Top 23 Blog Malaysia Paling Popular

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, ramai yang sesat ke blog Denaihati kerana mencari Top Blog Malaysia. Kali ini nak senaraikan Top Blog Malaysia paling popular, kenapa popular kerana mereka ini menang World Bloggers Award 2012 yang dianjurkan oleh MSMW2012 hasil daripada pilihan rakyat Malaysia. Popular kerana blog berkualiti atau blog ada ramai peminat. Banyak yang kita boleh belajar daripada Blogger-Blogger hebat ini untuk mencapai tahap yang mereka kecapi.

Buku Denaihati
Top 18 Blog Paling Popular MSMW2013

Senarai Top 23 Blog Malaysia Paling Popular mengikut katogeri

  1. Paultan.org (Blog Automotif/PR4)
  2. Shahabudeenjalil.com (Blog Bisnis/PR3)
  3. Honeykoyuki.blogspot.com (Blog Selebriti/PR3)
  4. Kucing.my (Blog CSR/PR1)
  5. iluvislam.com (Blog Pendidikan/PR4)
  6. ohbulan.com (Blog Hiburan/PR4)
  7. Koleksi1001resepi.com (Blog F&B/PR2)
  8. All-aboutiphone.blogspot.com (Blog Gadget/PR0)
  9. Rotikaya.com (Blog Gossip/PR3)
  10. Ninieahmad.com (Blog Kesihatan/PR3)
  11. Founder.limkokwing.net (Blog Inovasi/PR5)
  12. Eqbalzack.com (Blog Lifestyle/PR3)
  13. Yunainspired.com (Blog Musik/PR3)
  14. Danielzaidi.com (Blog photography/PR2)
  15. Chedet.cc (Blog Politik/PR5)
  16. Kznabihah.com (Blog Shopping/PR2)
  17. World-superbikes.blogspot.com (Blog Sukan/PR1)
  18. Placesandfoods.com (Blog Travel/PR3)
  19. Inianwarhadi.com (Blog Video/PR2)
  20. Fukkenlol.blogspot.com (Blog Jenaka/PR1)
  21. Hazrey.com (Blog Vocal/PR2)
  22. Bicaramakdara.com (Blog Terburuk/PR2)
  23. Ariffshah.com (Upcomimg Blogger/PR4)

Semua hebat-hebatkan. Kalau rajin copy paste dan buatlah posting kat blog Rakan Blogger semua kerana mengikut tips yang dapat dari workshop MSMW2012 sesekali kena buat entri senarai seperti ini untuk mendapat trafik organik dari Google.

Aplikasi Android & iOS Denaihati

Untuk senarai Top Blog 2012 edisi DiGi Awards @ 7 Top Blog 2012

---

  1. asalam tahniah sangat hebat blog denaihati
    Entri terbaru etuza – Herman Bagus Sahabat Maya Yang Memang BagusMy Profile

  2. nice entry..tumpang promote yer…
    Entri terbaru Oi Diskenth – [2003] Water Boys Season 1 J-Drama Episode 1-11 in processMy Profile

  3. salam kenal dari bloger indonesia
    Entri terbaru abuuv3 – BAB ‘ATHAFMy Profile

  4. Wah hebat dan kreatif!
    Entri terbaru Hanif Menhad – Daftar Kelahiran AnakMy Profile

  5. hebat..content yang baik..tahniah kepada yang tersenarai..
    Entri terbaru mya – Cerita Haiwan Teladan Burung burung Bertasbih & Cerita – Cerita LainMy Profile

  6. hebat..tahniah kepada bloger2 yang tersenarai..

  7. tahniah..pada yg tersenarai

  8. blog saya pun hebat jugak ! puiihhh ! HaHa

  9. kira nie semua bloger handalan jugak nie………
    Entri terbaru hafizal – Dapatkan RM 10,000 Dalam Liga Super Fantasi MalaysiaMy Profile

  10. semuanya hebat2 belaka…memag layak lah………..digelar popular
    Entri terbaru hafizal – Dapatkan RM 10,000 Dalam Liga Super Fantasi MalaysiaMy Profile

  11. kalaolah malaysiascore pun ada dalam senarai….kan best…………
    Entri terbaru hafizal – Dapatkan RM 10,000 Dalam Liga Super Fantasi MalaysiaMy Profile

Trackbacks

  1. [...] sokongan daripada semua Rakan Setia akhirnya blog Denaihati telah menang katogeri tersebut bersama 23 blog popular Malaysia yang lain. Alhamdulillah hasilnya memang lumayan bukan sahaja trafik bertambah, jenama semakin [...]

  2. [...] Top 23 Blog Malaysia Paling Popular [...]

  3. [...] 5. Top 23 Blog Malaysia Paling Popular [...]

  4. [...] Senarai Pemenang Anugerah MSMW 2012. [...]

  5. [...] Senarai Pemenang Anugerah MSMW 2012. [...]

  6. [...] entri ni, aku ada juga search keyword blog popular dalam google. Blog denaihati dengan tajuk Top 23 Blog Malaysia Paling Popular menduduki ranking pertama google. Aku pun singgah la sekejap untuk membaca. Kalau lah pondok kecil [...]

  7. [...] 23 Blog Paling Popular Di Malaysia [...]

  8. [...] kerana Blog sekarang merupakan media baru dari hasil pemerhatian saya. Blog yang mendapat tempat Top 23 Blog Malaysia Paling Popular mempunyai kualitinya tersendiri, mempunyai ramai pengikut setia dan usaha titik peluh sendiri, [...]

  9. [...] Denaihati yang popular ni. hehehehe!!! Ayat bodek.wakakaka!! Entry yang wajib para blogger baca ni, Top 23 Blog Malaysia Paling Popular. Sila baca dan komen. Ini arahan. hahahaha!!! [...]