Zacheela Dot Com

5 Blog 2011 Paling Kerap Dilawati

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, ini masa paling sesuai untuk bawa balik projek mencari 5 Blog paling kerap dilawati 2011. Sebelum ini lebih daripada 121 Rakan Blogger telah memilih blog yang paling kerap mereka lawati sepanjang tahun 2011. Berikut adalah senarai top 5 Blog yang paling kerap dilawati 2011.

1. Benashaari.com (29)

2. Ariffshah.com (17)

3. Kujie2.com (16)

4. Amanz.my (12)

5. Redmummy.com(11)

(Terima kasih kepada 29 rakan blogger yang kerap singgah blog denaihati. Selain daripada blog di atas ada lebih 100 blog Malaysia dan Indonesia paling kerap dilawati oleh 121 rakan blogger setiap hari seperti di senarai “Blog Paling Kerap Dilawati).

Tujuan utama projek ini adalah untuk membina NETWORK BLOGGER yang besar dan MEMBERI PENGHARGAAN kepada BLOG paling kerap dilawati tanpa perlu memaksa rakan blogger mengundi. Bayangkan kalau ada lebih 1000 rakan blogger Malaysia dan Indonesia memilih 5 blog paling kerap dilawati pasti kita akan mengetahui blog mana yang menjadi kesukaan rakan blogger sepanjang 2011 secara semulajadi bukan secara paksa melalui undian atau klik LIKE Facebook.

Kepada Rakan Blogger yang ingin menjayakan projek ini sila pilih 5 Blog paling kerap dilawati 2011 dan letakkan senarai blog anda di ruang komen atau yang paling baik kalau dapat buat entri khas bertajuk “5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011″ dan tinggalkan link entri tersebut di ruangan komen atau di CommentLuv.

Kepada yang kurang faham nak buat entri boleh contoh entri blog Anarm. (Jangan ambil peluang iklan blog sendiri yang lain kerana ini tidak akan membantu mencapai matlamat asal). Kod untuk banner 5 blog paling kerap dilawati boleh diperolehi @ link.

---

 1. melihat dengan top 5 blog itu, saya rasakan mereka memang layak, sebab dari segi content yang mereka paparkan semuanya uniq.. :”) ini mesti tegar punya blogger nie :) tak macam blog saya baru 1 bulan.. visitor tak sehebat mereka lagi.. tapi saya akan cuba..
  Entri terbaru Farah Arrifin – Rahsia kelebihan Mandi Air Sejuk Waktu PagiMy Profile

 2. Saya pernah berkunjung ke kujie2.com ada banyak hal menarik disana.
  Entri terbaru Mas Gie – Agenliga Sebagai Agen Bola Online Untuk Euro 2012My Profile

Trackbacks

 1. […] 5 Blog Paling Kerap Dilawati […]

 2. […] PROJEK TERBARU DI DENAI HATI […]

 3. […] akan lebih banyak pertemuan lagi. Tak lupa juga aku berjumpa Blogger hebat Benashaari tuan punya Benashaari.com blog yang paling kerap dilawati 2011 juga Jason Goh, Rebecca Saw dan Nicoo […]

 4. […] la kiamat nak sudah dekat, masa semakin pantas berlalu. Tanpa melengahkan masa, aku persembahkan 5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011 anjuran […]

 5. […] features of Kamus 2.06 are : · Simple and nice design · List the recent words […]

 6. […] bisa ber bahasa Indonesia ( mungkin sejak kecil kita sudah terkondisikan dalam penggunaan bahasa Indonesia), secara ilmiah kita belum tentu mampu ber bahasa Indonesia dengan baik, benar, logis, […]

 7. […] dipindah-pindah. Keterangan memberikan informasi lebih lanjut tentang sesuatu yang dinyatakan dalam kalimat, misalnya, memberi informasi tentang tempat, alat, cara, sebab dan tujuan. -SBY telah […]

Artikel pilihan...close