Daftar sebagai peserta contest Gadget Impian

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, yang ditunggu sudah tiba blog Denaihati akan menganjurkan contest terakhir tahun 2011 mungkin juga contest terbesar tahun ini. Konsep contest mudah sahaja tetapi semua peserta mesti mengikut arahan yang akan diberi melalui entri demi entri.

Matlamat contest ini adalah untuk membantu Rakan Blogger memiliki Gadget Impian yang selama ini ingin dimiliki tetapi masih belum tercapai.

ARAHAN PENDAFTARAN PESERTA CONTEST GADGET IMPIAN

  1. Blog mesti berdaftar dengan membuat satu entri ringkas menyatakan hasrat untuk menyertai Contest Gadget Impian.
  2. Tinggalkan komen “Saya menyertai contest Gadget Impian” dan letakan link entri tersebut diruangan commentLuv.
  3. Blog MESTI pasang button RETWEET, FB like dan GOOGLE +1 sebelum buat entri pendaftaran.
  4. Letakan ayat berikut diakhir entri “Contest Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com, Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd, Kedai Kak Siti dan Serverfreak
  5. Tarikh tutup pendaftaran contest Gadget Impian pada 11.59pm, 9/11/2011.
  6. Pendaftaran terbuka kepada semua pembaca setia blog Denaihati 1Dunia.
  7. Peserta digalakkan memasang plugin/widget “Waktu Solat” dimana-mana lokasi dalam blog. (bukan syarat wajib).

Hanya blog yang mengikut syarat yang ditetapkan akan diterima sebagai peserta contest Gadget Impian. Yang tak cukup syarat atau terlewat minta maaf memang tidak akan diterima sebagai peserta.

Kepada peserta yang layak akan diumumkan dalam entri khas berserta arahan seterusnya cara untuk memenangi Gadget Impian.

Apa lagi jangan lepaskan peluang daftar sekarang kerana mungkin impian anda untuk memiliki Gadget Impian tercapai.

---

  1. Semoga nantinya bila ada kontes lagi di sahabat DH ini akan bisa mengikutinya
    Entri terbaru Blog Keperawatan – Penyebab Bayi MenangisMy Profile

  2. syg sekali sudah blalu…
    Entri terbaru Nana – Seminar WordPress : Produk Baru Dari Akademi DenaihatiMy Profile

  3. Alhamdulillah sudah berhasil join, namun tidak berhasil mengumpulkan banyak markah.
    Entri terbaru Bang Iwan – Prinsip Tellu Cappa dalam Tradisi dan Budaya Bugis-MakassarMy Profile

  4. ruginya x join , bru je nak dpt DSLR : ‘ ( dah lame nak bende tu , jelez la dengan kengkawan
    Entri terbaru alia – Contest :Template UniqueMy Profile

  5. next time la pulak…huhu

  6. sayangnya tak sempat nak join. harap dapat buat lagi lepas ni :)
    Entri terbaru Amirez – Dari Arab Saudi ke MalaysiaMy Profile

Trackbacks

  1. [...] contest daripada blog Denaihati.com… sangat menarik, kerana Contest Gadget Impian ini bakal merealisasikan impian blogger yg menyertai utk memiliki gadget [...]

  2. [...] Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com, Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd,Kedai Kak [...]

  3. [...] Menangi iPhone 4S, iPad2, Samsung Galaxy SII Di Denaihati.Com [...]

  4. [...] Gadget Impian anjuran Denaihati.com ditaja bersama oleh Eizil.com, Anarm.net, eQurban.com, Silver Asia Sdn Bhd, Kedai Kak Siti, Rakan [...]

  5. [...] untuk sertai contest datang lagi,contest kali ni anjuran bro Denaihati.Entri khas ini adalah untuk Daftar sebagai peserta contest Gadget Impian .Masing-masing mesti mempunyai gadjet impian bukan ? Termasuklah saya yang teringin sangat untuk [...]

Artikel pilihan...close