Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Sepanyol Juara Euro 2012

Assalamualaikum dan salam 1Dunia, seperti yang dijangkakan aku akan tertidur depan TV sebelum perlawanan Euro 2012 Final Spain vs Italy tamat. Menonton separuh masa pertama memang jauh prestasi pasukan Sepanyol berbanding Italy. Itulah kehebatan Sepanyol seperti Piala Dunia 2010 dimana prestasi permainan meningkat setiap perlawanan sehingga maksima di final. Prestasi pasukan lain tidak menentu untuk setiap perlawanan dan ada yang telah mencapai tahap maksima sebelum kejohanan seperti team Oranje.

Tahniah kepada pasukan Sepanyol Juara Piala Dunia 2010 menjadi Juara Euro 2012 untuk kali kedua berturut dan menyertai German yang telah menjuari Piala Eropah sebanyak tiga kali. Kemenangan 4 – 0 menewaskan Italy hasil jaringan David Silva, Jordi Alba, Fernando Torres dan Juan Mata. Torres juga menjaringkan goal ketika Sepanyol menjadi juara Euro 2008. Ayam tambatah Italy, Mario Balotelli tidak mampu beraksi cemerlang kerana tidak mendapat peluang yang cukup untuk mencuba gawang gol Sepanyol. Tahniah kepada pasukan Sepanyol memanglah pasukan bola sepak yang terhebat di dunia. Tak tahulah team mana yang boleh menewaskan Sepanyol buat masa ini.

Sepanyol Juara Euro 2012

Bejaya juga aku menyerang psikologi minda 21 Blogger lelaki kacak yang menjadi penyokong setia Sepanyol. Ada yang tak puas hati sebab aku sokong Italy agaknya jadi boleh dikatakan setiap minit ada je twitter yang masuk menyerang aku terutama apabila Sepanyol menjaringkan gol. Aku memang suka mengusik Rakan Blogger ini barulah ada komunikasi. Kepada penyokong Sepanyol memang terbaiklah tapi aku tetap setia bersama team Oranje dan Arsenal.

Tahniah kepada 21 Blogger lelaki kacak yang telah berjaya menang hadiah 10,000 trafik blog + T-Shirt Denaihati. Sila kirimkan nama penuh dan alamat ke admin [at] denaihati [dot] com dengan tajuk “Juara Euro 2012″ untuk urusan pengiriman hadiah. Hadiah 10,000 trafik blog akan diuruskan secara berperingkat mengikut senarai pemenang.

Euro 2012 dah tamat maknanya bolehlah fokus kepada contest SEO Eyriqazz vs Denaihati anjuran Eyriqazz yang semakin banyak hadiahnya. Blog Denaihati juga akan mengumumkan projek baru yang pasti akan memberi manafaat kepada semua Rakan Blogger yang menyertai.

Senarai Juara Euro 2012 adalah :

1. Amriawan.blogspot.com

2. Sensasi2020.blogspot.com

3. Razifredz.com

4. MalaysianCareerJobs.com

5. Syahrilhafiz.com

6. MalaysiaScore.blogspot.com

7. Yastro.blogspot.com

8. Askep-net.blogspot.com

9. Anakulucheka.com

10. Akusijebat.blogspot.com

11. Profhariz.com

12. Teratakusang.com

13. Pipoq.blogspot.com

15. 1000-freedownload.blogspot.com

16. Coretananuar.com

17. Kurakura.my

18. Ahmadijat.blogspot.com

19. PondokKecil.com

20. Fiezaradzi.com

21. Spudinpunya.com

14. Azidi.com

---

  1. wahhh tahniah kpd pemenang…kita xminat bola..xtw nk tgk bola cmne..hihi

    psst : 18sx..jangan baca kalau kurang ye

  2. Keputusan yg tidak megejukkan ramai peramal, kerana Sepanyol diakui yg terbaik di dunia.
    Entri terbaru sensasi2020 – Final Euro 2012 : Sepanyol menjadi juara.My Profile

