Samsung Galaxy S Pink lelong untuk kebajikan

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, ini kali pertama aktiviti lelong diadakah di blog denaihati. Produk pertama yang ditawarkan adalah smartphone Samsung Galaxy S warna Pink, 16GB, Baru panas lagi dari kedai.

Tujuan lelong ada untuk memberi peluang rakan blogger menyumbang hasil lelongan ke dana wakaf tanah Koperasi Muslim Kemboja dan peluang mempunyai smartphone Galaxy S warna PINK.

20110702-062106.jpg

Samsung Galaxy S l9000

20110702-062224.jpg

Syarat Lelongan
1. Terbuka semua 1Dunia
2. Harga pembukaan RM1000 (USD340)
3. Tawaran boleh dibuat diruangan komen atau ke contact.
3. Penawaran boleh dibuat tanpa had.
4. Penawar boleh membuat tawaran baru seandainya ada penawar lain yang menawar harga lebih tinggi.
5. Lelongan akan ditutup 11.59pm 2/7/2011 (waktu Malaysia).

Hasil tawaran tertinggi akan dikira sebagai pemenang dan kesemuanya akan di infaqkan ke dana wakaf tanah Koperasi Muslim Kemboja.

Tawaran Tertinggi setelah di TUTUP : RM1255.00 oleh TPinky – sila kirimkan nama dan alamat penuh melalui contact. Menarik juga respond ni ada kemungkinan buat lelongan gadget yang lain. Ada cadangan?

Comments

  1. Dila.13 says

    Elok sangatlah tu. Phone pun warna Pink, yang memang bid pun TPinky! Congrats, sis! :)

    • says

      Tu lah tertunggu juga tu tapi apa nak buat tak ada rezeki. nampaknya ramai juga yg minat Galaxy S Pink ni. Usaha nak cari 1 lagi utk dilelong.

Trackbacks