Gempak Pagerank Kujie2.com PR5

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, memang ramai blogger yang kisah dengan Pagerank tertunggu-tunggu update terkini Pagerank oleh Google. Nak tengoklah samada usaha yang dibuat untuk meningkatkan Pagerank berjaya atau tidak terutama untuk blog yang masih PR0. Pada blog yang PR4 ke atas berdebar-debar samada boleh mengekalkan prestasi atau tidak. Bukan mudah sebenarnya untuk mengekalkan Pagerank ini. Blog denaihati ni pun pernah berkecelupuk jatuh dari PR4 ke PR0 kemudian syukurlah naik balik ke PR4.

Hari ini saja aku jalan-jalan sambil periksa Pagerank blog teman-teman yang sering bertandang ke blog denaihati. Gempak Pagerank Kujie2.com dari PR3 dan naik ke PR5. Begitu juga blog ariffshah.com naik dari PR3 ke Pr5 begitu juga Yanmieonline.com naik dari PR3 ke PR4. Blog ieyra.com juga naik dari PR3 ke PR4.

Pagerank Kujie2.com PR5

Jangan terkejut ini adalah Pagerank jangkaan seandainya Google update Pagerank dalam masa terdekat. Terima kasih kepada SabahBloggerClub yang dah berkongsi Google Pagerank Prediction Tool.

[ad#Adsense234x60]

Joom check dan kongsikan apa Pagerank jangkaan blog anda. Kalau nak cari sedikit ilmu Pagerank klik je [Pagerank].

---

  1. kapan ya blog saya bisa sampai ke PR5 ?
    Entri terbaru Dadan – Laga Euro 2012 : Yunani vs RusiaMy Profile

  2. Dah cek..dapat 4.38/10…peh kalau betul la boleh dapat PR4..confirm traffic mencanak-canak naik nie..hehe
    Entri terbaru Jamal – Petronas Jobs (Apr 2012)My Profile

  3. dah cek..cuma dpt 2.90/10..tp cuma ramalan doang :)
    Entri terbaru JomStadi – Tawaran Biasiswa Pendidikan Petronas 2012My Profile

  4. Oh!! kena banyak2kan usaha lah ni kalau nak dptkan PR y paling “terbombastik”.Saya nak berjaya dlm dunia blogging,mcm DH juga…
    Entri terbaru W.HabibuRahman – Wordless Wednesday # 3 – Wallpaper HD Yang TerbaikMy Profile

  5. saya baru saja tahu kalau blog saya PR2, itu juga dari Bang Iwan..
    Entri terbaru Dadan – Bukan Liburan BiasaMy Profile

  6. Pernah juga pagerank jatuh ke 0 , berlaku apabila menukar domain dan hosting.
    Entri terbaru Ismi Azraf – Cara Pasang Follow Me On Twitter Di BlogspotMy Profile

  7. cara penulisan blog kujie mmg bagus..keep it up kujie and denaihati & also to all bloggers!
    Entri terbaru alkhattabbatik – FIRST TIME in Malaysia! – NEW YEAR PROMOTIONSMy Profile

  8. Masalahnya betul ker mekanisme yang digunakan untuk buat prediction? selalu juga guna web tu untuk mengukur tapi bila guna web lain, lain pulak nombor yang keluar.
    Entri terbaru Steward John – Merdekakah kita?My Profile

  9. hebat bgt dari PR 3 KE PR 5… salut .. gimana caranya share dong ma kita kita..

Trackbacks

  1. [...] adalah Pagerank jangkaan seandainya Google update Pagerank dalam masa terdekat. Terima kasih kepada Denaihati.com yang dah berkongsi Google Pagerank Prediction Tool. Sebenarnya blog ini masih lagi dengan status [...]

  2. [...] PageRankAssalamualaikum dan salam 1Dunia,masih ingat dengan entri jangkaan Pagerank dalam “Gempak Pagerank Kujie2.com PR5“. Hari ini rakan blogger dikejutkan dengan update sebenar Pagerank oleh Google. Google sedang [...]