iPhone 5 dah sampai Malaysia

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, ramai yang tanya iPhone 5 dah sampai Malaysia ke? Jawabannya pasti belum. Tarikh iPhone 5 dilancarkan di Amerika pada 4 oktober 2011. Ramai Rakan Blogger yang sudah buat review iPhone 5 mengikut info yang banyak dikongsikan oleh Blogger Antarabangsa. Samada benar atau tidak segala jangkaan kehebatan iPhone 5 masih menjadi rahsia dan hanya akan diketahui dihari pelancaran. Yang pasti iPhone 5 akan menjadi meneraju industri smartphone dan akan menjadi perbandingan oleh pengeluar smartphone yang lain.

Berapalah agaknya harga iPhone 5 Malaysia? Dijangkakan harga iPhone 5 di Amerika tidak jauh bezanya dengan harga iPhone 4 jadi sudah pasti harga iPhone 5 Malaysia juga tidak akan jauh berbeza. Melihat video preview iPhone 5 menjadikan aku tak sabar untuk memiliki iPhone 5. Betu ke iPhone 5 macam ni?

Kepada Rakan Blogger yang ada info terbaru iPhone 5 sila kongsikan untuk tatapan kita bersama. Blog Denaihati akan membawa berita terkini iPhone 5 sempena pelancaran iPhone 5 di Amerika dan Malaysia tak lama lagi.

104 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!