EnSurvey income online yang berganda

Assalamualaikum dan Salam 1Dunia, tahun 2013 bermula dengan langkah kanan untuk blog Denaihati dan semua Rakan Blogger yang berminat nak cari extra income secara online. Ini peluang baik terutama kepada Blogger INI dan INI yang memang mencari sumber income online selain income daripada iklan. Yang paling menarik bukan sahaja boleh buat duit tetapi paling penting boleh meningkatkan ilmu pengetahuan umum dengan berbagai soalselidik terkini tentang kehidupan dan trending terkini. Joom kita baca detailnya.

Buat masa ini, EnSurvey (www.ensurvey.com) merupakan satu-satunya komuniti soal selidik internet di Malaysia yang memberi ganjaran kepada kita, setiap kali kita menjawab beberapa soalan tinjauan yang ringkas dan menyeronokkan. Caranya amat mudah, iaitu daftar secara percuma di SINI. Sudah daftar jangan lupa verify pada link yang dikirimkan di email. Setelah mendaftar kita boleh login menggunakan Facebook atau Username yang telah dipilih semasa mendaftar.

EnSurvey

EnSurvey akan membuat bayaran sebanyak RM2.00 hingga RM20.00 bagi setiap tinjauan (bergantung kepada pihak klien) dan setiap tinjauan mempunyai had bilangan respon yang tertentu. Tawaran yang cukup menarik!

EnSurvey

Untuk menggandakan pendapatan anda, kita perlu menjemput rakan-rakan menerusi program referral sama ada melalui promosi di Facebook ataupun e-mel. Setiap kali seorang rakan anda mendaftar menerusi program rujukan kita, EnSurvey akan memberi 2.5% pendapatan ekstra kepada kita. Lagi ramai yang join lebih banyaklah income yang kita perolehi.

EnSurvey

Setiap survey akan ditujukan khas kepada kumpulan pengguna yang berbeza. Oleh itu, kita dan juga rakan-rakan kita dapat melihat survey yang berlainan berdasarkan maklumat profil yang telah diisikan di atas laman web.

Menurut EnSurvey, pendapatan yang diperolehi dari laman web boleh ditunaikan jika ia mencecah pendapatan minima, iaitu sebanyak RM100, dan RM2 akan dicaj sebagai yuran pengendalian setiap kali pendapatan ini ditunaikan.

EnSurvey

Dari semasa ke semasa, hasil survey yang menarik dan menyeronokkan akan dipaparkan di laman peminat Facebook untuk makluman semua pembaca. Contohnya seperti ini :

EnSurvey

Beberapa Fakta Ringkas mengenai EnSurvey :

  1. Pendapatan bagi setiap tinjauan: RM2.00 – RM20.00 (bergantung kepada pihak klien)
  2. Syarat Pengeluaran Pendapatan : Jika pendapatan anda mencecah pendapatan minima, iaitu sebanyak RM100
  3. Yuran pengendalian: RM2.00 setiap kali pendapatan ditunaikan
  4. Konsep: Dapatkan ganjaran dengan menjawab soal selidik yang ringkas (tidak melebihi 5 minit)
  5. Tempoh Pembayaran: 45 hari selepas permohonan pengeluaran dibuat

Facebook: www.facebook.com/ensurvey

Jika anda berminat untuk memperolehi pendapatan online secara santai sambil menambah pengetahuan umum, EnSurvey merupakan destinasi pilihan yang terbaik kerana kian hari EnSurvey kian berkembang pesat. Jadilah yang PERTAMA sebelum yang lain.

Kepada 10 Rakan Denaihati yang pertama dapat cash out daripada EnSurvey akan diganda dua iaitu kalau cash out bernilai RM100 maka Denaihati akan ganda lagi RM100. Apa lagi joom daftar segera di SINI. Duit tak akan datang bergolek tanpa langkah pertama.

162 Comments

  1. sy nk tnye…sy br je register bape hari yg lepas,…dpt rm0.80 tuk satu survey… tp nape survey2 yg lain completed??? x boleh nk jwb dah…then berhari2 tunggu survey yg baru xde plak…camne nak dptkn survey baru?mmg mcm tu ke?? xphm la…ade sape2 baik hati leh terangkan tak? thank you yer..

      1. Owh…cmtu….okes..terima kasih byk2 🙂 suka baca penerangan details denaihati..baru la phm…selama ni blur je…

Comments are closed.

OTHER POSTS

Subscribe to Denaihati

Dapatkan artikel terkini terus dalam email anda!