Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Samsung Galaxy S Pink lelong untuk kebajikan

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, ini kali pertama aktiviti lelong diadakah di blog denaihati. Produk pertama yang ditawarkan adalah smartphone Samsung Galaxy S warna Pink, 16GB, Baru panas lagi dari kedai.

Tujuan lelong ada untuk memberi peluang rakan blogger menyumbang hasil lelongan ke dana wakaf tanah Koperasi Muslim Kemboja dan peluang mempunyai smartphone Galaxy S warna PINK.

20110702-062106.jpg

Samsung Galaxy S l9000

20110702-062224.jpg

Syarat Lelongan
1. Terbuka semua 1Dunia
2. Harga pembukaan RM1000 (USD340)
3. Tawaran boleh dibuat diruangan komen atau ke contact.
3. Penawaran boleh dibuat tanpa had.
4. Penawar boleh membuat tawaran baru seandainya ada penawar lain yang menawar harga lebih tinggi.
5. Lelongan akan ditutup 11.59pm 2/7/2011 (waktu Malaysia).

Hasil tawaran tertinggi akan dikira sebagai pemenang dan kesemuanya akan di infaqkan ke dana wakaf tanah Koperasi Muslim Kemboja.

Tawaran Tertinggi setelah diĀ TUTUP : RM1255.00 oleh TPinky – sila kirimkan nama dan alamat penuh melalui contact. Menarik juga respond ni ada kemungkinan buat lelongan gadget yang lain. Ada cadangan?

---

  1. sgt bagus..

  2. tahniah untuk Tpinky telah 2 kali hal baik, beroleh gadget, beramal pula
    Entri terbaru munir ardi – Royal Carribean remarkable way to travel around the worldMy Profile

  3. Sekadar cuci matalah nampaknya..hehe
    Entri terbaru JAI – PERHIMPUNAN BERSIH 2.0 DIBATALKANMy Profile

  4. terima kasih atas infonya semoga sangat bermanfaat untuk semuanya langsung aja ke tkp.lam kenal aja.
    Entri terbaru Diabetes Militus (DM) – Comment on Cara Pemesanan XAMthone by istomo gatotMy Profile

  5. Baso Mukramin says:

    comenk balik

  6. thanks into information

  7. tahniah … bestnya.. tapi diri ini masih lg seorang pelajar.. =(
    Entri terbaru Datin Tyka – Kisah Angry BirdsMy Profile

  8. Dila.13 says:

    Elok sangatlah tu. Phone pun warna Pink, yang memang bid pun TPinky! Congrats, sis! :)

  9. cadangan jual GPS pulak.hehe…
    Entri terbaru pacifista – Insentif Tunai Untuk Trafik @ DenaihatiMy Profile

  10. Alamak…. :(
    tepuk dahi sebab tak dapat online semalam. Terlepas telefon idaman.
    Entri terbaru Sabahan Bloggers Club – Your best blogging adviceMy Profile

  11. la…dah tutup ke?baru balik dari kampung la…rugi…
    jadi ni terjual dengan harga berapa?sapa yang dapat?
    Entri terbaru pacifista – Insentif Tunai Untuk Trafik @ DenaihatiMy Profile

  12. mungkin boleh lelong blackberry playbook atau samsung galaxy tab ?
    Entri terbaru izwan – Review :WordPress for iOSMy Profile

  13. konon nk cuba bid pd waktu kemuncak, tp tertido awal…sob..sob
    Entri terbaru yanmie – Kabinet Tidak Benarkan Astro Naikkan Harga Pakej LanggananMy Profile

    • Tu lah tertunggu juga tu tapi apa nak buat tak ada rezeki. nampaknya ramai juga yg minat Galaxy S Pink ni. Usaha nak cari 1 lagi utk dilelong.

  14. nnti try la lelong ipad 2 pulak..msti rmai yg nak..
    Entri terbaru syu90 – WANTED : Blog link for my bloglistsMy Profile

  15. Alhamdulillah..
    dah trjual..

Trackbacks

  1. […] panas dan menjadi idaman sekarang untuk dimiliki. Denaihati sebelum ni pun ada buat artikel pasal Samsung Galaxy S Pink lelong untuk kebajikan dan alhamdulillah ada yang sudi bid pada harga RM 1255.00 dengan tujuan lelongan tersebut untuk […]

  2. […] ini saya ingin berkongsi info mengenai Lelongan Samsung Galaxy S Pink yang sedang berlangsung di blog DenaiHati. Hasil lelongan ini akan disumbangkan untuk dana wakaf […]

Artikel pilihan...close