Seminar Buat Duit Affiliate dengan Blog

Seminar WordPress : Produk Baru Dari Akademi Denaihati

Assalamualaikum dan salam satu dunia, kini Denaihati mengorak satu lagi langkah baru dalam dalam industri blogging dengan memperkenalkan Akademi Denaihati. Di akademi ini kami menyediakan pelbagai kursus, seminar dan latihan untuk menjadikan blogging sebagai kerjaya yang mampu memberi pendapatan lumayan di samping mempromosikan bekerja di internet sebagai kerjaya yang bukan sekadar sambilan.

Untuk merealisasikan projek ini, pihak kami memperkenalkan Seminar WordPress sebagai kursus awalan untuk mereka yang berminat menyertai Akademi Denaihati. Maklumat seminar ini adalah seperti berikut:

SEMINAR WORDPRESS AKADEMI DENAIHATI
TEMPAT Hotel Singgahsana, Petaling Jaya
TARIKH 14 – 15 April 2012
MASA 9 Pagi – 6 Petang
YURAN RM 250 (Mendaftar sebelum 5 April 2012)
RM 350 (Mendaftar 6 April – 12 April 2012)

Peserta yang menyertai seminar ini akan menerima:

  • Asas pemasangan wordpress nak membina blog bermutu
  • Memahami cara pengendalian blog wordpress yang lebih efisien
  • Mengetahui cara integrasi blog dengan sosial media
  • Sebuah domain dan hosting selama setahun
  • Sebuah eBook “Blogging For Beginners”
  • Sebuah eBook perkongsian daripada Ariffshah bertajuk “SEO Untuk Semua”
  • Sertai Hi Tea Sepetang Bersama Blogger anjuran Denaihati
  • Customer support selama setahun pada waktu dan tarikh yang akan dinyatakan
  • Menyertai komuniti blogger di bawah kelolaan Denaihati Network Sdn Bhd
  • Ahli Akademi Denaihati dan mendapat diskaun untuk kursus dan seminar akan datang.

Tujuan utama seminar ini adalah untuk memberikan pendedahan tentang WordPress kepada mereka yang belum mengenali apa itu blogging, mereka yang sudah mempunyai blog dan ingin berhijrah ke WordPress atau mereka yang sudah mempunyai blog WordPress dan ingin mendalami WordPress.

Jika anda berminat untuk menyertai kami, anda boleh daftar dan buat pembayaran ke akaun berikut:

CIMB – 12360003070058 (Ultimate Brilliant Services and Trading)

Setelah selesai buat pembayaran, sila emailkan kepada kami butiran berikut ke akademi@denaihati.com

  • Nama
  • No Telefon
  • Email
  • Bukti pembayaran
  • 3 Nama pilihan domain

Anda boleh hadir ke seminar ini dengan kereta (RM 4 sahaja/entry untuk parking) atau melalui LRT dan berhenti di Stesen Taman Jaya. Hotel Singgahsana terletak 5 minit berjalan kaki dari Stesen LRT Taman Jaya. Di bawah adalah map untuk ke Hotel Singgahsana:


View Larger Map

Ini merupakan event pertama seumpama ini di adakan oleh pihak Akademi Denaihati. Akademi Denaihati ingin pergi lebih jauh lagi dengan menghasilkan lebih ramai graduan yang boleh membina kerjayanya melalui internet. Adakah anda ingin bersama kami?

Update: Top Up bernilai RM10 akan diberi kepada sesiapa yang mempromosikan entri ini di blog masing-masing. Entri boleh copy paste. Untuk tebus hadiah yang ditawarkan, sila tinggalkan link entri masing-masing di bahagian komen beserta ayat “Hadiah topup RM10 dari Akademi Denaihati”

---

  1. Mkanan kat HOTEL ni mmg tip top…bestttt….
    Entri terbaru faizfakhirin – #AFC Kelantan FC (The Red Warriors) vs Arema MalangMy Profile

  2. Dapatkan contoh soalan, tips dan rahsia lulus peperiksaan juruaudit w41 / kerja kerajaan di sini
    http://www.tipsptd.com/hop.php?ref=tipsptd5279

  3. Sorry la sebab tak dapat join seminar nie. Hopefully akan diadakan dilain masa. InsyaAllah nak join yg siri akan datang..
    Entri terbaru Jamal – Misi Setia Oil and Gas Jobs (Apr 2012)My Profile

  4. pengen ikut juga, bisa ga ya?
    Entri terbaru adibey – Merubah blogspot menjadi domain sendiriMy Profile

  5. “Hadiah topup RM10 dari Akademi Denaihati”
    Entri terbaru sohoque – Seminar WordPress : Produk Baru Dari Akademi DenaihatiMy Profile

  6. Selepas nie, harap blh buat seminar di selatan tanahair…ramai blogger selatan nak join termasuk sya sendiri…

  7. Usaha yg bagus bro DH…CD percaya ramai yg turut serta seminar tu terutamanya newbie dlm dunia blogging…

  8. wohohoho…tarikh tu la tarikh paliong bz…..adehhhh….
    Entri terbaru faizfakhirin – #Daging Makan Daging Banyak Berisiko Tinggi Mati CepatMy Profile

  9. Saya sudah promote kan iklan untuk entri ini dan sangat2 berminat untuk turut serta. “Hadiah topup RM10 dari Akademi Denaihati”
    Entri terbaru Zhafran – Seminar WordPress : Produk Baru Dari Akademi DenaihatiMy Profile

  10. seandainya ada di indonesia !!
    Entri terbaru kenji – Obat Tradisional Gagal Ginjal|Cara Mengobati Gagal Ginjal Dengan Obat TradisionalMy Profile

  11. nitiip link donk gan….. hehehe

  12. cayalah … best ni
    Entri terbaru Razifred – 4 sekeluarga ditahan tonton lumba haramMy Profile

  13. wah sayang jauh. kalau deket mungkin mau ikutan. siapa tau buat nambah ilmu.

  14. orang kampung tolong promosi saja bah..
    Entri terbaru Orang Kampung – 1433…Pagi Yang IndahMy Profile

  15. nice info.. thanks ya. salamkenal

Trackbacks

    Artikel pilihan...close