Soalan Percubaan SPM

Spread the love

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, Peperiksaan SPM akan dilansungkan pada November – Disember setiap tahun. Semakin hampir dengan tarikh SPM semakin banyak trafik yang singgah ke blog Denaihati mencari soalan percubaan SPM . Ini gara-gara entri soalan percubaan SPM 2011 dan tips menghadapi peperiksaan SPM.

Untuk tidak mengecewakan pencari soalan percubaan SPM maka aku cuba kumpulkan sebanyak mungkin manalah tahu mungkin ianya dapat membantu pelajar mendapat keputusan PMR paling cemerlang.

Soalan Percubaan SPM :

1. Kertas Percubaan SPM 

2. Kertas Percubaan SPM Sekolah Berasrama Penuh

3. Kertas Percubaan SPM MRSM

4. Kertas Percubaan SPM

5. Koleksi Kertas Percubaan SPM 2011, 2010, 2009 dan 2008

Untuk mendapat maklumat lengkap sila ke website Kementerian Pelajaran Malaysia.

Selamat menghadapi Peperiksaan SPM semuga semua calon mendapat keputusan yang paling cemerlang. Belajar bersungguh-sungguh kerana hanya ILMU bekalan terbaik untuk berjaya di dunia dan akhirat.

Klik untuk Minda Aktif menguatkan ingatan dan hafalan untuk calon SPM

Pesan Tok Guru supaya ibubapa calon rajin-rajin bagun malam solat sunat Tahajjud dan mendoakan kejayaan anak serta semua calon SPM yang lain. Insyallah sama-sama kita saling mendoakan. Jangan pula mengharapkan orang mendoakan kejayaan anak kita sedangkan kita buat tak tahu je tapi nak sangat anak berjaya. Tiada usaha manakan ada kejayaan.


Spread the love

53 Comments

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!