Soalan Percubaan SPM 2011 Online

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, debaran calon SPM 2011 semakin kencang. Bukan setakat anak-anak yang tak tidur malam, ibubapa pun turut terasa bahang kehangatan semangat SPM 2011. Semua sudah maklum tarikh peperiksaan SPM 2011 seperti dalam entri “Jadual Peperiksaan SPM 2011“. Di saat genting ini berbagai cara yang dibuat oleh ibubapa untuk memberi ketenangan minda kepada anak yang akan menghadapi SPM seperti Kak Jie bawa anak-anak jalan makan angin kat Gunung Jerai.

Di saat akhir ini kalau nak baca buku memang dah tak sempat. Yang paling baik sekali jawab pelbagai soalan percubaan SPM 2011 daripada berbagai sumber. Kalau zaman aku dulu nak dapat soalan percubaan ini agak susah terpaksa contact kawan-kawan dari berbagai negeri dan minta diaorang photostat dan kirimkan. Sekarang dah senang boleh cari kat Google je tak macam dulu.

Kepada yang sedang mencari soalan percubaan SPM 2011 online boleh lansung ke blog Norfanil ada macam-macam soalan percubaan SPM 2011 dari berbagai sumber yang sentiada di update dan boleh didownload.

Selamat menghadapi peperiksaan SPM 2011 kepada semua calon. Jangan panik mesti bertenang, mohon doa semuga Allah permudahkan, jangan kesihatan, jaga makan dan pastikan tidur awal. Semuga Sukses.

Comments