Sepanyol Juara Euro 2012

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, seperti yang dijangkakan aku akan tertidur depan TV sebelum perlawanan Euro 2012 Final Spain vs Italy tamat. Menonton separuh masa pertama memang jauh prestasi pasukan Sepanyol berbanding Italy. Itulah kehebatan Sepanyol seperti Piala Dunia 2010 dimana prestasi permainan meningkat setiap perlawanan sehingga maksima di final. Prestasi pasukan lain tidak menentu untuk setiap perlawanan dan ada yang telah mencapai tahap maksima sebelum kejohanan seperti team Oranje.

Tahniah kepada pasukan Sepanyol Juara Piala Dunia 2010 menjadi Juara Euro 2012 untuk kali kedua berturut dan menyertai German yang telah menjuari Piala Eropah sebanyak tiga kali. Kemenangan 4 – 0 menewaskan Italy hasil jaringan David Silva, Jordi Alba, Fernando Torres dan Juan Mata. Torres juga menjaringkan goal ketika Sepanyol menjadi juara Euro 2008. Ayam tambatah Italy, Mario Balotelli tidak mampu beraksi cemerlang kerana tidak mendapat peluang yang cukup untuk mencuba gawang gol Sepanyol. Tahniah kepada pasukan Sepanyol memanglah pasukan bola sepak yang terhebat di dunia. Tak tahulah team mana yang boleh menewaskan Sepanyol buat masa ini.

Sepanyol Juara Euro 2012

Bejaya juga aku menyerang psikologi minda 21 Blogger lelaki kacak yang menjadi penyokong setia Sepanyol. Ada yang tak puas hati sebab aku sokong Italy agaknya jadi boleh dikatakan setiap minit ada je twitter yang masuk menyerang aku terutama apabila Sepanyol menjaringkan gol. Aku memang suka mengusik Rakan Blogger ini barulah ada komunikasi. Kepada penyokong Sepanyol memang terbaiklah tapi aku tetap setia bersama team Oranje dan Arsenal.

Tahniah kepada 21 Blogger lelaki kacak yang telah berjaya menang hadiah 10,000 trafik blog + T-Shirt Denaihati.¬†Sila kirimkan nama penuh dan alamat ke admin [at] denaihati [dot] com dengan tajuk “Juara Euro 2012″ untuk urusan pengiriman hadiah. Hadiah 10,000 trafik blog akan diuruskan secara berperingkat mengikut senarai pemenang.

Euro 2012 dah tamat maknanya bolehlah fokus kepada contest SEO Eyriqazz vs Denaihati anjuran Eyriqazz yang semakin banyak hadiahnya. Blog Denaihati juga akan mengumumkan projek baru yang pasti akan memberi manafaat kepada semua Rakan Blogger yang menyertai.

Senarai Juara Euro 2012 adalah :

1. Amriawan.blogspot.com

2. Sensasi2020.blogspot.com

3. Razifredz.com

4. MalaysianCareerJobs.com

5. Syahrilhafiz.com

6. MalaysiaScore.blogspot.com

7. Yastro.blogspot.com

8. Askep-net.blogspot.com

9. Anakulucheka.com

10. Akusijebat.blogspot.com

11. Profhariz.com

12. Teratakusang.com

13. Pipoq.blogspot.com

15. 1000-freedownload.blogspot.com

16. Coretananuar.com

17. Kurakura.my

18. Ahmadijat.blogspot.com

19. PondokKecil.com

20. Fiezaradzi.com

21. Spudinpunya.com

14. Azidi.com

---

  1. kenapa mereka nggak berhasil di Olimpiade ya
    Entri terbaru munir ardi – Memberi dan Menerima dalam dunia BlogMy Profile

  2. Sayangnya kemenangan ini tidak berlanjut ke Olimpyc game.
    Entri terbaru Bang Iwan – Foto 20 Grand Finalist Duta Muslimah The World Muslimah Beauty 2012My Profile

  3. Sisa T-shirt yang selalu ditunggu..
    Entri terbaru Bang Iwan – Foto 20 Grand Finalist Duta Muslimah The World Muslimah Beauty 2012My Profile

  4. Selamat atas kemenangan ini
    Entri terbaru Mas Gie – Laku.com belanja online grosir eceran murah dan amanMy Profile

  5. Tahniah kepada semua yang menjadi pemenang, dan selamat atas hadiah dari DH
    Entri terbaru Mas Gie – Laku.com belanja online grosir eceran murah dan amanMy Profile

  6. Love spain forever2 meh!!
    Huew huew huew
    Entri terbaru Webberita – Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  7. Semakin menuju penghujungnya….hehehe tq DH
    Entri terbaru yas – Lee Chong Wei Menangis Tewas Kepada Lin DanMy Profile

  8. wah! tahniah buat para pemenang..
    Entri terbaru wanabe – Trafik Blog Mencanak Naik Lebih 2000 UVMy Profile

  9. tahniah buat pemenang2..haha…masyuk nak raya2 ni ye
    Entri terbaru farahaznil – Chong wei tetap EMAS di hati peminat.My Profile

  10. x sabar nak pakai tshirt :)
    Entri terbaru MalaysianCareerJobs – Jawatan Kosong di MIROSMy Profile

  11. bilalah giliran saya agaknya.. dah lama sangat menunggu nih.. t-shirt pun takdapat2 lagi..
    Entri terbaru Azydy – Wordless Wednesday : Pelaburan Mana Lebih MenguntungkanMy Profile

  12. terima kasih bebanyak DH……
    Entri terbaru yas – Bekas Isteri Hattan Saman Blog HiburanMy Profile

  13. wahhhh….menarikkkkkk….rugi lah tak menang hari tu…huhu
    Entri terbaru dzuandiey.com – Trend Budak Sekarang Jawab ExamMy Profile

  14. thniah kpd sume yg bjaya..
    Entri terbaru syu90 – VIDEO Penuh Pembukaan Olimpik London 2012My Profile

  15. Syukur tersenarai sbg pemenang, tapi masih kelitu dgn traffik blog, bila diaktivekan, apa perubahn yg berlaku pada blog kita?
    Entri terbaru sensasi2020 – Keistimewaan Ramadan Dan Kelebihan BerpuasaMy Profile

Trackbacks

    Artikel pilihan...close