Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Bantahan Hina Nabi atau Kempen PRU13

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, di luar Malaysia berjuta umat Islam berdemo membantah hina Nabi dengan semangat jihad yang tinggi melampaui semangat politik. Mereka bersama-sama menentang filem “Innocence of Muslim” dan lukisan karikator Nabi Muhammad SAW.

Di Indonesia

Di Negara Arab

Di Pakistan

Di Malaysia memang tak dapat dipisahkan dengan politik … adakah politik lebih dari Islam sehingga tidak boleh dilupakan walaupun sesaat. Seharusnya kita membawa semangat Malaysia menentang penghinaan Nabi Muhammad dengan mengibarkan bendera Malaysia bukan bendera parti. Ada masa untuk berkempen PRU13 dan ada masa untuk kita bersama satu jemaah mempertahankan Islam dan Nabi Muhammad daripada diperlekehkan oleh musuh Islam.

;

Bukankah politiklah yang memporak perandakan dunia ini?

Nota : Tak nampak pulak bendera Parti Keadilan atau pemimpin Keadilan yang bersungguh menentang penghinaan Nabi.

---

  1. Segala hal yang berkaitan dengan penghinaan agama dan RasulNya memang harus ditentang
    Entri terbaru Blog Keperawatan – Keutamaan Hikmah QurbanMy Profile

  2. berpolitik politik la jugak, tapi jangan sampai soal agama di ketepikan.. sekarang la masanya kita bersatu untuk pertahankan agama kita..

  3. politik tak abis2 lagi ni.
    Entri terbaru muazfaris – Alexa Ranking 3 bulan dan 1ST GA BudakFelda.comMy Profile

  4. kpd pemimpin parti politik, janganlah campur adukkan perihal politik dgn perihal yg lebih hakiki yakni perihal islam.
    Entri terbaru sha – 3 tahun yg lalu ..25 Sep 2009My Profile

  5. Memang betul, politik sudah memporak=porandakan peradaban dunia.
    Entri terbaru Bang Iwan – Hasil Drawing FIFA Club World Cup Japan 2012My Profile

  6. assalamualaikum….warga sedunia..memang bnar nabi Muhamad tidak mngajarkan kita dgn pnuh kkrasan.kita lihat kmbali crita nabi wktu brhotbah.nabi d hina namun nabi tidak mmbalas dgn kasar. kita sadar btul nabi pasti bisa untuk lakukan itu.namun kita hnya manusia biasa..yg sgt brat untuk mncontohnya.

  7. tadi macam tak bagi bawak bendera pergi tentang.. then tanya pulak mana bendera parti keadilan… eh?
    Entri terbaru azriMy – FINAL ASIAN WAVE: Shila Amzah Dinobat JuaraMy Profile

  8. semoga umat islam bisa disatukan karena kepentingan Islam bukan kepentingan yang lain
    Entri terbaru munir ardi – Siap-siap menghadapi BanjirMy Profile

  9. Saya share entry ni dlm fb saya. Ini link nya:nhttp://www.facebook.com/nur.azianie/posts/359656657444890?notif_t=share_comment
    Tapi saya nak paste komen individu tersebut di sini untuk pengetahuan semua:
    “sy ade diembassy us di hari jumaat. utk makluman penulis artikel tsbt, sy berjalan kaki berarak pulang bersama2 yb tian chua, yb sivarasa, yb nurul izzah & beberapa non muslim lain tanpa apa2 special escort maupun wartawan buat liputan. yb nurul izzah juga salah sorg yg masuk embassy us serahkn memorandum bantahan. mmg x dinafikan byk bendera pas, tp warna hijau & lambang bulan kan dah sinonim dgn simbolik islam.” – Wira

Artikel pilihan...close