri™ – Berapa lama tak guna public phoneMy Profile

  2. banyak bener entri pasal dapatwang.com ni…..

  3. leh xnk join nama dapatwang.. hehe

  4. dreamrich.agro says:

    As’kom tuan, saya da join grooup ni tapi tengok2 mcm takde je link saya kt senarai ahli?

  5. Ramainya peserta y join.. :-)

    Best nih.
    .-= AJ´s last blog ..HIDUP BERANI UNTUK GAGAL =-.

Trackbacks

  1. Mengenai Dapatwang.com | paeh[dot]net says:

    […] http://denaihati.com/berani-gagal-network-dapat-wang-segera […]

Artikel pilihan...close