10Malaysia Top Commentators April untuk Acer Aspire One

Terima kasih kepada teman-teman yang tidak jemu-jemu berkongsi idea dan komen untuk setiap entri di Denaihati. Yang paling menarik majoriti komen yang dikongsikan bukan hanya sekadar komen kosong tetapi mempunyai erti tersendiri. Aku tersenyum sendiri apabila membaca setiap komen yang luahkan. Berikut adalah 10Malaysia Top Commentators untuk bulan April.

Top Commentators April

Sebagai tanda terima kasih 3Top Commentators mendapat hadiah :

1. Missing Chapter : Iklan banner 125 x 125 sebulan di Denaihati + RM50

2. Mieran Naruto-Chan : RM30

3. Waiting tO b3 FOund : RM20

Teruskan berkongsi idea dan komen untuk menyapai Acer Aspire One. Aku mohon maaf sekiranya sebahagian daripada komen tidak dapat aku balas. Insyallah adalah teman-teman lain yang akan membantu membalas setiap soalan dan komen yang tidak sempat aku balas. Melalui blog Kak Jie aku dapat ILMU cara paling mudah untuk tinggalkan jejak komen yang mungkin teman-teman boleh gunakan. Nak tahu jom terjah blog Syahirul.com.

Sehingga hari ini sudah tersenarai 57 peserta contest dari Malaysia dan Indonesia. Seandainya terdapat peserta contest yang belum disenaraikan sila maklumkan melalui ruang komen atau contact atau boleh DM lansung ke Facebook dan Twitter. Penyertaan contest masih terbuka untuk blogger Malaysia, Indonesia, Brunei, Singapore dan seluruh dunia tetapi aku masih mempertimbangkan cadangan pihak sponsor supaya tarikh tutup penyertaan ditutup lebih awal. Apa pandangan teman-teman??

@Kepada pemenang Top Link dan Top Commentators sila terus berhubung melalui contact atau boleh DM lansung ke Facebook dan Twitter.
[ad#advertlets336]

1,208 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!

Think Quran