  3. Penantian Sepanyol utk menjuarai Euro 2012, telah berakhir, piala dimenangi dah dpt didakap. Pemburuan pula di Olimpik, London.
    Entri terbaru sensasi2020 – Final Euro 2012 : Sepanyol menjadi juara.My Profile

  4. Mario Balotelli gagal dlm menjaringkan gol utk pasukan Itali, akibat dirantai pergerakannya serta tiada support drp rakan2.
    Entri terbaru sensasi2020 – Final Euro 2012 : Sepanyol menjadi juara.My Profile

  5. Kemenangan 4 – 0 menewaskan Itali hasil jaringan David Silva, Jordi Alba, Fernando Torres dan Juan Mata, sudah cukup buat Sepanyol muncul sebagai juara terbaru Euro kali ini.
    Entri terbaru sensasi2020 – Final Euro 2012 : Sepanyol menjadi juara.My Profile

  6. Terbaik Spain <3 , tetapi Netherlands tetap di hatiku .
    Entri terbaru Shameer – JANGAN dalam IslamMy Profile

  7. Sepanyol memang bijak mengawal permainan,
    Hinggakan Itali tidak dapat mengawal pergerakan,
    Setiap asakan mudah Sepanyol patahkan,
    Inilah kelebihan yg tidak ada pada pasukan lain.
    Entri terbaru sensasi2020 – Final Euro 2012 : Sepanyol menjadi juara.My Profile

  8. Kemeriahan Euro 2012 dah berlabuh pergi,
    Tapi contest DH masih berjalan lagi,
    Belum lagi dan terus menanti,
    Hadiah drp DH yang masih misteri.
    Entri terbaru sensasi2020 – Final Euro 2012 : Sepanyol menjadi juara.My Profile

  9. Tidak sabar menunggu hadiah drp DH, keceriaan bersama blogger di seluruh Malaysia serta Indonesia bakal terjawab sekarang ni.
    Entri terbaru sensasi2020 – Final Euro 2012 : Sepanyol menjadi juara.My Profile

  10. 16 pasukan berentap merebut Juara pilihan sambil mengharap Sepanyol menang dan akan memberi keyakinan utk terus menabur budi negara masing2.
    Entri terbaru sensasi2020 – Final Euro 2012 : Sepanyol menjadi juara.My Profile

  11. Kejuaraan yg dimiliki kini bukannya mudah, perlu mengerah kudrat utk terus berjaya menjadi tetamu final Euro 2012 beraksi bersama skuad Itali.
    Entri terbaru sensasi2020 – Final Euro 2012 : Sepanyol menjadi juara.My Profile

  12. Akhirnya ke 21 blog yang memilih Spanyol jadi juara telah mendapatkan dan masuk dalam senarai juara euro 2012 ini
    Entri terbaru Blog Keperawatan – Macam Jenis Penyakit JantungMy Profile

  13. Kebanyakkan penyang terbilang kini kebanyakan berasal dari Sepanyol, ini membuat pasukan Sepanyol sentiasa memberi aksi terbaik,mlebi-lebih lagi aksi di final Euro 2012.
    Entri terbaru sensasi2020 – Final Euro 2012 : Sepanyol menjadi juara.My Profile

  14. Penyerang mereka sentiasa menghasilkan gol pd setiap perlawanan, menjadikan sesebuah pasukan itu yang terbaik di dunia. Tidak lain tidak bukan adalah skuad La Roja.
    Entri terbaru sensasi2020 – Final Euro 2012 : Sepanyol menjadi juara.My Profile

  15. Kekentalan pertahanan menjadi skuad Sepanyol antara yg paling kukuh di dunia.
    Entri terbaru sensasi2020 – Final Euro 2012 : Sepanyol menjadi juara.My Profile

Trackbacks

    Artikel pilihan...close