Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Selamat datang ke Denaihati.com

Artikel Terkini

Rachel Corrie bersama 6 Rakyat Malaysia sedang menuju Israel

Rachel Corrie bersama 6 Rakyat Malaysia sedang menuju Israel

Salam 1Malaysia, ketika aku menulis ini Kapal Rachel Corrie sedang menuju ke perairan Israel bagi menyambung tugas Kapal Mavi Marmara yang tersekat setelah diserang hendap oleh askar Israel di laut antarabangsa. Kapal Rachel Corrie membawa konvoi Freeom Flotilla bersama dengan 6 orang Rakyat Malaysia yang sudah siap sedia dengan apa juga halangan yang bakal menimpa. […]
Konvoi Freedom Flotilla di Mavi Marmara diserang Israel – ALLAHU AKBAR

Konvoi Freedom Flotilla di Mavi Marmara diserang Israel – ALLAHU AKBAR

Salam 1Malaysia, rasa letih dari ziarah Kemboja masih belum hilang tetapi apa yang berlaku ke atas Konvoi Freedom Flotilla sangat menyahat hati. Israel telah menyerang kapal Mavi Marmara yang membawa Konvoi Freedom Flotilla yang mengakibatkan korban melebihi 16 orang sehingga saat tulisan ini ditulis. Sehingga saat tulisan ini ditulis nasib 12 orang wakil sukarelawan dari […]
Ujian adalah sebahagian daripada hidup

Ujian adalah sebahagian daripada hidup

Salam 1Malaysia, manusia boleh merancang tetapi rancangan Allah swt lagi hebat. Setiap perangcangan Allah swt itu pasti ada hikmah yang sangat besar bagi orang yang bersabar. Nak cerita sikit alkisah perjalanan awal ke Kemboja. Aku merancang tidak akan memandu dan memilih untuk naik pesawat ke KLIA. Sebabnya apabila dikira minyak, tol dan parking kos lebih […]
Sebak sungguh rasa di Hati

Sebak sungguh rasa di Hati

Salam 1Malaysia, pada 28 – 31/5/2010 aku bersama 5 orang teman termasuk Imran, President iLuvislam akan berada di Kemboja untuk menziarahi teman-teman dan mengadakan perbincangan lanjut untuk memastikan projek eQurban yang baru dilancarkan berjalan lancar. Antara jadual yang paling penting dalam lawatan kami adalah menziarahi Cambodia Islamic Center (CIC). Setiap kali menziarahi CIC pasti jiwa […]
Seks Rakyat Malaysia Ramai Yang Dahagakan

Seks Rakyat Malaysia Ramai Yang Dahagakan

Salam 1Malaysia, apa yang anda akan fikir apabila seseorang mencari isteri curang, amalan bomoh siam, gambar romantik, coli jiran, isteri berzina, seks dengan jiran, pengalaman suami curang, jiran seksi, pengalaman main seks, pengalaman main dengan jiran, seks pagi, zina di Malaysia dan hubungan seks. Mereka mencari ini bukan di taman atau sekodeng jiran sebelah rumah  […]
Sehari tanpa FACEBOOK tak mati pun

Sehari tanpa FACEBOOK tak mati pun

Salam 1Malaysia, sebagai tanda sokongan kepada gerakan menentang Draw Mohammed Day di Facebook yang sedang berlaku di seluruh dunia, dua perkara telah aku lakukan sebagai tanda sokongan terhadap acara yang sangat biadap tersebut : 1. Menulis entri khas  “Draw Mohammed Day di Facebook ditentang” sebagai tanda menentang. 2. Sehari tanpa Facebook. Nabi Shallallahu ‘alaihi wa […]
Draw Mohammed Day di Facebook DITENTANG

Draw Mohammed Day di Facebook DITENTANG

Aku dapat pesanan daripada Luqman Adi Hakim yang mungkin kita semua boleh fikir-fikirkan dan bertindak. Salam menganggu….penting kpd umat Islam!!!! Esok adalah hari yang sangat mencabar bagi umat Islam di seluruh dunia. . Kerana esok di INTERNET non muslim akan mengatur acara BIADAP UTK KITA SEMUA!!. . . Hari melukis MUHAMMAD (S.A.W),… Jadi, sebagai Muslim […]
Kasih Sayang Tidak Boleh Dijual Beli

Kasih Sayang Tidak Boleh Dijual Beli

Salam 1Malaysia, apa khabar semua? Maaflah semenjak dua menjak ni memang kurang online. Minggu ini dan minggu depan adalah minggu peperiksaan anak-anak jadi banyak masa diperuntukan untuk keluarga. Kalau kita sebagai ibubapa tidak ambil perhatian urusan anak-anak, siapa lagi? Hujung minggu ni ambil sedikit masa menziarahi orang tua di kampung yang dah hampir 1 bulan […]
Ilmu SEO dan Page Rank dalam Bahasa Malaysia

Ilmu SEO dan Page Rank dalam Bahasa Malaysia

Salam 1Malaysia, sebenarnya memang tak sempat nak menulis sedang sibuk-sibuk mengemas nak ke airport untuk perjalanan yang panjang pulang ke rumah di tanah air tercinta Malaysia. Walaubagaimanapun aku suka nak kongsikan 4 entri daripada dua sahabat kita Mohd Isa dan Ariffshah yang pasti dapat membantu blogger baru, blogger yang sedang mencari maklumat atau blogger lama […]

Aktiviti Denaihati Network

Denaihati di social media

Artikel pilihan...close