Jailbreak iPad 2 dan iPhone 4 versi 4.3.3

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, ramai Rakan Blogger yang tahu aku menggunakan iPad 2 dan iPhone 4 jadi ramai juga yang tanya bagaimana nak Jailbreak iPad 2 dan Jailbreak iPhone 4. Tak susah mana pun nak jailbreak kedua-dua gadget ini kalau rajin mencari informasi dan berani mencuba. Kalau pergi kedai mahu juga kena cekik berpuluh ringgit mungkin juga ratusan ringgit.

Aku bawakan video paling mudah untuk Jailbreak iPad 2, iPhone 4, iPhone 3GS dan iPod Touch versi 4.3.3 untuk rujukan Rakan Blogger.

Kepada Rakan Blogger yang dah ada pengalaman Jailbreak gadget anda tu jom kongsikan pengalaman untuk ilmu kita bersama.

Comments

  1. says

    aku pakai gadjet ni juga ipad n iphone4 tp masa p center apple ni,dorang kata kalau masih warranty jgn pasang jailbreak sbb kemungkinan jaminan akan hilang sekiranya timbul masalah..| seronok layan 2 gadjet tp memang material la..bnyk kluar duit klu layan semua apps yg diminati.