Soalan Percubaan SPM 2011 Online

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, debaran calon SPM 2011 semakin kencang. Bukan setakat anak-anak yang tak tidur malam, ibubapa pun turut terasa bahang kehangatan semangat SPM 2011. Semua sudah maklum tarikh peperiksaan SPM 2011 seperti dalam entri “Jadual Peperiksaan SPM 2011“. Di saat genting ini berbagai cara yang dibuat oleh ibubapa untuk memberi ketenangan minda kepada anak yang akan menghadapi SPM seperti Kak Jie bawa anak-anak jalan makan angin kat Gunung Jerai.

Di saat akhir ini kalau nak baca buku memang dah tak sempat. Yang paling baik sekali jawab pelbagai soalan percubaan SPM 2011 daripada berbagai sumber. Kalau zaman aku dulu nak dapat soalan percubaan ini agak susah terpaksa contact kawan-kawan dari berbagai negeri dan minta diaorang photostat dan kirimkan. Sekarang dah senang boleh cari kat Google je tak macam dulu.

Kepada yang sedang mencari soalan percubaan SPM 2011 online boleh lansung ke blog Norfanil ada macam-macam soalan percubaan SPM 2011 dari berbagai sumber yang sentiada di update dan boleh didownload.

Selamat menghadapi peperiksaan SPM 2011 kepada semua calon. Jangan panik mesti bertenang, mohon doa semuga Allah permudahkan, jangan kesihatan, jaga makan dan pastikan tidur awal. Semuga Sukses.

---

  1. Terima kasih terlah berkongsi soalan percobaan spm 2012 ini
    Entri terbaru Blog Keperawatan – Tanda Haji MabrurMy Profile

  2. Selamat berjuang ya buat kawan2 yang mau menjalani SPM 2011.
    Entri terbaru Ibang S R – Graco Snugride Infant Car SeatMy Profile

  3. macam mana nak dapatkan tip2 blog yang menarik supaya dapat mendapatkan trafik ke blog yang lebih tinggi?

  4. ini akibat dari perkembangan internet yang semakin hari semakin maju dan penggunanyapun semakin banyak termasuk anak anak usia dinipun sudah mengenal internet, tapi tetap harus berhati hati memnfaatkan internet kl salah bisa berakibat yabg tidak baik khusunya bagi anak anak
    Entri terbaru Asyiqin – Kesadaran Berasuransi "Because Life is Special"My Profile

  5. ujian adalah tahap akhir dlm pendidikan
    selamat berjuang…
    Entri terbaru waloetz – WEBSITE TERMAHAL DI DUNIAMy Profile

  6. semoga adik2 kita bisa lulus ujiannya…
    selamat berjuang…
    Entri terbaru Pengobatan Herbal Jantung – Darah tinggi | hipertensiMy Profile

  7. soalan apa ada/+???

  8. saya dah buat redirect untuk link blogspot.. so link dah available..

  9. hhehehe.. Salam abg denaihati..

  10. good luck aja .
    semoga usaha mereka selama inii ga akan sia-sia
    Entri terbaru obat diabetes melitus – Pengobatan Herbal Nyeri sendiMy Profile

  11. Doakan sesuatu yg membanggakan dari mereka… 11 tahun tahun di bangku sekolah bukan mudah.. jgn di siakan :) amin.
    Entri terbaru Shah Blogger – Perubahan Produk GoogleMy Profile

  12. goog luck

  13. selamat berjaya calon2 SPM 2011~BUAT YG TERBAIK!!
    Entri terbaru Mr.ReVMon – Link-Link Rahsia Yang WAJIB Anda Tahu!!!My Profile

  14. selamat berjaya…:)

Artikel pilihan...close