Sepanyol Juara Euro 2012

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, seperti yang dijangkakan aku akan tertidur depan TV sebelum perlawanan Euro 2012 Final Spain vs Italy tamat. Menonton separuh masa pertama memang jauh prestasi pasukan Sepanyol berbanding Italy. Itulah kehebatan Sepanyol seperti Piala Dunia 2010 dimana prestasi permainan meningkat setiap perlawanan sehingga maksima di final. Prestasi pasukan lain tidak menentu untuk setiap perlawanan dan ada yang telah mencapai tahap maksima sebelum kejohanan seperti team Oranje.

Tahniah kepada pasukan Sepanyol Juara Piala Dunia 2010 menjadi Juara Euro 2012 untuk kali kedua berturut dan menyertai German yang telah menjuari Piala Eropah sebanyak tiga kali. Kemenangan 4 – 0 menewaskan Italy hasil jaringan David Silva, Jordi Alba, Fernando Torres dan Juan Mata. Torres juga menjaringkan goal ketika Sepanyol menjadi juara Euro 2008. Ayam tambatah Italy, Mario Balotelli tidak mampu beraksi cemerlang kerana tidak mendapat peluang yang cukup untuk mencuba gawang gol Sepanyol. Tahniah kepada pasukan Sepanyol memanglah pasukan bola sepak yang terhebat di dunia. Tak tahulah team mana yang boleh menewaskan Sepanyol buat masa ini.

Sepanyol Juara Euro 2012

Bejaya juga aku menyerang psikologi minda 21 Blogger lelaki kacak yang menjadi penyokong setia Sepanyol. Ada yang tak puas hati sebab aku sokong Italy agaknya jadi boleh dikatakan setiap minit ada je twitter yang masuk menyerang aku terutama apabila Sepanyol menjaringkan gol. Aku memang suka mengusik Rakan Blogger ini barulah ada komunikasi. Kepada penyokong Sepanyol memang terbaiklah tapi aku tetap setia bersama team Oranje dan Arsenal.

Tahniah kepada 21 Blogger lelaki kacak yang telah berjaya menang hadiah 10,000 trafik blog + T-Shirt Denaihati.¬†Sila kirimkan nama penuh dan alamat ke admin [at] denaihati [dot] com dengan tajuk “Juara Euro 2012″ untuk urusan pengiriman hadiah. Hadiah 10,000 trafik blog akan diuruskan secara berperingkat mengikut senarai pemenang.

Euro 2012 dah tamat maknanya bolehlah fokus kepada contest SEO Eyriqazz vs Denaihati anjuran Eyriqazz yang semakin banyak hadiahnya. Blog Denaihati juga akan mengumumkan projek baru yang pasti akan memberi manafaat kepada semua Rakan Blogger yang menyertai.

Senarai Juara Euro 2012 adalah :

1. Amriawan.blogspot.com

2. Sensasi2020.blogspot.com

3. Razifredz.com

4. MalaysianCareerJobs.com

5. Syahrilhafiz.com

6. MalaysiaScore.blogspot.com

7. Yastro.blogspot.com

8. Askep-net.blogspot.com

9. Anakulucheka.com

10. Akusijebat.blogspot.com

11. Profhariz.com

12. Teratakusang.com

13. Pipoq.blogspot.com

15. 1000-freedownload.blogspot.com

16. Coretananuar.com

17. Kurakura.my

18. Ahmadijat.blogspot.com

19. PondokKecil.com

20. Fiezaradzi.com

21. Spudinpunya.com

14. Azidi.com

---

  1. bro DH dah dpt emel sy tak? takut x sampai..kang melepas hehe
    Entri terbaru mohd billy – China tawar RM509 tangkap PiranaMy Profile

  2. Berkat berusaha boleh berjaya,
    Walaupun hanya meneka sahaja,
    Tapi sudah cukup teruja,
    Keputusan ini memang dah diduga.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  3. Apa perubahan yg dapat dirasa,
    Trafik diaktifkan selama mana.
    Berapa hari keaktifannya dikira,
    Atau hanya sebentar cuma.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  4. Pendapat rakan-arkan bagaimana pula,
    Bila disajikan sedemikian rupa.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  5. Status terkini Trafik pemenang Euro 2012 diaktif sudah,
    Apa yang menarik sebagai seorang pemenang,
    Bila berjaya ada banyak faedah,
    Dapat hadiah disediakan oleh DH sungguh terbilang.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  6. Status terkini Trafik pemenang Euro 2012 di carta,
    Bagaimana ia berfungsi bila diaktifkannya?
    Apa perubahan pada blog kita,
    Semoga Denaihati jawab secara detail sepenuhnya.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  7. Status terkini Trafik pemenang Euro 2012 di atas sana,
    Cukup bermakna lagi sungguh ceria.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  8. Status terkini Trafik pemenang Euro 2012 dibuka,
    Pasti mereka ni merasa gembira.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  9. Tahniah pada yang dah aktif statusnya,
    Anda dapat apa yang jadi hak anda.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  10. Terima kasih Denaihati yang ku puja,
    Status terkini Trafik pemenang Euro 2012 dicarta,
    Banyak kelebihan bila traffik blog ni diaktifkan saja,
    Memberi blog mereka bertambah statusnya.
    Entri terbaru sensasi2020 – Kenapa Persie Tinggalkan ArsenalMy Profile

  11. Fuhhh…tahniah kepada pemenang
    Entri terbaru JAI – Wordless Wednesday #26 – I Have Climbed The Great WallMy Profile

  12. perggghhh.. banyak tuh…terbaik…
    tahniah untuk semua pemenang
    Entri terbaru Norfa – Doa Rawatan Penyakit IstihadahMy Profile

  13. Baru nak buat claim….hehehe
    Entri terbaru yas – Wordless Wednesday – Malaysia Truly Asia?My Profile

  14. Gelaran pertandingan euro 2012 telah selesai
    Entri terbaru Portal Kesehatan – Tips Cara Memandikan BayiMy Profile

  15. Selamat kembali kepada para sahabat blogger yang terdapat namanya tercantum di atas
    Entri terbaru Blog Keperawatan – Pelayanan KeperawatanMy Profile

Trackbacks

    Artikel pilihan...close