Belanjawan 2010 : Peluang buat duit secara Online

Pernah dengar SKYBIZ? SKYBIZ ni adalah program buat duit secara online daripada USA yang pertama aku join kira-kira 10 tahun lalu. SKYBIZ ni memang banyak jasa kepada aku kerana kali pertama aku berjaya dapat income US Dollar dan yang paling penting menjadi langkah pertama aku menjejaki kaki ke alam Internet sehinggalah sekarang.

Setelah SKYBIZ aku dikenalkan dengan GDI. Ketika itu aku tak berapa minat kerana kesusahan nak cerita bisnis online pada masyarakat yang masih belum terdedah dengan Internet. Ramai juga teman-teman yang join samada untuk buat duit atau gunakan website untuk promosi bisnis mereka.

Minggu lepas aku berjumpa dengan teman lama yang sudah berjaya dalam GDI. Beliau cadangkan aku join dan promosikan dalam blog Denaihati. Insyallah bila kita dah promosi dengan izin Allah pasti ada yang join jika tidak hari ini besok, jika tak besok lusa yang penting Istiqamah.

gdiincome

(Gambar Sumbangan @ BestGdi) Nak canggih lagi dan memudahkan join je team BestGdi yang terbukti telah ramai yang berjaya. Ramai teman-teman dari team BestGdi yang menjadi antara Top Earner Dunia. Setelah solat sunat Istikharah, aku merasa keserasian dengan GDI dan team BestGdi.

Kejayaan bermula apabila kita berani untuk mengambil risiko untuk join bisnis. Bila dah join kita follow je sistem BestGdi yang terbukti telah berjaya. Tetapi kejayaan tidak datang sekelip mata. Keywords untuk berjaya dalam bisnis Usaha dengan Istiqamah sekurang-kurang 1 tahun, Doa dan Tawakal. Insyallah GDI akan menjadi sumber pendapatan online Denaihatai bersama Adsense, ChurpChurp, Advertlets, Nuffnang dan lain-lain lagi.

Kepada teman-teman yang dah memang ada blog dan nak bersama aku dengan modal USD10 joom join Denaihati.ws (English) dan kemudian join team BestGdi (Bahasa Melayu).  Biar sedikit lama-lama jadi JUTAWAN juga insyallah. Saksikan video 5 minit di bawah sebagai panduan yang mungkin boleh merubah kehidupan kita dan keluarga :

~Terima Kasih~
Precious – Weblog Popular 1Malaysia

31 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!