Seminar WordPress : Produk Baru Dari Akademi Denaihati

Assalamualaikum dan salam satu dunia, kini Denaihati mengorak satu lagi langkah baru dalam dalam industri blogging dengan memperkenalkan Akademi Denaihati. Di akademi ini kami menyediakan pelbagai kursus, seminar dan latihan untuk menjadikan blogging sebagai kerjaya yang mampu memberi pendapatan lumayan di samping mempromosikan bekerja di internet sebagai kerjaya yang bukan sekadar sambilan.

Untuk merealisasikan projek ini, pihak kami memperkenalkan Seminar WordPress sebagai kursus awalan untuk mereka yang berminat menyertai Akademi Denaihati. Maklumat seminar ini adalah seperti berikut:

SEMINAR WORDPRESS AKADEMI DENAIHATI
TEMPAT Hotel Singgahsana, Petaling Jaya
TARIKH 14 – 15 April 2012
MASA 9 Pagi – 6 Petang
YURAN RM 250 (Mendaftar sebelum 5 April 2012)
RM 350 (Mendaftar 6 April – 12 April 2012)

Peserta yang menyertai seminar ini akan menerima:

  • Asas pemasangan wordpress nak membina blog bermutu
  • Memahami cara pengendalian blog wordpress yang lebih efisien
  • Mengetahui cara integrasi blog dengan sosial media
  • Sebuah domain dan hosting selama setahun
  • Sebuah eBook “Blogging For Beginners”
  • Sebuah eBook perkongsian daripada Ariffshah bertajuk “SEO Untuk Semua”
  • Sertai Hi Tea Sepetang Bersama Blogger anjuran Denaihati
  • Customer support selama setahun pada waktu dan tarikh yang akan dinyatakan
  • Menyertai komuniti blogger di bawah kelolaan Denaihati Network Sdn Bhd
  • Ahli Akademi Denaihati dan mendapat diskaun untuk kursus dan seminar akan datang.

Tujuan utama seminar ini adalah untuk memberikan pendedahan tentang WordPress kepada mereka yang belum mengenali apa itu blogging, mereka yang sudah mempunyai blog dan ingin berhijrah ke WordPress atau mereka yang sudah mempunyai blog WordPress dan ingin mendalami WordPress.

Jika anda berminat untuk menyertai kami, anda boleh daftar dan buat pembayaran ke akaun berikut:

CIMB – 12360003070058 (Ultimate Brilliant Services and Trading)

Setelah selesai buat pembayaran, sila emailkan kepada kami butiran berikut ke akademi@denaihati.com

  • Nama
  • No Telefon
  • Email
  • Bukti pembayaran
  • 3 Nama pilihan domain

Anda boleh hadir ke seminar ini dengan kereta (RM 4 sahaja/entry untuk parking) atau melalui LRT dan berhenti di Stesen Taman Jaya. Hotel Singgahsana terletak 5 minit berjalan kaki dari Stesen LRT Taman Jaya. Di bawah adalah map untuk ke Hotel Singgahsana:


View Larger Map

Ini merupakan event pertama seumpama ini di adakan oleh pihak Akademi Denaihati. Akademi Denaihati ingin pergi lebih jauh lagi dengan menghasilkan lebih ramai graduan yang boleh membina kerjayanya melalui internet. Adakah anda ingin bersama kami?

Update: Top Up bernilai RM10 akan diberi kepada sesiapa yang mempromosikan entri ini di blog masing-masing. Entri boleh copy paste. Untuk tebus hadiah yang ditawarkan, sila tinggalkan link entri masing-masing di bahagian komen beserta ayat “Hadiah topup RM10 dari Akademi Denaihati”

---

  1. menarik seminar ni. tapi kekangan masa. kerja sedia ada pun tak terurus. apapun semoga berjalan lancar semuanya
    Entri terbaru booBlogs – Apesal Obsesi Blogger MalaysiaMy Profile

  2. bagus banget nih utk dicoba

  3. “Hadiah topup RM10 dari Akademi Denaihati”

  4. Semoga Akademi Denaihati Sukses selalu! “Hadiah topup RM10 dari Akademi Denaihati” http://lifeissecret.blogspot.com/2012/04/jom-usha-produk-terbaru-denaihati.html
    Entri terbaru ct_hAjAr – Jom usha produk terbaru Denaihati!My Profile

  5. Semoga sukses seminarnya acara seminarnya.

    Sukses selalu
    Salam
    Ejawantah’s Blog

  6. sempoi juga seminar mcm ni diadakan..semoga team Denaihati terus sukses di dunia n akhirat…*

  7. best ni tapi modal tak kesampaian pulak. sabor je lah..
    Entri terbaru GodamOtak – (Kentutpedia) Fakta ilmiah tentang KENTUT siri 1My Profile

  8. jauh ler…
    “Hadiah topup RM10 dari Akademi Denaihati”
    Entri terbaru Nana – Seminar WordPress : Produk Baru Dari Akademi DenaihatiMy Profile

  9. tergiang terus di telinga kata-kata ini Seminar wordpress namun apalah daya cikgu tak boleh lalai dari tugas beroleh cuti pun paling 1-2 hari je, semoga success Seminarnya (terus Melangkah LebihJauh Denaihati) Amin

  10. semoga Seminarnya berjalan dengan lancar…

  11. semoga berjalan dengan lancar ya seminar nyah…
    Entri terbaru Obat Tradisional Diabetes Melitus – Obat Tradisional Penyakit KeputihanMy Profile

  12. wordpress adalah CMS terbaik untuk optimasi blog.
    Perlu memang dibuat seminar tenatang wordpress….

    Mudah2an seminarnya sukses Sob…
    Entri terbaru Gadget Insights – Temple Run Android downloaded 5 million times after 3 days in Google PlayMy Profile

  13. What a great seminar!

  14. Moga sukses seminarnya ya!!!!
    Entri terbaru christian tatelu – Cara Bikin BlogMy Profile

Trackbacks

    Artikel pilihan...close