Lintas langsung The Bidadari 2014 dari Putrajaya Malaysia

The Bidadari 2014 Live Update

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, syukur alhamdulillah pada tahun ini pihak Denaihati Network menjalin usahasama bersama-sama iMuslim sebagai rakan Media untuk majlis gilang-gemilang yang telah diadakan untuk kesekian tahun.

The Bidadari 2014 pada tahun ini disertai oleh 10 penceramah daripada pelbagai bidang. Selain 2 orang sebagai hos program dan 3 orang duta yang terdiri daripada wanita-wanita hebat dengan kelebihan tersendiri.

Pihak Denaihati Network akan membuat liputan langsung sepanjang 2 hari Acara ini berlangsung. InsyaALLAH kami akan berkongsi isi-isi penting sepanjang acara ini dijalankan. Seiring dengan acara The Bidadari yang khusus untuk wanita, serentak acara School of Sahabah juga akan diadakan.

Kepada yang ingin mengikuti acara ini, boleh teruskan berada di halaman ini.

Lintas langsung The Bidadari 2014 dan School of Sahabah

73 Comments

  1. Untung sesiapa yg sertai seminar ni pasti banyak ilmu yang dapat. Dari tulisan ringkas ini pun banyak info dan ilmu yang dapat apatah lagi bersama dalam dewan.
    Curahan rasa daddydee @ ..Kasihnya IbuMy Profile

  2. Program yang menarik untuk semua lapisan masyarakat. Jika berkesempatan, teringin juga menghadiri program-program sebegini. PG setuju, pembelajaran yang baik adalah dengan menunjukkan contoh yang baik. Isu mengawal remaja zaman sekarang juga memang patut dititikberatkan. Teringat zaman PG membesar sebagai anak dara, dan apabila melihat anak buah yang kian membesar, jauh beza dengan PG, hati sedikit tercuit disitu. Rasanya program-program seperti ini, patut diadakan dari semasa ke semasa. PG sekadar memberi pandangan sahaja.
    Curahan rasa Mrsyatie @ ..iPhone 5s Gajet Impian Setiap BloggerMy Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!