Undi Denaihati untuk Best blog of the year 2016

Assalamulaikum dan salam sejahtera, terkejut juga apabila blog Denaihati terpilih masuk final untuk anugerah MSMW Best blog of the year 2016. Jutaan terima kasih kepada blogger yang tolong mendaftarkan blog Denaihati untuk masuk pencalonan anugerah blog Malaysia yang sangat hebat.

msmw-2014-team-denaihati

Anugerah Malaysia Social Media Week adalah anugerah yang sangat berprestij dan blog Denaihati pernah dianugerahkan beberapa anugerah sebelum ini iaitu :

 1. MSMW Best blog of the year 2012
 2. MSMW Most creative blog 2013
 3. MSMW best micro blog 2014

Untuk anugerah blog MSMW 2015 blog Denaihati tidak mencalonkan diri untuk memberi peluang kepada blog lain untuk menjadi yang terbaik. Alhamdulillah 2016 blog Denaihati dicalonkan sekali lagi. Kepada semua pembaca setia harap dapat beri sokongan dengan mengundi. Nak undi hanya perlu klik link blog Denaihati di bawah dengan login akaun Facebook anda. Undian di buka pada 2/2/2016 sehingga 21/2/2016.

Senarai calon Best Blog of the year 2015

 1. Smallnhot.com
 2. Hasrulhassan.com
 3. Nizamijam.com
 4. Benashaari.com
 5. Cikepal06.blogspot.com
 6. Spinorbinmusic.com
 7. Denaihati.com (klik untuk mengundi)
 8. Pembina.com.my
 9. Workingwithgrace.wordpress.com
 10. Papamamaclubstore.blogspot.com
 11. Ohsemput.blogspot.com

Sebagai tanda anda sudah mengundi apabila jempol tangan yang warna hijau bertukar MERAH seperti gambar di bawah.

msmw best blog 2016

Ucapan jutaan terima kasih kepada semua yang memberi sokongan kepada blog Denaihati dan mengundi untuk MSMW Best blog og the year. Terima kasih kepada MSMW yang menyediakan anugerah yang hebat kepada blogger Malaysia untuk sentiasa menjadi yang terbaik.

Kepada yang sudah mengundi sila daftar nama anda untuk hadiah cabutan bertuah dengan hadiah yang menarik. Daftar nama anda di sini @ Denaihati MSMW best blog of year 2016.

Jangan lupa klik button Facebook dan Twitter diatas untuk sebarkan kepada semua kawan-kawan yang pernah membaca blog Denaihati.

87 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!