Selamat datang ke Denaihati.com

Artikel Terkini

Tingkatkan Trafik blog dengan Subscribe dan Ping

Tingkatkan Trafik blog dengan Subscribe dan Ping

Salam 1Malaysia (jangan marah Mohd Isa) aku baru terbaca entri menarik di Blog Mohd Isa bertajuk Selamatkan Entri Anda dengan Google Reader. Setelah membaca entri ini ada sesuatu yang bermain difikiran aku. Ni aku nak tanya betul-betul lah kepada pengujung yang singgah di Denaihati, teman-teman semua dah subscribe ke blog Denaihati ni. Kalau sudah alhamdulillah […]
100Malaysia Senarai Blog Page Rank 2 – 7

100Malaysia Senarai Blog Page Rank 2 – 7

Berikut senarai Blog Malaysia yang mempunyai Page Rank 2 – 7. (Jika terdapat perubahan status PR sila tinggalkan update PR terbaru diruang komen). Aku bercadang untuk menyenaraikan 100 Blog Malaysia yang mempunyai PR 2 – 7. Semuga usaha ini akan dapat membantu teman-teman mengenali Blog Malaysia yang ada PR. @ Senarai 100 blog Malaysia Page […]
ADAMAYA sana sini orang bercakap

ADAMAYA sana sini orang bercakap

Sana sini peminat ADAMAYA bercerita tentang kisah Adam, Maya dan Dani yang sedang dditayangkan di TV3. Di dunia siber pun ramai sungguh blogger yang membawa cerita tentang ADAMAYA. Baru semalam baru aku tahu mengapa teman kita Mohd Isa begitu kecewa apabila blog beliau yang boleh download cerita ADAMAYA ada masalah dengan hostingnya. Rupanya blog Mohd […]
PDRM (Polis Diraja Malaysia) semakin Panas! Panas!

PDRM (Polis Diraja Malaysia) semakin Panas! Panas!

Setelah membaca entri di Megat.net yang bertajuk Carian Keyword Panas, Trafik Mantap! dan entri di Ariffshah.com bertajuk Belajar SEO dengan Google’s SEO report card otak aku mula menganalisa suasana semasa untuk mengambil faedah semaksimum yang boleh. Sifu yang paling sesuai nak belajar keyword dan SEO ni tak lain tak bukan Kak Jie lah yang sentiasa […]
DS Najib terjah Denaihati melalui blog 1Malaysia

DS Najib terjah Denaihati melalui blog 1Malaysia

Terima kasih kepada teman-teman yang sudi untuk meletakkan link Denaihati dalam entriĀ  kalian. Kalau ada entri lain yang tidak tersenarai sila maklumkan. Berikut adala 10Malaysia link yang dapat dikesan : 1. Eyriqazz.com : Aku Kagum 2. Cik Epal : Blogger ranking alexa bawah sejuta. WOW! anda tercalon? 3. Inertz.com : inertz.com kini PR3 4. Ariffshah.com […]
30+ Premium Themes to be Won from ThemeGrade

30+ Premium Themes to be Won from ThemeGrade

What are your favorite sites to look for WordPress themes? Are the top 10 sites listed in Google for “WordPress themes” good enough? I’ve searched through them all and none of them come close to a site I just encountered one week ago. ThemeGrade.com is the site I am talking about. This site is so […]
Hidup Untuk Memberi : Tabung Sumbangan Muslim Cambodia

Hidup Untuk Memberi : Tabung Sumbangan Muslim Cambodia

Winston Churchill berkata “We make a living by what we get, we make a life by what we give“. Kata para Ulama “Memberi, menghadiah, bersedekah & berkorban demi Allah & Rasul, adalah punca kepada pembersihan hati dan pembentukkan wadah Ilmu (laduni)“. Atas semangat Hidup Untuk Memberi maka Denaihati.com dengan rasa rendah diri menjadi sponsor bersama […]
Virus Influenza A (H1N1) bukan bayangan ngeri

Virus Influenza A (H1N1) bukan bayangan ngeri

Petang semalam dapat call daripada doktor katanya mengikut simptom yang terdapat pada diri anak aku yang di Madrasah positif Virus Influenza A (H1N1). Hari Ahad lepas semasa aku hantar dia balik ke Madrasah alhamdulillah sihat walafiat tapi ini pasti ujian kecil daripada Allah. Doktor hantar abang ke Hospital Ampuan Rahimah, Klang untuk ujian lanjutan. Aku […]
10Malaysia Top Commentators April untuk Acer Aspire One

10Malaysia Top Commentators April untuk Acer Aspire One

Terima kasih kepada teman-teman yang tidak jemu-jemu berkongsi idea dan komen untuk setiap entri di Denaihati. Yang paling menarik majoriti komen yang dikongsikan bukan hanya sekadar komen kosong tetapi mempunyai erti tersendiri. Aku tersenyum sendiri apabila membaca setiap komen yang luahkan. Berikut adalah 10Malaysia Top Commentators untuk bulan April. Sebagai tanda terima kasih 3Top Commentators […]

Aktiviti Denaihati Network

Denaihati di social media

Artikel pilihan...close