Top 100 blog Malaysia yang aku kenal

Riceblogger.com telah menyenaraikan 100 blog paling popular di Malaysia, berdasarkan kiraan blog tersebut melalui ranking Alexa dan technorati. Ini bukanlah suatu penilaian yang paling tepat tetapi suatu usaha yang sangat baik untuk menetapkan ranking dikalangan berjuta blog di Malaysia.

Berikut adalah antara blog yang aku kenal dikalangan Top 100 Blog Malaysia :

4. Paul Tan (aku sering jadikan rujukan untuk berita automotif terkini)

5. Kennysia (Pernah dicalonkan weblog popular 1Malaysia)

6. Atniz (Pernah komen kat blog Denaihati)

8. EmilaYusof (Blog yang penuh dengan seni dan aku pernah jadi sponsor beberapa contest yang dianjurkan)

10. Tekkaus (Pernah singgah dan komen di denaihati)

11. Justkhai (Pernah join contest weblog popular 1Malaysia)

40. Knizam (Pernah bertwitter dengan beliau)

54. Hasbullah.pit (Aku pernah iklan kat blog beliau)

92. Topotato (Peserta contest HIdup Berani Untuk Gagal)

Senarai penuh Top 100 Blog Malaysia @ Rice Blogger. Aku dah lama daftar Technorati tapi belum diluluskan lagi, insyalah seminggu dua lagi ok lah tu kot. Teman-teman dah daftar ke? Kalau belum jom daftar @ Technorati mana lah tahu ada rezeki boleh masuk Top 100 blog Malaysia.

@Kak jie dah daftar Technorati ke? Kalau dah pasti tak lama lagi masuk Top Ranking tu.

@contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL sudah tinggal sejarah. Terima kasih kepada semua yang join dan yang tolong promosi. Tunggukan keputusannya tidak lama lagi…..tunguuuu ….HIDUP BERANI UNTUK GAGAL.

~penGOMEL pertama~

Mohdisa – Blog Mohdisa

Comments

    • says

      @Kujie, Jan 20, 2010. We have successfully crawled your blog Denaihati and found the claim token, and your claim is now awaiting review.

    • says

      @Kujie, blog kak jie lagi mantap dari certain2 blog2 yg ada dlm top 100 tu. technorati dah susah sikit nak claim URL.
      .-= Amir´s last blog ..Norman KRU Pengetua, Sarimah & Jimmy Pengacara AF8 =-.

  1. Mr.Bintang says

    aku dah lama daftar technorati.. x de pape pun yg terjadi.. pelikΒ².. authority pun 0 lg.. hehe..

    • says

      @Mr.Bintang, aku pun tak check lg. tak tau la dah approve ke blm. hehe, masalah bahasa betul la.
      .-= mohdisa´s last blog ..Satu Emas Satu Perak Dua Gangsa =-.

      • Mr.Bintang says

        @mohdisa, akunya di tolak.. baru jap td check.. hehehe.. ntah mana silapnya aku pun x tau.. πŸ˜›

Trackbacks