Keputusan Kes Anwar Ibrahim

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, aku memang tiada niat lansung nak menulis kisah kes rayuan Anwar Ibrahim sebab pada hemat aku sengat dia dah tak macam dulu-dulu. Lagi pun aku sibuk dengan persediaan untuk menghadap kegawatan ekonomi yang bakal berlaku.

anwar ibrahim

Tapi apa akan daya aku hanya seorang blogger apabila terlalu banyak trafik organik yang masuk mencari informasi keputusan terkini kes Anwar Ibrahim jadi suka tak suka aku mesti menulis untuk tidak mengecewakan mereka yang tersinggah di blog ini melalui carian di Google. Itulah hebat kuasa SEO kepada blogger yang belum mahir nak dapat trafik sebigini jom join Akademi Denaihati banyak yang anda boleh belajar atau kalau malas nak datang kelas baca je Kitab SEO Merah Jambu memang sangat membantu.

fakta kes rayuan anwar

Berbalik kepada kes Anwar vs Saiful memang mendapat perhatian dunia tetapi tidak seperti zaman dulu-dulu. Anwar Ibrahim sudah pusing 1Malaysia dengan program “Rakyat Hakim Negara” untuk mempengaruhi minda rakyat bahawa beliau insan yang baik tidak bersalah malah wira negara. Yang salah Saiful dan Kerajaan Malaysia merancang untuk memusnahkan kerjaya politik beliau. Aku tak nak komen apa-apa isu liwat Anwar dengan Saiful sebab tak nampak. Biarlah dia dengan ALLAH sahaja yang tahu dan yang baik ada balasan baik dan yang jahat ada balasan jahat kalau tidak di dunia pasti di akhirat. Tak gitu.

gambar anwar ibrahim dan keluarga masuk UM

Hero kita untuk orang Islam bukan Anwar Ibrahim juga buka Najib Razak tetapi Nabi Muhammad SAW yang menjadi insan contoh membawa rahmat keseluruh alam. Apa sahaja yang berlaku di alam ini biar sekecil mana sehingga sebesar mana atas pengetahuan ALLAH atas sebab sesuatu untuk sebab sesuatu begitu juga kes liwat II Anwar Ibrahim vs Saiful. ALLAH tidak pernah zalim kepada hambanya melainkan kita sengaja mencari kezaliman atas diri kita sendiri.

Terkini Keputusan Kes Rayuan Liwat II Anwar Ibrahim


Maka apa sahaja keputusan kes Anwar Ibrahim pasti ada hikmahnya untuk dirinya, keluarganya dan untuk negara. Kepada ALLAH juga kita berserah.

Mahkamah Persekutuan mendapati Anwar bersalah atas kesalahan meliwat bekas pembantunya Mohd Saiful Bukhari Azlan tujuh tahun lalu. Keputusan itu disampaikan oleh Ketua Hakim Negara, Tun Arifin Zakaria, yang mengetuai panel lima hakim Mahkamah Persekutuan, selepas membacakan keputusan selama hampir 2 jam itu – Astro Awani

[box type=”shadow”]Sponsor Ads

Ketahui Betapa Mudahnya Poligami Jika Kena Pada Caranya. Klik Sini

Cara terbaik suami yang ingin memuaskan isteri dengan cara yang sensasi. Klik Sini

Cara terbaik isteri yang ingin memuaskan suami dengan cara yang sensasi. Klik Sini[/box]

95 Comments

  1. Maka apa sahaja keputusan kes Anwar Ibrahim pasti ada hikmahnya untuk dirinya, keluarganya dan untuk negara tapi Anwar Ibrahim sampai sudah mengaku tak bersalah..dan ini semua konsiparasi untuk menyekat kemaraan beliau.. ada lagi satu makhkamah yaitu makhkamah Allah di akhirat nanti…
    Curahan rasa kak Anie @ ..Persahabatan Hingga ke JannahMy Profile

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!