Sharp 100 Years Anniversary ada hadiah hebat #Sharp100

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, semangat Euro 2012 semakin membara walaupun pasukan favorite Oranje dah tewas diperingkat kumpulan. Setiap kali menonton siaran lansung Euro 2012 pasti akan menonton iklan TV Sharp Aquos. Macam best pulak kalau tengok final Euro 2012 dengan skrin besar TV Sharp Aquos baru terasa berada di dalam stadium. Memang sesuai sangat Sharp yang bakal menyambut Sharp 100 Years pada 15 September 2012 menjadi penaja utama Euro 2012.

Masih teringat lagi peti ais pertama yang aku beli warna hijau jenama Sharp memang tahan lama. Selama ini memang aku tak pernah tahu Sharp ni dah ada di atas muka bumi sejak tahun 1912 dan sekarang telah menakluki hampir keseluruh dunia. Produk Sharp nampaknya pun berkualiti dan ada kelainan dan pasti akan lebih bagus untuk 100 tahun akan datang.

Sempena ulang tahun ke 100 Sharp telah menganjurkan kempen “My Sharp Our Future” serentak di sembilan buah negara iaitu Australia, Malaysia, Indonesia, New Zealand, UEA, Philippines, Singapore, Vietnam dan Thailand. Terima kasih sangat kepada Sharp yang telah sudi memilih blog Denaihati salah satu blog daripada 9 buah negara yang terlibat untuk sambutan Sharp 100 Years.

Sharp 100 Years Anniversary

Sharp sangat menghargai sokongan yang telah diperi oleh pengguna diseluruh dunia. Sebagai menghargai sokongan yang telah diberi selama 100 tahun yang lalu dan 100 tahun akan datang ada hadiah istimewa untuk yang menyertai “Anniversary Share“.

Sharp Anniversary Share

Untuk menyertai “Anniversary Share” Rakan Blogger hanya perlu kongsikan GAMBAR atau VIIDEO sambutan ulangtahun atau apa-apa juga momen yang terindah anda bersama keluarga atau teman-teman. Hadiah memang menarik iaitu Kembara ke Pantai Barat, USA untuk 2 pasangan paling bertuah dan Produk Sharp untuk top 5. Tapi sebelum menyertai pastikan baca syarat penyertaan dengan teliti antaranya saiz video tidak boleh melebihi 5MB dengan format (.mov.mpg/.mpeg(1/2).wmv.avi(DivX/XviD/H.264/WMV9).flv.RM(RMVD) dan gambar tidak boleh melebih 2MB dengan fomat (.jpe/.gif). Untuk mengirim gambar dan video serta membaca syarat yang telah ditetapkan klik POST NOW di Share.sharp100years.com.

Kempen “Anniversary Share” Sharp 100 Years bermula pada 11/6/2012 dan akan tamat pada hari Ulangtahun Sharp ke 100 pada 15 September 2012. Rakan masih mempunyai banyak masa memilih momen terindah untuk dikongsikan manalah tahu terpilih mengembara ke Pantai Barat, USA (ini kembara impian aku dan teman-teman kembara europe). Untuk membaca lebih lengah cara-cara menyertai “Anniversary Share” klik je “Win A Trip to the West Coast USA” di Share.sharp100years.com.

Empat lelaki kacak berangan nak Kembara ke West Coast USA

Untuk melihat foto dan video menarik yang telah berjaya menyertai “Anniversary Share” boleh lawati FB Anniversary Share News Sharp memang dah banyak gambar-gambar yang dikongsikan. Aku memanglah nak join sebab utama hadiah Kembara ke Pantai Barat, USA kalaulah dapat memang terbaiklah jimat belanja. Ada sesiapa yang berana nak join?

Joom layan video menarik sempena Sharp 100 Years di Sharp100years.com.

---

  1. SHARP beberapa kali meraih prestasi dengan menerima penghargaan Superbrands .
    Entri terbaru Bang Iwan – Semifinal Euro 2012 di dominasi Oleh Bintang Real MadridMy Profile

  2. waaw mau duuunk
    Entri terbaru fahmy – Obat Herbal GondokMy Profile

    • Sharp berusaha memberikan yang terbaik selama 100 tahun ini

      Dan dalam waktu 100 tahun tersebut, SHARP Sudah berhasil
      menarik hati Konsumen

      Dengan Barang High kualiti dan harga yang bersahabat

      Membuat SHARP Menjadi Produk nomor 1
      Entri terbaru Faiz Share – Cheat PB Point Blank 5 Juli 2012My Profile

  3. sharp? tak tau nak komen ape. hehehe..
    Entri terbaru azriMy – Kemaskini Terkini Aplikasi Instagram Untuk iOSMy Profile

  4. takde barang sharp pon kat rumah.hahah..adoiyaiii
    Entri terbaru arelan – WeLcoMe To Da cLuBMy Profile

  5. regina rdn onong says:

    sangat menarik dan amat indah

  6. saya jenama sharp mmg minat, terutama tv 70 inci itu. bila nak turun sub 7k ni…..
    Entri terbaru matjoe – Bola Rasmi Euro 2012 : Hadiah Birthday IrfanMy Profile

  7. Banyak juga produk jena,a Sharp yang pernah dicuba dan ada lagi yang masih utuh seperti masa beli dulu.

  8. ingatkan sharp asia punya. huhu
    Entri terbaru joegrimjow – Herbalife tiada dalam list IFANCA?My Profile

  9. Semoga dengan anniversary 100 ini produk SHARP akan semakin baik lagi
    Entri terbaru Blog Keperawatan – Kualitas Kwantitas TidurMy Profile

  10. saya pun pakai peti ais sharp.. beli sejak kahwin.. ok lagi hingga skg..
    Entri terbaru fiezaradzi – Part #2 – Ladang StrawberryMy Profile

  11. Sharp pun merupakan jenama peti ais famili saya yang pertama, kalau tak silap pada 1985 dulu. Memang tahan lama peti ais tu. Tapi sekarang dah ganti yg lain pula.
    Entri terbaru RIS-FAMILI – Tok Aman Bali Beach Resort | Percutian Hari BapaMy Profile

  12. Happy anniversary to Sharp !
    Entri terbaru Ikmal – Impian Nak Jadi Blogger FamousMy Profile

  13. happy anniversary kepada sharp!
    Entri terbaru cik tom – Eyriqazz vs Denaihati – Blogger Hebat!My Profile

  14. tv kat rumah ciktom jenama sharp…mmg berkualiti dan tahan lama..peti sejuk pun sama..
    Entri terbaru cik tom – Resepi Jemput-Jemput Udang Cara Mudah dan SedapMy Profile

  15. Sharp adalah pelopor tv lcd. Biasanya pelopor sesuatu produk akan peneraju didalam parasan.
    Entri terbaru akubiomed – Glitz & Glam Bloggers Party oleh Apac AventureMy Profile